Nišlije pobedile, pa krenule kući: Prvenac za Stjuarta, ali i Drinčića

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.07.24. | 15:52

Na kraju priprema u Bugarskoj, Radnički savladao Akademiju Pandev sa 3:0 i ostvario prvi trijumf u pripremnom periodu

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Ništa)

Poslednja kontrolna utakmica pred početak sezone donela je prvu pobedu Radničkog u pripremnom periodu, ujedno prvu za Nikolu Drinčića na klupi niškog kluba. Tim sa Čaira, poslednjeg dana boravka u Banskom, igrao je protiv ekipe Akademija Pandev Brera Strumica i slavio sa 3:0 (2:0). Odmah nakon meča, ekspedicija Radničkog krenula je put Niša, nakon skoro dvonedeljnog boravka u Bugarskoj.

Izabrane vesti

Prvi gol u dresu svog novog kluba postigao je Trivante Stjuart. Napadač sa Jamajke, koji je proletos nastupao za Javor, doveo je Nišlije u vođstvo u 10. minutu. Petnaest minuta kasnije pogodio je Vanja Ilić, a konačan rezultat u 65. minutu postavio je Andreja Stojanović.

Radnički je utakmicu odigrao u sastavu: Stanivuković (od 65. Stevanović), Petrović, Pavlović (od 46. Jamkam), Stojanović, Đo, Vojnović, Ilić, Čolović, Bosić, Belaković, Stjuart (od 46. Ivelja).

Ekipi će se od ponedeljka, na treninzima u Nišu, pridružiti i najnovije pojačanje, Bugarin Ilija Jurukov, a čeka se oporavak Milorada Stajića i Filipa Freja.

Podsetimo, Radnički je pred odlazak u Bugarsku izgubio u Kragujevcu od svog imenjaka sa 3:0, a onda u Bugarskoj odigrao četiri utakmice protiv timova iz četiri različite države. Bilo je 2:2 protiv Politehnike Jaši, pa 0:1 u duelu sa sofisjkim CSKA, zatim 1:1 sa Makabi Petah Tikvom i danas ovih 3:0 protiv ekipe iz Severne Makedonije.

Meč prvog kola Mozzart Bet Superlige Radnički igra 20. jula od 20 časova protiv Čukaričkog u Beogradu.



tagovi

Radnički Niš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara