Marko Nikolić i Dejan Zukić (©Starsport)
Marko Nikolić i Dejan Zukić (©Starsport)

Nikolić blokirao Zukićev transfer u CSKA

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.06.24. | 12:35

Tako barem tvrdi Goran Lovre, agent kapitena Vojvodine, koja je od ovog posla mogla da zaradi 1.200.000 evra

Posao je bio pred finalizacijom, kapiten Vojvodine Dejan Zukić je bio nadomak toga da potpiše za CSKA iz Moskve, ali čitav transfer je propao. Novi trener Armejaca Marko Nikolić je procenio da mu vezni fudbaler iz Novog Sada nije dovoljno dobro pojačanje u borbi za titulu u Rusiji sledeće sezone.

Tako barem tvrdi Goran Lovre, nekadašnji fudbaler Partizana koji sada zastupa Zukića kao agent. On je u izjavi za ruski Meč TV objasnio da je Nikolić zaustavio transfer koji bi Vojvodini doneo zaradu od 1.200.000 evra.

Izabrane vesti

Posao je bio gotovo završen. CSKA je ponudila Vojvodini 1.200.000 evra, ali novi trener Moskovljana Marko Nikolić je blokirao transfer. On je rekao da Dejan ne napreduje dovoljno“, kazao je Lovre.

Zukić je minule sezone bio jedan od najboljih igrača Vojvodine u Mozzart Bet Superligi Srbije. Odigrao je 44 meča za crveno-bele, računajući i kup i Evropu, uz učinak od 12 golova i sedam asistencija.

Ovaj 23-godišnji vezista iz Bačkog Jarka je čitavu dosadašnju karijeru proveo u Vojvodini, a deo prvog tima je od 2019. godine. Zukić je igrao i za sve mlađe kategorije reprezentacije Srbije, za mladu reprezentaciju je zabeležio četiri nastupa. Još uvek nije dobio priliku u A timu.

Podsetimo, Nikolića su u CSKA već sačekala dva srpska fudbalera, Milan Gajić i Saša Zdjelar.



tagovi

Dejan ZukićCSKA MoskvaFK VojvodinaMarko Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara