Komentari na vest

Nikola Terzić napustio IMT

H

Hesler

pre 18 dana

A radiš li ti nešto pošto ga pratiš od njegove 17.-e godine...on zbog raznih kombinacija koji su imali ostali nije ni dobio šansu u Čuki a u Partizanu samo na kašičicu i opet 7 golova na 47 utakmica kao i neki stranci koji igraju za 50000 mesečno...kakav
f

fudbal u srbiji propada

pre 19 dana

Gledam momka od njegove 17. godine i uvek sam se pitao na koju foru on igra. Jako limitiran i suštinski loš igrač. Očigledno ozbiljna kombinacija.
n

nebitanlik

pre 19 dana

Sve same fudbalski znalci, umesto da rade nesto ovde pametuju, i gledaju ko gde i sa kim ide. Ajde pokosite travu u svom dvoristu.
m

metalika moj dobar

pre 19 dana

ocekivano...jos kad je dosao u Partizan mene je cudilo zasto on igra sad vidim, jak menadzer. U danasnjem fudbalu nije bitno kakav si nego ciji si
s

skeptik

pre 19 dana

ajde prosvetli nas 🤣
N

Nebitanlik

pre 19 dana

A protiv Sočia gol u 90om minuta iz kornera dao navijač sa tribina?
p

prevara

pre 19 dana

Nula od igrača, teška prevara...
4

4747447

pre 19 dana

Svaka cast agentu,on i u IMT u nije bio standardan,i nista nije pokazao
X

XavieRS

pre 19 dana

Menadzer mu je moj brat :) iz agencije zajedno sa Dikom, svakako gledali smo ga zajedno u 3. ligi mislim kada je igrao za IMT, i ta da nista pokazao nije i promasio jedinu mrtvu sansu na mecu 1 na 1 sa golmanom, e kako ga buraz uvali u Partizan ni meni to nije jasno...njego promasaj u derbiju je definitivno napravio prekretnicu u toj sezoni..u prevodu: mali nema pojma..
N

News

pre 19 dana

Nadam se da sa njim ide I voditeljica sa sportala u Grcku.
S

Selek

pre 19 dana

ide borčanska snajka ne brini
T

Trif97

pre 19 dana

Kako se zove voditeljka?