"Đurđić"
"Đurđić"

Nikola Đurđić ne ide na pripreme Partizana! Božinov ima ponudu sa istoka

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.01.17. | 21:13

Marko Nikolić u Portorož vodi 27 fudbalera

ĐurđićStatus Nikole Đurđića u Partizanu je zapečaćen. Iskusni napadač po svemu sudeći završio je misiju na Topčiderskom brdu, pošto je stručni štab predvođen Markom Nikolićem, odlučio da ga ne vodi na prvi deo priprema u slovenački Portorož.

MOZZART Sportu je u klubu iz Humske 1 potvrđeno da se Đurđić ne nalazi na spisku putnika koji će se u četvrtak zaputiti na jadransko primorje. To dalje znači da će izvesno promeniti sredinu u zimskom prelaznom roku, ostaje samo da se vidi da li u vidu pozajmice (raspitivao se italijanski Kjevo) ili otkupa ugovora (želi ga jedan danski prvoligaš).

Izabrane vesti

Podsetimo, Đurđić je letos stigao među crno-bele kao veliko pojačanje iz nemačkog Auzburga, međutim, nije opravdao očekivanja. Odigrao je 17 utakmica, dao jedan i namestio dva gola, a s obzirom da je uprava Partizana dovela Leandrea Tavambu i da u špicu ima još Uroša Đurđevića, te mlade snage poput Dušana Vlahovića, Đorđa Jovanovića i Save Petrova, jasno je da je rastanak sa nekadašnjim reprezentativcem izvestan.

BožinovNaravno, tu je i Valeri Božinov, koga želi jedan klub iz Japana. Bugarin ima dozvolu da napusti klub, iz Partizana tvrde samo ukoliko Azijati plate obeštećenje. S druge strane, Božinov se dobro oseća u Srbiji i bez obzira što mu ugovor ističe na leto, želi da ga odradi do kraja. Uprkos konkurenciji.

Trener Marko Nikolić će u Portorož odvesti 24 fudbalera i trojicu golmana, a kako kadar Partizana trentno broji 30 igrača, jasno je da će, osim Nikole Đurđića, još dvojica morati da ostanu u Beogradu.

Definitivna odluka biće poznata sutra, posle prve kontrolne utakmice Parnog valjka ove zime, protiv BSK iz Borče, zakazane za 11 sati na popularnoj Blatuši, sada na modernom igralištu ispod južne tribine stadiona u Humskoj.

(FOTO: Star sprot)


tagovi

Nikola ĐurđićFK PartizanSrbijaSuperligaValeri Božinov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara