Tumbaković sa igračima (© Star sport)
Tumbaković sa igračima (© Star sport)

Nikad kraća Tumbina konferencija: Atmosfera u ekipi nije baš dobra

Vreme čitanja: 2min | sub. 14.11.20. | 19:30

„Jedan od najvećih neuspeha u našoj karijeri je poraz od Škotske“, dodaje Nemanja Maksimović

Rana je ogromna. Neće ožiljak od četvrtka veče skoro zarasti. Ostaće poraz od Škotske da nas podseća da mnogo šta u fudbalskoj Srbiji ne valja. Možda odnosi.

Što se može zaključiti i iz obraćanja Ljubiše Tumbakovića javnosti iz Budimpešte, gde je reprezentacija Srbije odradila poslednji trening pred susret sa Mađarskom, u petom kolu Lige nacija (nedelja, 20.45).

Izabrane vesti

U Budimpeštu smo stigli posle bolnog poraza u finalu baraža za plasman na Prvenstvo Evrope od Škotske. Zbog svega navedenog atmosfera u ekipi nije baš dobra, moramo mnogo da učinimo da se podignemo i budemo u skladu sa zahtevima ovog meča. Da igramo bolje nego što smo igrali u Beogradu u oktobru“, rekao je Tumbaković na nikad kraćoj konferenciji za medije.

Pitanja za selektora ima u izobolju. Samo, nema ko da mu ih postavi, jer su prema zvaničnom objašnjenju dozvoljena samo pitanja onih novinara koji su na licu mesta. A kako niko od izveštača beogradskih redakcija nije otputovao u susedstvo jasno je zbog čega je Tumbaković na konferenciji izgovorio tek tri rečenice.  

Taman koliko i Nemanja Maksimović, koji priznaje da je ekipa uzdrmana neuspehom od pre dva dana, ali da će pokušati da popravi utisak u duelu sa protivnikom koji je, za razliku od nas, izborio plasman na završni turnir.

Jedan od najvećih neuspeha u našoj karijeri je poraz od Škotske. S druge strane, Mađarska ekipa je jaka, čak i ako joj nedostaju neki igrač. Moramo se usredsrediti na nas i igrati u skladu sa potencijalom koji ima reprezentacija“, dodao je Maksimović.



tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeLjubiša TumbakovićNemanja MaksimovićLiga nacijaSrbijareprezentativni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara