Nije vodoinstalater, ovde Hansi Flik...

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.11.21. | 13:23

Mladi Jonatan Burkart opisao kako je stupio u kontakt sa selektorom...

Mladi nemački napadač Jonatan Burkart sjajno igra ove sezone u Majncu. Ako je Manšaft negde deficitaran, onda je to na mestu klasičnog špica, pa Burkartovih osam golova na prvih 13 utakmica u sezoni odzvanja u tamošnjoj javnosti.

Ovog momka pažljivo prati novi selektor Hansi Flik o čemu je i lično želeo da ga obavesti, međutim...

Izabrane vesti

"Video sam prošle nedelje dva propuštena poziva na mobilnom telefonu. Nepoznat broj. Pošto sam tih dana imao problema sa vodom u stanu pomislio sam da je u pitanju vodoinstalater kog sam ranije pozvao. Okrenuo sam taj nepoznati broj - niko se nije javio. Onda sam to uradio još jednom... Pojma nisam imao koga sam dobio. Bio je to selektor Flik. Onda smo konačno započeli razgovor", otkrio je Burkart kako je došlo do prvog kontakta.

Burkart se nije našao na poslednjem spisku Hansija Flika, a ovaj je baš iz tog razloga smatrao da bi trebalo da ga pozove i da mu objasni razloge. Iskusni stručnjak poručio je mladom napadaču da je apsolutno zaslužio da debituje u A selekciji, ali da je za predstojeće akcije potrebniji mladom timu (U21) koji se još nije kvalifikovao na Evropsko prvenstvo.

Jonatan Burkart predvodi mladu reprezentaciju Nemačke kao kapiten. Letos je taj tim postao prvak Evrope i iz te selekcije u A tim već su prekomandovani Florijan Virc, Karim Adejemi, David Raum, Lukas Nmeča i Ridle Baku.

Sad znamo i ko će biti sledeći...


tagovi

Džonatan Burkart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara