Komentari na vest

Nije se Hvan baš usrećio u Roterdamu

@

@@@@

pre oko 3 sata

Jedno je igrati u najnameštenijoj ligi u Evropi drugo je Fejnord Holandija. Eh da i tamo ima palačinkara....
r

rnduljo bre

pre oko 3 sata

Fajenord je veći klub gledamo li nikom bitan kup uefe, zna se oduvek su samo KEŠ i LŠ bili nezvanično validni i bitni i oni imaju jednu, da li su bili vladari sveta ne znam, mozda ali znam da oni, psv i posebno jevrejski klub Ajaks, nikad titule ne bi videli u Evropi da su bili učesnici lige sfrj dok bi Zvezda osvojila bar 5, Partizan 66 -e sigurno a i Dinamo i Hajduk, tu je caka, em komunizam nisu voleli em Balkan. I Seltik je npr pokrao Vojvodinu sramno u tad izmišljenom extra tajmu u 93 min, kad to nije postojalo i tako ga zapad pogurao do tog jedinog pehara jer je britanski i katolički klub, Fajenord jedino što zaista ima extra stadion i puno publike jer im je zemlja najuređenija, narod ima love, raspoloženja, nikad čuli za rat i to im je opuštanje utakmica, imaju "volje" brate moj, kakav Fajenord. Neće Hvang sebe naći tamo, tamo ga gledaju ko roba i radnu snagu a ovde je osetio emocije od naroda i ljubav, uzdizali ga u nebo, to se pamti i deci priča a Fajenorda se neće on po dobru sećati.
V

Visente Del Boske

pre oko 4 sata

Fejenord mozda jeste najjaci klub u kom si igrao jer dolazi iz najjace lige u kojoj si igrao,ali reci da je najveci klub je besmisleno,taj fejenord ima 16 titula sampiona,14 kupova i ls,dok zvezda ima 35 titula,28 kupova i ls.
@

@@@@

pre oko 3 sata

Teže osvajati titule u Holandiji nego kod nas. Porediš nas sa Holandijom 🙄
P

PeraV

pre oko 4 sata

Cudni su korejanci, cak i pomalo smesni.
B

Brankoni84

pre oko 4 sata

Hwang sezone gospodnje 2025/2026 u Ipsviču daje intervju u kome kaže "Engleska je najlepša zemja sveta a Ipsvič je najveći klub u kojem sam igrao".😁
D

Drvo

pre oko 5 sati

Korejci su čudni ljudi, gotivni ali i picaj.le. Čuj Holandija lepo mesto za život haha

Fear The Beard

pre oko 4 sata

Uredjena zemlja,prelepa,ali dosta kisovito i hladno vreme.Ljudi cudni,gordi.
M

Marko Srbija

pre oko 4 sata

Pa i nije nesto bas upravu si ...sem sto je opustenija i sto je sve kao nacrtano...drugo nista.A i skupa je,verovatno on nema novaca pa mu je bolje da je ostao kod nas gde se miris slobode oseca u vazduhu.