Komentari na vest

Nije Liverpul neozbiljan da ga Barnli skine s vrha (VIDEO)

l

luzerpul

pre 3 meseca

moj junajted osvaja
l

luzerpul

pre 3 meseca

videcomo ko ce da place luzri
P

Paa

pre 3 meseca

Sigurno je da će plakati navijači uniteda 😂
C

Crveni

pre 3 meseca

Liverpul vec godinama unazad nema kreativca koji moze da usmeri tempo utakmice. Osvojio je ligu sampiona i PL,a da u veznom redu nije imao kretivca kao sto su Modric,De Brujne....
m

mah

pre 3 meseca

kreativci su im igrali u napadu Salah, Mane i Firmino, ako Brazilac nije bio kreativan ne znam ko je. onda dva beka Trent i Robertson sa vise asistencija od vecine veznih igraca u Ligi. pravi vezni Fabinjo, Vajnaldum i Henderson su tu bili da trce i pokrivaju bekove kad odu napred.
S

Slanina

pre 3 meseca

Tempo utakmice ne mora da kreira neki kreativni vezni igrac. Naravno, ako ga imas, to je plus. Nacin igre Liverpula gde pritiska visoko kreira taj tempo gde uzimaju loptu visoko, toliko visoko gde bi ih npr taj kreativac doveo kroz pas igru. Sto se tice kreacije, imaju bekove koji imaju mnogo asistencija. Sada im je tu i Soboslaj koji ima taj kvalitet.
P

Popili

pre 3 meseca

Ima istine. Ali liverpulu prija da ga protivnik napada. Sve te igrace koje si nabrojao jesu oni veznjaci - kreatori?!?! Oni igraju drugaciji stil. Liverpul kad ga ne napadas se jako muci. Jer nemaju mozak da pronadje rupu,vec rokaju sa svih strana (na silu). Ako pratis Liverpul sigurno si gledao takve utakmice.
L

LFC fan

pre 3 meseca

Nije to bila tako laka pobeda kao što rezultat kaže. Pokazao je Liverpul i slabosti, najpre u nedovoljnoj kreaciji, a i primio je lak gol za izjednačenje i to glavom. Ima solitere nazad, a prečesto prima golove iz prekida, pretežno glavom. Ne igra LFC veličanstveno tokom cele sezone, ali skuplja bodove i tu je sa Sitijem. Hajde da se rvemo s njima, pa dokle izdržimo. Nije lako biti u ringu sa Tajsonom, ali i on je ponekad, retko doduše, gubio. Napominjem da je sve ovo, već više od mesec dana, bez Salaha, najboljeg igrača i prvog strelca. Imamo municije i bez njega. Plašio sam se potopa kada je otišao na KAN.
G

GOCE GOSTIVAR

pre 3 meseca

Totenhem od izjednačenja pao u igri totalno i tada je Brajton propustio priliku da opet povede ,kazna stigla preko kontre Sona i Rišarlisona ,Džonson se samo zahvalio.......
@

@luzerpul

pre 3 meseca

Tako je! Nemaju pojma zato su prvi. Nemaju pojma i igraju 4 takmičenja. Ko te napravi takvog ...
l

luzerpul

pre 3 meseca

haha kakav naslov 👍 sreca pa je imao za protivnika tim koji je nesposoban da iz tri ciste sanse da gol. pa su ih ovi nesrecnici kaznili. pada luzerpul polako .
t

trafo

pre 3 meseca

bolje sanse imao Barnli nego Arsenal, uopste nisu bunarili kao ovi iz Londona.
J

Jbg

pre 3 meseca

"Luzerpul" i dalje prvi hmmm što li ? hihihihihihi
P

Pazi

pre 3 meseca

Možeš samo da plačeš još glasnije. Jer, za koji kog klubić da navijaš znamo da je ispod nas. YNWA!