Nica obradovala navijače pred utakmicu: Potpisalo pojačanje iz Čelsija!

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.09.22. | 22:22

Još jedno poznato premijerligaško ime na Azurnoj obali

Imala je Nica uzbudljiv letnji prelazni rok, a ni po njegovom zvaničnom završetku nije prestala da dovodi pojačanja.

Uoči večerašnjeg meča sa lokalnim rivalom Monakom, obradovala je navijače novim potpisom. Član Nice je od večeras je vezista Ros Barkli!

Izabrane vesti

Nekada velika nada engleskog fudbala je došao kao slobodan igrač pošto je prethodno raskinuo ugovor sa Čelsijem.

Barkli je ponikao u Evertonu i sa 17 godina debitovao u prvom timu. Debi je trebalo da dođe i ranije ali je kao 16-godišnjak doživeo prelom noge. Po ulasku u prvi tim je dobio brdo pohvala. Legendarni Tim Kejhil ga je najavio “kao najtalentovanijeg fudbalera sa kojim je delio svlačionicu”, a Martin Kionkao igrača koji će postati jedan od najboljih u istoriji engleskog fudbala”.

Posle pozajmica u Šefild Venzdeju i Lidsu, postao je standardan prvotimac Evertona i nezamenjiv član veznog reda. Odigrao je četiri sezone u prvim timu Karamela kada ga je kupio Čelsi za skoro 17.000.000 evra. Kod Mauricija Sarija je igrao dobro, kod Frenka Lamparda nešto manje ali dolaskom Tomasa Tuhela je skoro pa izbrisan iz prvog tima Plavaca. Išao je na pozajmicu u Aston Vilu, opet se vratio i opet nije igrao. Ovog leta je odlučeno da sporazumno raskinu ugovor i da Englez bude slobodan u izboru nove sredine.

Nica je reagovala i nastavila trend dovođenja poznatih premijerligaških imena pošto je ovog leta već Dovela Kaspera Šmajhela, Arona Remzija i Nikolu PepeaBarkli je 12. pojačanje francuskog kluba ovog leta.



tagovi

Ros BarkliLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara