Dušan Vlahović (©Reuters)
Dušan Vlahović (©Reuters)

Nibel se raduje okršaju sa "srpskim bikom": On je golgeter kog mnogi klubovi žele

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.10.24. | 13:01

Golman Štutgarta pohvalno pričao o Dušanu Vlahoviću

Ostavio je Štutgart dobar utisak protiv Real Madrida, ali se iz Španije vratio poražen (1:3). Iz prva dva kola Lige šampiona Švabe imaju jedan bod, iz susreta sa Spartom Prag kod kuće (1:1), a ne ide im dobro ni na domaćoj sceni, pošto su u posle sedam kola Bundeslige na desetom mestu sa devet bodova. Poslednju pobedu izabranici Sebastijana Henesa ostvarili su pre ravno mesec dana. Učinak će pokušati da poprave večeras (21.00) u Torinu, mada fudbalere nemačkog viceprvaka čeka jako težak posao protiv zahuktalog Juventusa.

Stara dama je bez poraza od starta sezone, u prva dva kola elitnog takmičenja savladala je PSV (3:1) i RB Lajpcig (3:2), dok je u Seriji A sa 16 bodova iz osam mečeva na trećem mestu. Veliki doprinos tim rezultatima dao je Dušan Vlahović, vodeći strelac ekipe sa sedam golova.

Upravo je na srpskog napadača pažnju usmerio Štutgartov golman Aleksander Nibel tokom konferencije za medije uoči utakmice.

"On je bik, u pozitivnom smislu, težak igrač za čuvanje. Golgeter kog bi mnogi klubovi želeli u svom timu. Dobar je u prekidima, ima odličnu tehniku i daje mnogo golova. Ali i mi imamo bikove pozadi i radićemo na tome da ga svi zajedno zaustavimo. Volim kada naspram sebe imam dobrog igrača kao što je on, tako da se radujem ovoj utakmici", izjavio je Nibel.

Pomoć golmanu nemačkog tima u nameri da zaustavi Vlahovića trebalo bi da pruže štoperi Antoni Ruo i Džef Šabo.


tagovi

Dušan VlahovićJuventusŠtutgartAleksandar Nibel

Obaveštavaj me

Juventus

Ostale vesti


Najviše komentara