Ni Partizan, ni Peruđa: Rajković izabrao treći klub

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.01.20. | 12:50

U pitanju je sedmoplasirani tim ruskog prvenstva

Navijači i stručni Partizana su se dva meseca nadali da će Slobodan Rajković staviti paraf na ugovor sa srpskim osvajačem kupa, poslednjih dana se činilo da ga samo detalji dele od prelaska u Peruđu. Nekadašnji reprezentativac Srbije je prošao lekarske preglede u Italiji, a zatim umesto olovke i papira zatražio vreme da razmisli o svemu.

Nije iz prve prihvatio ugovor na 2,5 godine koji mu je ponuđen, Italiajni su počeli da sumnjaju da je dobio poziv iz drugog kluba. A nastavak te priče dobili smo ovog popodneva. I to iz pera italijanskog novinara, specijaliste za Merkato, Đanluke di Marcija.

Izabrane vesti

Partizan još u igri? Rajković prošao lekarske u Peruđi, ali nije potpisao ugovor

On je objavio da srpski štoper neće igrati za Peruđu, odnosno da je dobio poziv iz Rusije, i da je načelno prihvatio da se preseli u tu zemlju. Peruđa je čak počela da traži alternativna rešenja za poziciju štopera i očekuje se da do kraja sedmic ozvaniči pojačanje. Kasnije se otkrilo da je Rajković u ozbiljnim planovima Ufe, ekipe koja trenutno zauzima sedmu poziciju na tabeli ruskog prvenstva. 

Partizan je dugo važio kao favorit za Rajkovićev potpis. Nekadašnji član OFK Beograda je dva meseca trenirao u Zemunelu, ali pregovori sa crno-belima nisu išli glatko. Rajković je na početku tražio platu od 600.000 evra na godišnjem nivou, potom je spustio na 500.000. Crno-beli su bili spremni da mu daju 300.000 evra za sezonu.

Na kraju Rajković se okrenuo Peruđi, ali ni to nije bio kraj sage. Sve je izvesnije da ćemo ga gledati u Rusiji. 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara