Ni Partizan, ni Peruđa, ni Ufa: Rajković ima ponudu iz Serije A?

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.01.20. | 18:30

Nastavlja se saga oko srpskog štopera

Transfer sapunica oko novog kluba srpskog defanzivca Slobodana Rajkovića je dobila novu epizodu.

Poslednje informacije glase da bi Rajković bi mogao da opet zaigra u  Seriji A. Za njega se interesuje Udineze, javljaju italijanski mediji.

Izabrane vesti

Već mesecima vlada neizvesnost oko narednog kluba srpskog štopera koji je slobodan od letos kada je njegov Palermo bankrotirao i kada su svi igrači dobili čiste papire. Od tada je trajalo i inetersovanje Partizana za Rajkovića. Klub iz Humske je mesecima pokušavao da se dogovori sa igračem, čak je Rajković nekoliko nedelja i trenirao sa crno-belima, ali nije prihvatio ponudu.

Paralelno je vodio i pregovore sa italijanskim durgoligašem Peruđom i pre nekoliko dana je izgledalo kao gotova stvar da je izabrao klub iz Umbrije pre Partizana. Doputovao je u Peruđu, posetio klub, uspešno završio lekarske preglede i kada je trebalo da potpiše, odbio je. Navodno se u priču uključila i ruska Ufa koja je takođe ponudila saradnju Rajkoviću. Iako iz Rusije nije stigla nikakva potvrda te priče.

Istovremeno, Partizan nije odustajao i ostavio je Rajkoviću otvorenu mogućnost da potpiše. Sa ponudom za ugovor od 300.000 evra po sezoni. Što je i dalje u raskoraku sa onim što traži nekadašnje dete OFK beograda. Rajković je na početku tražio od Partizana 600.000 evra, potom spustio zahteve na pola miliona godišnje, ali Partizanova ponuda i dalje ostaje ista.

Sada se prema pisanju Italijana, navodno u igru uključio i Udineze, pa ostaje da vidimo šta će dalje biti. Rajkovićevi planovi o izboru novog kluba se izgleda menjaju iz sata u sat.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara