©Shutterstock
©Shutterstock

Pandemija u minusu: Rusi i dalje igraju hokej

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.04.20. | 18:35

Nedelju od "rane zore" otvara nekoliko mečeva u Ligi pro

Hokej na ledu u Rusiji je nešto poput basketa na ovim našim prostorima. Stvar odgoja i tradicije. Svi ga znaju, vole i su ga igrali ili igraju. Uostalom, zato su bez sumnje jedna od najjaćih sila u najbržem kolektivnom sportu.

LIGA PRO - KOMPLETNA PONUDA ZA NEDELJU

Izabrane vesti

A kada je srast tako jaka ni pandemija je ne može sprečiti, pa se tamo bez zastoja održava nekolko manjih taakmičenja, to jest liga i to uglavnm amaterskih. Jedna od njih je Liga pro koja nam svesrdno sedmicama pomaže da sportskim klađenjem lakše svarimo dan u karantinu. Ali i da dobijemo priliku da zaradimo. A kada igraju utakmice, igraju ih bukvalno od rane zore do mrklog mraka.

A prva strašnja, jutarnja na program je već u 06.00 po srenjoevropskom vremenu. U “cik zore” sastaju se Kings Taun i Bronebojci. “Domaćnini”ovog susreta pete nedelje odmeravanja u Ligi pro su juče odigrali četiri meča i zabeležili zabeležili tri pobede. I to sve tri istim rezultatom 3:0. Jedini poraz usledio je upravo od ovog protivnika i to sa 3:4. S druge strane, Bronebojci su prvo doživeli tri poraza, da bi tek onda slavili nad Kings Taunom.

Sat nakon njih Serp i Molot, tj. Srp i čekić, koji takođe ima 3-1 u pobedama tokom današnjeg dana, idu na Reaktivatore koji su subotu završili sa 2-2.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara