©Reuters
©Reuters

Nezamislivo: Interov dres bez Pirelija posle 27 godina

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.03.21. | 11:58

Nastavlja se saradnja, ali na drugačiji način

Dogodiće se nešto što se nije moglo zamisliti među ljubiteljima fudbala, a posebno onoj generaciji rođenoj tokom osamdesetih godina prošlog veka. Svetski gigant u proizvodnji pneumatika sa sedištem u Milanu, Pireli, nakon 27 godina neće biti generalni sponzor Intera.

To je javno poručio i generalni direktor korporacije Marko Tronketi.

Izabrane vesti

"Razgovaramo sa Antonelom, Marotom i drugim direktorima Intera. Nećemo više biti sponzori na Interovom dresu, ali naša saradnja će biti nastavljena", rekao je Tonketi.

Iako deluje da je situacija nestabilna, Suning je prošle nedelje potvrdio da je nastaviti finansijski da podržava Inter, uz napomenu da se traže određeni partneri. Pireli je bio uvek tu da finansijski pomogne, tako da Tronketi ne brine o budućnosti kluba.

"Moramo se držati činjenica, pružili smo finansijsku injekciju i kompanija je potvrdila posvećenost Interu. Prema tome, mislim da bi trebalo da je obezbeđen normalan put", dodao je Tonketi.

Inače, Pirelijeva i Interova saradanja zvanično je započela 1995. godine i godinama je bila jedna od najupečatljivijih u evropskom i svetskom fudbalu.


tagovi

Pireli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara