Neverovatna scena u Brazilu: Policajac gumenim metkom pucao u golmana?! (FOTO + VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.07.24. | 12:05

I ozbiljno ga povredio

Volimo južnoamerički fudbal zato što takvu strast ne možete da osetite na drugim mestima. Ali na drugim mestima teško ćete videti i bizarne situacije poput ove koja nam stiže iz druge lige prvenstva države Gojas.

Igrali su Gremio Anapolis i Sentro Ueste, a umesto o fudbalu priča se o teškoj povredi golmana Ramosa Souze, koga je policija upucala gumenim metkom i napravila mu ozbiljnu rupu u butini?!

Izabrane vesti

Sve zbog malo koškanja uz aut-liniju po završetku utakmice. Ništa toliko neuobičajeno za fudbalske mečeve, ai brazilska policija očigledno nema strpljenje za takve stvari. Jedan policajac ušao je u verbalnu raspravu sa golmanom Gremija i sa par metara pucao mu u nogu?! Souza je uspeo da pobegne s lica mesta, pre no što se srušio na drugom kraju terena. Tek su kasnije fotografije pokazale da je rana prilično duboka.

Policija je već reagovala sapštivši da je otvorena istraga zbog prekomerne upotrebe sile. Gremio Anapolis je naveo da će tražiti pravdu na sudu.

Po završetku utakmice naš golman je kukavički pogođen gumenim metkom od strane pripadnika specijalne policijske jedinice (CPE). Užasan, neverovatan i kriminalan čin nekoga ko bi trebalo da prvenstveno ceni bezbednost ljudi na Žonas Duarte stadionu. Ovaj nasilni, prljavi čin nikada neće biti zaboravljen. Učinićemo sve da bi Pravda bila zadovoljena i da ovaj kriminalni čin ne bi prošao nekažnjeno”.



tagovi

BrazilBrazil 1policija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara