Neverovatna drama od 60 sekundi! Srbija u četvrtfinalu Evropskog prvenstva!

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.02.18. | 22:41

Orlovi kao drugoplasirani u grupi idu u četvrtfinale

Futsal reprezentacija Srbije obezbedila je plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva, pošto je u poslednjoj utakmici grupe A Slovenija savladala Italiju sa 2:1! Orlovi će u četvrtfinalu igrati protiv Kazahstana u ponedeljak.

Bila je to neviđena drama u Stožicama, a naša selekcija je čitavi 60 sekundi strepela za prolazak. Slovenija je minut pre kraja povela sa 2:1, a da su Italijani uspeli da izjednače do kraja utakmice o plasmanu u narednu fazu bi odlučivao žreb. Iako je Sloveniji i rezultat 2:2 garantovao plasman među osam najboljih, domaćin je uspeo da odbrani pobedu i tako povede naš nacionalni tim u nokaut fazu. Na taj način su pale sve priče o bilo kakvom dogovoru između dva tima.

Izabrane vesti

Tokom meča je viđena žestoka borba, Italijani su poveli golom Onorija u četvrtom minutu i igrali odlično do kraja prvog poluvremena, ali su ih Slovenci u drugom potpuno zgazili. Kapiten Osredkar je sa dva pogotka u 31. i 39. minutu izrastao u velikog heroja dosadašnjeg toka turnira.

Italijani su kod izjednačenja Slovenije jurnuli svim silama napred, jer im rezultat 1:1 nije odgovarao, a Slovenci su to kaznili kontranapadom u 39. minutu, a onda herojski odbranili svoj gol.

Domaćin u četvrtfinalu ide na favorizovanu Rusiju, koja je grupnu fazu takmičenja završila iza Kazahstana u grupi B.

GRUPA A:

(FOTO: MN press)


tagovi

Evropsko prvenst u futsalu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara