Neverica u Humskoj: Trebalo je da bude 4:1

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.09.19. | 08:45

Partizan ispustio kolosalnu šansu

Teško razočaranje na licima fudbalera Partizana. Sve su imali u svojim rukama: vođstvo, igrača više na svom terenu i opet nisu uspeli da Ligu Evrope počnu pobedom. AZ Alkmar je kaznio opuštanje crno-belih i grešku na sredini terena i odneo bod za Holandiju – 2:2.

Posle utakmice razočaranje je moglo nožem da se seče u Humskoj. Ni igračima Partizana nije bilo jasno kako je moguće da su ostali bez tri boda, koja su im već bila u ruci. Ta serija promašaja kolosalnih šansi ovog puta se vratila kao bumerang Parnom valjku. Nisu platili ranije, na mostu, ali sada na ćupriji jesu.
Imali smo mnogo šansi, morali smo da ih iskoristimo. Trebalo je da bude 4:1 za nas, a ne da bude 2:2“, rekao je najbolji igrač utakmice Bibras Natho.

Izabrane vesti

Očajan je bio i Saša Zdjelar. Uradio je dosta toga na terenu, međutim, ekipa je platila veliku cenu zbog grešaka.
Izgubili smo tri boda. Ne mogu da verujem kako smo primili dva gola, to ne može da nam se dešava. U drugom poluvremenu smo imali mnogo šansi, trebalo je da pobedom počnemo Ligu Evrope. Iskreno, ne znam zašto nismo iskoristili prilike, ovo nije problem od juče, još od Malatije imamo problem sa realizacijom. Stvaramo šanse, ali ne postižemo golove“, ocenio je Zdjelar.

Bojan Ostojić nije blistao na terenu ovog puta. Holanđani su uspeli da dva puta izigraju odbranu Partizana i to im je bilo dovoljno da uzmu bod u Humskoj.
Ovo su najgore utakmice, Holanđani su imali tri šanse i postigli dva gola, a mi ne znam ni koliko i dali smo dva gola. To je fudbal, moramo da se okrenemo derbiju“, ocenio je Ostojić.

Kolosalnu šansu je Partizan propustio da sa tri boda krene u borbu za evropsko proleće. Ali, takmičenje je tek počelo, ima dovoljno vremena da se nadoknadi propušteno.

Foto: Starsport

Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara