Komentari na vest

Neverica na Čairu, Dujmović: Najteži trenutak u karijeri, sva tri puta sam pogodio stranu...

B

Braun Stowman !

pre oko 2 godine

Damjanović,tako je Damjan Dujmović... Kakav sada Dujmović ? Pa on Dujmović i Damjanović su braća,mislim sve je to isto... Rts vaše pravo da ste gluvi i ćoravi
N

Nisam gost

pre oko 2 godine

Druže od 5 šuta ti si primio 3. Tuga... I onaj odbrabmeni Tolordava i ti, možete odmah da pređete u Gziru. Poklonili ste im pobedu.
G

Gost11

pre oko 2 godine

znanje fali vama a ne sreca
G

Gost123

pre oko 2 godine

Dugo goru ekipu od radnickog nisam gledao,a zamislite ovo nam je 4 ekipa lige,to govori da nam je liga mnogo jadna i slaba i da je sa razlogom ne treba pratiti
M

Milililili

pre oko 2 godine

Pa nemoj... Čemu komentar ako ne pratiš... Drugo mesto Radničkog na tabeli će prikazati polu sezona. Jer se tim promenio od prošle godine...
C

Chiske

pre oko 2 godine

Ne da nije 4ti tim u ligi nego trenutno je mozda 7-8 (egal sa partizanom) Pod jedan mnooogo se promenilo od prosle sezone, top 4 tima trenutno i to pisem po igri a ne po bodivima su 1. Vojvodina (najlepsi fudbal igra i dovela je 8 pojacanja znaci skoro ceo tim su promenili) Zvezda, Cukaricki (steta sto nemaju navijace) TSC (ali su prodali Banjca pa mozda ce sada biti dosta neuspesniji u napadu ali sa Banjcem su 4) Steta sto oni ne igraju evropu...
Z

ZDj

pre oko 2 godine

Stvarno ne znam kako su uspeli Partizanu da strpaju tri komada? Izgleda da su veliki greh pocinili,vidim aktivan si na svaku vest vezano za Radnicki a mogao bi i TSC da se Prica tvojih komentara.
v

v1ad

pre oko 2 godine

Valjda Damjanovic, kakav sad Dujmovic?
D

DrSpasic1989

pre oko 2 godine

Druze, kakva losa sreca. U 2 meca ekipa primi 5 komada od Maltezana nekih. Alo. Kakva losa sreca. Strpajte im 8, da ne primite gol, i to je to. Nego ste vi krsevi, lazna prica.
C

Chiske

pre oko 2 godine

Nije to losa sreca vec lose pripreme...
C

CaleB pravi

pre oko 2 godine

Radnicki je smejurija od ekipe i ne znam otkud oni da igraju Evropu...pa oni nisu kadri ni ovu nasu ligu da igraju i zreli su za ispadanje u drugu ligu...Gruzin ostavlja lazni utisak dobrog igraca, a zapravo su svi golovi primljeni preko njega. Sramota da ovakav tim igra prvu ligu.
s

ssssss

pre oko 2 godine

Al si zato kod sva 3 gola reagovao kao baba...
@

@ssss

pre oko 2 godine

Nije ni reagovao 😂😂😂
A

Acaxxxg

pre oko 2 godine

Radnički nas je navikao na uspehe, ovo je teško prihvatiti xD igrali 3. ligu do pre 10 godina
N

Ne sekiraj se

pre oko 2 godine

Damjanovicu !!!
d

djakovica

pre oko 2 godine

pa jel vi stvarno mislite da toncev nije prodao ?ovo samo u Srbiji ima,pustili bugare da nam budu medju najmocnijima u drzavi,a posebno Nis ,gde su poklali sta su stigli,i sad bugar vodi Niski klub ,pa treba da nas nema ,a i posle se pitaju Nislije sto ih prozivaju da su bugari
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

A sta si ti @djakovica?
G

Gost 1990

pre oko 2 godine

Dokaz da je Partizan van domašaja evrope a i 4 mesta u našoj ligi. Teški dani za vicesampiona Srbije.
S

Sova 966

pre oko 2 godine

Samo kritikujete i pljujete..decko uopste nije los golman.imao je odlicnih utakmica u prvenstvu.namestilo se tako..mnogo jak onaj njihov spic.crnac.nisu mu mogli nista.em je jak ko bik em kvalitetno odigrava.onaj vredi mnogo a nepoznat.a treba i neko to da vidi.glavu gore damjanovicu(sto rece onaj nas slepac komentator) znam da ti nije lako.trebace vremena da se ovo zaboravi..a sa druge strane izgubis nekad i u zivotu.ode zena ali posle dodje druga..i mladja i lepsa.selavi sto kazu francuzi..
D

Darko55

pre oko 2 godine

Bukvar place

cofi_pfc03

pre oko 2 godine

Srecu treba zasluziti, a vi je sinoc niste zasluzili pitam se zasto?
V

VIR

pre oko 2 godine

To što ste prodali bitnog igrača par dana pred utakmicu, nema veze. Važno da ste vi Partizanu dali tri gola. To vam je sve za ovu sezonu.
@

@vir

pre oko 2 godine

Da je pravde uzeli bi Partizanu sva 3 boda, ali sudije…

biancorosso

pre oko 2 godine

U redu je Filipe nisi ti kriv, da je branio tvoj kolega Damjanović možda bi bilo bolje ovako.....
C

Cukarica

pre oko 2 godine

Koja sreća, šta pričaju ovi luzeri? Sreća se zaslužuje, a ne istrčiš na teren i nadas se da ces imati sreće. Da ste pošteno oznojili dres, kao da vam je poslednja utakmica pa bi ste i prošli dalje. Nesposobnjakovici.. I što je neko jos iskomentarisao, trener je trebao da zatvori utakmicu, pred kraj da seče akcije, da se prave faulovi, a ne da primiš gol u poslednjoj sekundi.. Nemam reči. Bolje da zabrane Evropu bilo kom timu preko 3. mesta. Brukaju sebe i našu zemlju, naciju.
Đ

Đurovski

pre oko 2 godine

Sramota! Ceo Niš je išaran grafitima Grobara i Delija. Nikada manje Meraklija nije bilo na tribini! To je ono što je zabrinjavajuće! Igra katastrofa! Odbrana nula! Smeniti odmah trenera i sportskog direktora. Oni su odgovorni za ova "pojačanja".
И

Илија Лежаљка

pre oko 2 godine

Е мој Дамјановићу ниједан пенал ниси у стању да одбраниш
D

Dexaman

pre oko 2 godine

Ali, onaj Krivokapic sa RTS-a je stvarno fantom...Damnjanovic, pa Damjanovic, a valjda je video šta čoveku piše na poleđini dresa... Šokovi
И

Илија Лежаљка

pre oko 2 godine

Треба оног коментатора са РТС-а натерати да промени име у Мики Мећава
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

Odložili utakmicu zbog ovoga. Golman bukvalno nìšta nije odbranio pa ni pokušao. Odtatak odbrane nije ni postojao, a vi krivite Gruzina i ako ni jedan igrač odbrane nije bio blizu svog igrača tokom cele utakmice i trener koji u nadohnadi nezatvori utakmicu je komedija. Na kraju krajeva kad sam napisao da će proći kao sa Florom bio sam ismejan ovde. Pa evo ga ovo je još smešnije nego sa Florom jer su se zaletali već za Austriju, a u ekipi imaš tri profesionalna fudbalera i gomilu naših amatera.
f

fontana98

pre oko 2 godine

Šone, brate moj, sve stoji što si napisao, ali molim te poradi malo na pravopisu
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

Tako to izgleda kad ti protivnicki trener nije Ilija Stolica koji 45 minuta na desnom beku drzi levog beka.

jovana.nebojsa@gmail.com

pre oko 2 godine

Da je pravde, a i te sreće o kojoj toliko pričate, vi ne biste ni igrali Evropu ove godine. Protiv ekipe sa Malte se pozivaju na sreću... Pa vi ste ustvari imali sreće. Sreća je to što ste ispali. Izbegli ste katastrofu u sledećem kolu.