Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Nestvarne scene u Bugarskoj: Fudbaleri se svađali oko penala, vlasnik sišao da odredi izvođača (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.05.22. | 21:49

Da bi kapiten na kraju promašio jedanaesterac

Svega smo se poslednjih godina nagledali u domaćem fudbalu, ali ono što se dogodilo u bugarskoj još nismo. Nestvarne scene u bugarskom prvenstvu. Carsko Selo se posle tri godine boravka u elitnom rangu vratilo u drugu ligu, i kao da im sama eliminacija nije bila dovoljna, učinili su u klubu da ih čitava Evropa dobro zapamti.

Naime, kako bi završio u baražu za opstanak u Prvoj ligi, Carskom Selu je bila potrebna pobeda protiv Lokomotive kod kuće, ali i minimum remi Boteva protiv Pirina u utakmici odigranoj u istom terminu. Nisu je dočekali, Botev je slavio ubedljivo (5:3), međutim, mogla je ekipa iz Sofije ako ništa drugo, da se pobedom oprosti od elite.

Izabrane vesti

Sudija je u dubokoj nadoknadi dosudio penal za domaćina pri rezultatu 1:1, a rezervista Jusufa Jafa se dohvatio lopte da izvede jedanaesterac. Međutim, isto je poželeo i kapiten Martin Kavdanski, te su dvojica saigrača ušla u žustru raspravu, da bi na kraju vlasnik kluba Stojne Manolov sišao na teren inaredio Jafi da kapitenu prepusti najstrožu kaznu.

Gambijac se naljutio, skinuo dres, napustio igru i raspravu sa gazdom nastavio na tribini, da bi nedugo zatim Kavdanski promašio penal, na šta je Jafa odreagovao ironičnim aplauzom. Kako je to izgledalo pogledajte na 1:40.



tagovi

Carsko seloBugarska 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara