Komentari na vest

Nestvarna vest iz Portugala: Ronaldo odbio saudijskih 250.000.000 evra za dve godine

j

jole91

pre gotovo 2 godine

Ubedi Ronalda da nije dobar kao ranije? Ajde samo pogledajte statistiku Ronalda, i zanemarite godine koje ima! Ronaldo je FANTASTIČAN, samo ga uništava ta činjenica od 37 years kraj imena! Fudbal je postavio to nepisano pravilo da stariji igrači moraju da su loši, a Ronaldo prkosi tome, dokle, videćemo? Neka pređe u Milan (veliki klub, Liga šampiona, a bio bi lider)!
S

S1

pre gotovo 2 godine

Da je Mesi motivisan i posvecen kao C.R. rasprave o GOATu ne bi ni bilo. Nije. Ovo je realna vest posmatrajuci Ronaldovu karijeru.
п

па ако му није до

pre gotovo 2 godine

пара што не потпише уговор у европи са било којим клубом
D

DraganKojic

pre gotovo 2 godine

Nije mu do para ali mu je do LS i trofeja
I

Idemoo

pre gotovo 2 godine

Zao mi je da ne igra LS nije bez njega isto. Isto tako MU nije isti jednostavno je ona era prosla koliko god zeleli njega u onom AIG dresu jednostavno fudbal je propao.. zamislite da Ronaldo dodje u United i da ne bude kapiten a ne samo to vec da kapiten bude znate vec ko.. fudbal vise nema romantike samo marketing i pare.
G

Gilje šinterista

pre gotovo 2 godine

Uletio jeftinim portugalskim novinama da plasiraju priču o neimenovanom klubu da bi je on kao odbio i dokazao da nije do para
S

Saxofon

pre gotovo 2 godine

Meni je neimenovani klub iz Arabije ponudio 500 miliona za dve godine i ja odbio neimenovani klub.
U

Uo

pre gotovo 2 godine

Covek da nema sportske ambicije cele karijere, ne bi napravio to sto je napravio, igrao bi 5 godina na vrhuncu i davno bio u toj Arabiji. Kad neko igra 15+ godina na najvisem nivou i ne namerava da stane, ne radi se tu vise o novcu, on je samo bonus.
Г

Г

pre gotovo 2 godine

Па нестварна је само новој генерацији која мисли да је све у парама. Роки машино!