Komentari na vest

Nešto se dogodilo, sve se izmenilo... Kako je Partizan mogao sa Kelnom i Nicom, a ne može sa Luganom?

Г

Гост Ад

pre oko 1 mesec

Колико је Партизан у последњих седам година зарадио играњем у европи у односу на Звезду. Када то сазнате добићете одговор кога држава финанцира и ко је крив за Партизанов седмогодишњи пост у домаћем првенству и на евро сцени.
G

Grga Cvarak

pre oko 1 mesec

Zato sto Stanoju ne daju "zdravu pricu". Podkradaju ga, ne daju mu, sprecavaju ga. U Evropi isto. A obecan mu je dobar tretman. Pa zato...
J

Joe Black

pre oko 1 mesec

Zato sto se Partizan sistematski narusava eto zato mi ne mozemo da igramo dobro,prosto i objektivno.
J

Jedava cekam bode

pre oko 1 mesec

I novi samar srpskom fudblu
g

gunđalo

pre oko 1 mesec

sad titule osvaja AV, hoću reći poklanja

Srpski samuraj

pre oko 1 mesec

Poklanja, daje, obećava sve, gura vas na silu u vrh tabele, ali se i dalje brukate gde god da promolite glavu! Večiti državni projekat i večiti gubitnik! 😄
b

banence

pre oko 1 mesec

VI ZABORAVLJATE DA JE TADA IGRAO KRISTIJAN BELIC SA KANUTEOM DA JE FRANCUZ IGRAO KRILO I TO JAK IGRAC..KAO I TRAORE KOJI JE BOLJI OD DVOJICE PRIDOSLICA ZAJEDNO..A GOMEZ JE BIO CENTAR...NA BEKU JE BIO UROSEVIC... TO JE DALEKO BOLJI TIM OD OVOGA..C.Z. JE UZELA PEHAR DULJAJU TAKO STO JE NATERALA PART. OVCE POSLUSNIKE REZIMA SA PRODAJU BELICA ..KANUTE SE POVREDIO I NIKADA PO NARUDZBI KAO I SADA NIJE ZAIGRAO..A MAKBOLJI JE FUD. BA TOJ POZICIJI U LIJELEN LIGI...A SALDANJA SE POVREDIO I NIKE SE VRACAO OD PRVOG KOLA PROLECA..
T

To je problem

pre oko 1 mesec

Toleta vise nema za penaltizan 😂😂😂
M

Mali partizan

pre oko 1 mesec

Hahahah nece da se u evropi da se sklone to je problem 😂😂😂
p

polivaj

pre oko 1 mesec

Tole im nedostaje 😂😂😂
К

Кumovi Vrbas

pre oko 1 mesec

Kakve veze Tole ima sa evropskim utakmicama glupane?

Jelte

pre oko 1 mesec

Da ponovim po ko zna koji put cuveno Tole mogao je samo vama da nedostaje pod njim Partizanu se nikada nije svirao penal protiv Zvezde, a Grof Bozovic postavio bodovni rekord koji ni svi posle njega nisu oborili ali tim modelom se kasnije nastavilo.
A

Ahahhaha

pre oko 1 mesec

Partizan litijum bojsi Zijin ce da osvoji evropu nemojte da lazete
d

d.g..

pre oko 1 mesec

Stanoje je samo veći galamdžijja od Petrića. Nekulturan, napaljen, neobjektivan. Petrić ne bi igrao tenis.
g

grobarska muko

pre oko 1 mesec

A da mozda nije problem trener kojeg cuvate ?
P

Peki30

pre oko 1 mesec

Pa koliko je para uloženo u fkp u zadnjih 5 god? Otprilike oko 5mil. Ne može sa sa tim parama igrati ni domaća liga, a kamoli protiv lagana, da ne spominjemo kelner, niču. Uporedite vrednost tima i ulaganje, ogromna je razlika. Koliko para, toliko muzike
1

12345m12345

pre oko 1 mesec

pa samo ovaj prelazni rok ste potrosili toliko, koda lazete...
@

@Peki

pre oko 1 mesec

Jel si ti realan sine? 🤣🤣🤣
G

Gost Gro Bar

pre oko 1 mesec

Ovako sklepan Partizan uz jad i čemer upravu i stručni štab, ne samo da ne može da se nosi sa Luganom, već ni u našoj ligi ( uz objektivno suđenje) ne bi izborio plasman u neko od evropskih takmičenja!
@

@Gavrilo Pm

pre oko 1 mesec

Klupski prvak Sveta 1991/92.
m

mrva zemunac

pre oko 1 mesec

veoma lagan odgovor. nica i keln su doživeli žestok pad forme od prošle sezone, keln je čak bio u borbi za opstanak ili blizu nje tokom utakmica sa partizanom. a lugano je bod od prvog mesta.
b

banence

pre oko 1 mesec

HOCES DA KAZES DA JE SVAKCARSKA LIGA JACA ODNEMACKE I FRANCUSKE...MALO SI SE ZABROJAO ALI NISTA STRASNO..OBJASNIO SAM TI..KAO I TO DA JE PARTIZAN IMAO TADA TEZE PROTIVNIKE NEGO RECIMO C.Z. SADA U KVALIFIKACIJAMA...TREBA TO RECI.....NO I BODO JE JAK ORILICNO .VIDECEMO..
@

@banence - mrva zemunac

pre oko 1 mesec

razumem na šta ideš, međutim ako su se prošle sezone kvalifikovali za evropu, a odmah sledeće sezone ispod sredine tabele, logično da nešto ne valja. time se mnogo više fokusiraju na ligu nego na kontinentalna takmičenja. lugano je ovde eksplicitno rekao da će ići na ulazak u ligu evrope, što su dokazali i utakmicama protiv fenera. lugano je spreman da odbaci nekoliko utakmica u ligi za ulazak u evropsko takmičenje gde je novac. to je takođe razlika. nica i keln su već zagarantovali novac (već grupna faza), a takođe imaju džinovske prihode od lige. to švajcarska liga nema.
P

Popsi

pre oko 1 mesec

Mogao je i sa Realom 1967.
p

podesen

pre oko 1 mesec

DINAMO 9 KOMADA TO JE NASA NADA!
3

3:21, CZV gol razlika

pre oko 1 mesec

3:21 rekordna gol razlika CZ u svim evro takmičenja, e to je nada

Fear The Beard

pre oko 1 mesec

Mi bar takvu gol razliku imamo u LS,a vi tamo ne mozete ni da udjete.Kad vama Dinamo da 6 u jednom i 9 ,u dva meca,da ne pominjem petardu Nordsjilanda,sta mislis,koliko bi vam pakovali Siti,Real,Bajern? Cuti i pokrij se.
x

x1222

pre oko 1 mesec

@feae,sa kojim parama deckic.Kao te nije sramota da poredis
3

3:21, CZV gol razlika

pre oko 1 mesec

@fear the bird...svejedno i dalje ste rekorderi, čestitam
K

Kumovi Vrbas

pre oko 1 mesec

Kada je Partizan igrao LS 2003 i 2010...Zljezda nije znala sta je LS
@

@kumovi rural

pre oko 1 mesec

Vi ste 2010. objasnili kako se igra u LS! Jos uvek drzite rekord istog takmicenja sa 0 bodova! 0 sine!
G

Gostiona

pre oko 1 mesec

Verovali ili ne!? Ali sve do tada su se skupljali bodovi za zvezdnu da moze direktno u LS i sada posto nista niko osim Partizana nije uzeo od bodova u evropi igra zadnje kolo kvalifikacija! E sada Partizan ima problem koji ce se tesko resiti! To je istina!!! Partizanu mom da mom jer od kada za sebe znam samo za njega navijam, izadji na teren iskidaj koliko se moze i kako Bog da!
K

Komentator

pre oko 1 mesec

Opusti se, dobijate ih lugano :)
K

Ko je

pre oko 1 mesec

uzimao bodove da bi uopste bili u situaciji da imamo dva kluba u kvalifikacijama za ls poslednjih 5 god?! O cemu ti druze pricas, majke? Zvezda jedina ima rezultate u Evropi poslednjih 10 god skoro, svake god redovan ucesnik grupnih faza. Licno bih vise voleo da Zvezda igra LE jer bi tu bili konkurentni i vrlo verovatno grupu prosli, LS je neka dr dimenzija za nas jos uvek ali ipak lova dosta veca. U jeku vase dominacije i titula pre 10 god, niste mogli ni u LE nista da uradite, o LS necu ni da pricam. Poslednji put ravno NULA bodova, ne znam da li ste neki gol uopste dali. Zvezda pobedi jedan Liverpul... Krenuli ste u kvalifilacijama za ls, na kraju necete uci ni u ligu konferencije. Prosto, nemate kvalitet ni za to takmicenje. Zivi bili pa videli.
1

12345m12345

pre oko 1 mesec

eh kada bi jos znao da se proslogodisnji rezultati ne racunaju u drzavnom koeficijentu za ovu godinu... ako ste samo vi skupljali bodove, kako to da je zvezda 25 mesta ispred vas na uefa listi... a sto se kvalifikacija tice, zvezda je prvi klub koji je prosao u ligu sampiona od prvog kola kvalifikacija, tako da je nebitno kada ce startovati...
@

@12345m12345

pre oko 1 mesec

To je stara bajka mnogo pre Zvezde je Artmedija isla u LS pobedivši na penale Partizan a pre toga petardiravsi Seltik.
D

Dr.Ale

pre oko 1 mesec

Evo ga Lujka Šitko se javlja!Naravno,kao i dosad,ne može,a da ne spomene Zvezdu!Da su tekstovi o vremenskoj prognozi,i tad bi spominjao Zvezdu!Omiljena pesma Lujka Šitka:,,Zvezda život je..."
Т

Тузор

pre oko 1 mesec

Негде у ово време, Партизан је са тим истим Станојевићем пре 14 година избацио Андерлехт, са (тада доста млађим) Лукакуом, и пласирао се у Лигу шампиона. Било и у Београду и у Бриселу 2:2, па су пенали одлучивали. Нека тако буде и вечерас, да се избаци Лугано (по могућству, без продужетака и пенала)ни храбро крене даље. То би заиста био одушак, и јак ветар у леђа, после свега што се дешавало у последње време.
@

@Kod

pre oko 1 mesec

Nadji se ti KOd škole..
1

12345m12345

pre oko 1 mesec

kako niste bili tako "konkurentni" onda kada ste harali ovom nasom ligom i kada je sve bilo regularno nego tek sada kada vas drzava unistva?
T

Tajno oružje Zvezde

pre oko 1 mesec

Da nije Mister Duga Devetka?
3

3:21 CZV gol razlika

pre oko 1 mesec

nije, već 3:21 rekordna gol razlika CZ u svim evro takmičenja,
@

@3:21

pre oko 1 mesec

Sine i dalje drzite rekord LS sa 0 bodova! NULA sine! A zamisli sta bi vama tamo radili kad vama u kvalifikacijama za bilo koje evropsko takmicenje svi daju po 4, 5 ili 6 komada! Fejenord, Norsjeland i Dinamo umalo 30 golova ukupno da vam daju, sve evropski giganti! 🤣🤣🤣🤣

Eh

pre oko 1 mesec

A zamislite vi sta bi vama radili da ste u LS igrali sa uloženih 30 hiljada mislim nema sta da zamisljate to je samo san i za Terzu i za ovu nasu bagru za njih je i Djura frizura Florentino Perez lično ,da je taj Partizan imao budzet kao ovaj kao ovaj sada prosao bi grupu u LS a sa Zvezdinim da ne pričam.
@

@eh

pre oko 1 mesec

Pusti te urbane legende (citaj - LAZI) o 30 hiljada... Napisah ti cinjenice, a pusti tu tuznu (laznu) pricu...
E

Eh

pre oko 1 mesec

Mozes da veruješ ili ne ali to je činjenica smesan budzet bio i ostalih klubova za razliku od sada vi se vadili da niste imali za sampon a imali ste Gasprom a Partizan ni to nije imao.
K

Kako su mogli a sada ne mogu?

pre oko 1 mesec

Pa faktor Stanoje šestoje šamroje flora.

Ујка Житко ПФК

pre oko 1 mesec

Fk crveni vremeplov ce vecito zivetu u secanjima i u nekoj svojoj "bogatoj" laznoj istoriji.Svi znaju kako je krcun napravio onu wc solju u ljutici bogdana za vreme najvece gladi u Bg.Sada ih vodi covek koji je bio na interpolu....😂😂😂😂 A ovi poltroni sto nece da odu iz crno bele fotelje i sto urusavaju ugled klub,nadam se da ce se brzo naci pred licem pravdi da odgovaraju za svoja nedela! NAPRED PATRIZAN!🖤🖤🖤🖤
B

Bogdan58

pre oko 1 mesec

Neko pamti Bari, a neko Fljamurtari !!!
P

Princip G.

pre oko 1 mesec

Bogdan58 Fljamurtari nije bio loš kao što neki misle.Oni su u sledećem kolu izbacili Nemce,a zatim su pobedili Barselonu sa 1:0,u gostima su zgubili 4:1.Tada je za Barsu igrao Lineker.
N

Nero Wolfe

pre oko 1 mesec

Nije se ništa promenilo,za ovog stručnjaka je Šamrok bio neprelazna prepreka,jedio mesto gde je imao prospertet je naša napaćena superliga,i to samo u vreme kad je svojim divljanjem dovodio sudije do stepena da mole Boga da ih ne delegira partizanu,jer znaju da im sledi psihološki pakao i tiranija ako ne budu sudile uz dlaku nevoljama,sad kad je uveden var ide malo teže pa su protiv IMT pokušali da naprave svetski presedan i zabrane sudiji da ide da pogleda situaciju i napravili kordon kroz koji se pet minuta probijao.
s

samo

pre oko 1 mesec

Partizan je sa Nicom igrao nereseno i izgubio,ako vam niko nije rekao.
Н

Нико као ја

pre oko 1 mesec

Па то је успех досад су славили 0:1 против МУ
Н

Нико као ја

pre oko 1 mesec

Па то је успех досад су славили 0:1 против МУ
S

SamoNekaPogledajuSvojMuzej

pre oko 1 mesec

Koliko su crni dečki najbolji, najpošteniji, gromada, veliki klub i kako već sve sebe ne hvale, vidi svako ko pogleda koje trofeje imaju u vitrinama muzeja:)))Neko u muzeju ima ušati pehar sa kojim se malo klubova u Evropi može pohvaliti, a nekome je u muzeju paučina na trofejima Tola i Mirka:))))Ni muzej čak ne pripada crnim dečkima već je otet od vojske, kao i stadion:))))Toliko o veličini avangarde:)))))
P

Princip G.

pre oko 1 mesec

Mi smo se za ušatog borili u finalu '66,i to sa najboljim klubskim timom svih vremena.A vi ste taj uspeh jurili 25god. i osvojili,i na tome čestitke.Svojevremeno je Džajić izjavio,da je Partizan bio jedini protivnik koji je parirao Zvezdi u Evropi,i da je Zvezdi bio cilj da signe Partizanov uspeh iz '66,a pomogućnosti i da ga prestigne.

klipsch

pre oko 1 mesec

Ajde idite citajte i komentarisite svoje vesti.Mene crvena mezimica u njeni poduhvati ič ne zanimaju.Što vas uopšte zanima Partizan,nikada mi neće biti jasno.
1

12345m12345

pre oko 1 mesec

@principe aj se dogovorite, jel real iz 1966. najbolji tim ikada ili je real iz 2003. najbolji tim ikada... posto po potrebi to menjate...
S

Samo da pitam

pre oko 1 mesec

Kada ispadnemo veceras,igramo li kvalifikacije za l.konferencije,ili je to sve sto se tice evrope za nas ove godine?
I

Igrate jos

pre oko 1 mesec

Kfalifikacije za ligu Mitra Mirica gde vas očekuju Danci ili Belgijanci.
S

Sndncjcvh

pre oko 1 mesec

Ima trofej Predraga Drezgića Preše.Igra se u Žagubici, al pravi reflektori..
u

uff

pre oko 1 mesec

Tole vrati se ovce tvojeee
K

Kemp

pre oko 1 mesec

Kad prestanu da se bave Zvezdom i njenim radom, možda počne nešto da im bude dobro.. Nemoguće je da je za sve neuspjehe Partizana kriva Zvezda, prosto i nemoguće. Počite da se bavite sobom, a rezultati će vam možda doći. Stanoje da promjeni ploču i prestane da se blamira na konferencijama, i bolje da objasni kako je u 2 utakmice primio 9 golova od prosječnog tima u Evropi. i naravno da prestane da kuka gdje Zvezda igra svoje utakmice, kad vrlo dobro zna da je on bio "gost" u prvom kolu na svom stadionu protiv Napretka.. pozdraav
R

Realisimo

pre oko 1 mesec

Kriva je i nece stati dok ga ne sahrani!
F

Fudbalske realnosti

pre oko 1 mesec

Kazes prosecnog a rasturi Glazgov Rendzers kome vi niste nista mogli!
J

Je li majstore

pre oko 1 mesec

A sa koliko je igraca Rendzers igrao mozes da kazes molim te.
P

PFC

pre oko 1 mesec

A ko to priča da je CZ kriva Partizanu? Ti, ili imaš -15 godina, ili problem da zaključiš na osnovu jednostavnih i nedvosmislenih činjenica.
T

Tika-taka trt-mrt

pre oko 1 mesec

Svašta se ovde palamudi.Ne poredite se sa Cz , jer vam je prazan stadion, jer ste sami upropastili klub i omladinsku školu. Cz nije imala dinara pa je bilo 40k u domaćoj ligi,navijači obezbedili buseve i hranu za igrace.Kao vas nije sramota , niste u stanju da se organizujete za klub koji tone, a zato idete u Arenu. Cz je prodala genenraciju sto uze trofej na N.Zelandu,Milojev tim udje u LE par puta preko 4kola kval, pa onda rekord LS (10 UZASTOPNIH PROLAZA U BARAŽU LS),da nije bilo korone prosli bi i Omoniju (nije bilo revanša).
C

Crno na belo

pre oko 1 mesec

Lazete i spinujete sve u korist mezimice kao da nista drugo ne radite po citav dan nego samo izmisljate gadosti o FK Partizan a istina je da ga je unistio zakleti dusmanin unistavajuci navijacku tribinu, postavljanjem sluganske i poltronske uprave koja ne sme pomisliti na trofej, a o novcu da ne pricamo destrostruko vece pomaganje ciganskog tima a ovaj nas dobije tek mrvice da bukvalno ne samre i srazmerno tome igrace znj kvaliteta da bi ga punili, ponizavali i doveli u nemogucu misiju za opstanak. Fudbalski klub je mafijaska drzava bukvalno otela od grobara pa je zavladala takva ravnodusnost prema timu koji nije vise nas i nazalost nosi samo nekad fudbalski veliko ime. Mozda je resenje u pokretanju Partizana Teleoptik pa sa decicom sve iz pocetka i da imamo za koga od srca navijati a ovaj u sanduk zajedno sa Vucelicem i Vazurom na neizmernu radost ohole bestidne lopovske vlasti!

PFK NIŠ

pre oko 1 mesec

Ne palamudi ti... Vas je iscupao prvorodje i upumpavanjem gomile para, osigurao cigane na celo saveza i lige, sudije vase, sve zivo podredjeno žlezdi, tako da indijancu tih 40 hiljada sto bilo, bilo tad i nikad vise! Gde su vam tih 40 sada? Gde su godinama unazad? Palite svecu ovom dok je na vlasti, posle bice kuku i lele, zivi bili pa videli.

Fear The Beard

pre oko 1 mesec

S jedne strane je zabavno uci na vesti o gromadi,i citati njakanja,plakanja,opravdanja,imati uvid u sva ta sizofrena cepanja,trenera,navijaca,pojedinih igraca.Misljenja i komentari ljudi iz gromade,i navijaca su najzabavnija stvar koju Univerzum moze da ponudi.I ja ne mogu da odolim,kao i vecina nas,da teram komediju s njima,jer za drugo i nisu.A opet,imam ja i svog posla,iako je tesko prestati sa komentarisanjem,jer svakih 30 sekundi iskoci neki Panticevac sa komentarom.Moram ici,imam svoga posla,a zabava se nastavlja veceras,nakon meca,da cujemo sta je i ko je ovoga puta sprecio Galaktikose
F

Fudbalske realnosti

pre oko 1 mesec

Duboka vas jama ceka i iz nje se necete iskoprcati jer istinski uzivati u zlu koje cinite!

Fear The Beard

pre oko 1 mesec

Drzava ih gazi,Broj 1 je instalirao ljude da ih uniste,a kad isti taj Broj 1 nemilice sipa u Kk,onda je ok?
K

Kod

pre oko 1 mesec

Vas sipa i u fk i kk, sad pocela da sipa i u zenskim sportovima, samo da se izleci kompleks, ali izgleda da ne moze to pod vas da se izleci, Partizan vam je samo u glavu.
G

Gostiona

pre oko 1 mesec

Sipa mozda ali znas da zvezda vise ne bi igrala kosarku da nije Partizana KK!Isto na nasu grbacu igraju i u evroligi kao sto prosle godine igrali direkt LS,ove zadnje kolo pred i sada ce ispasti od Bodo i onda ce Terza s izjavom zal ali liga uefa je nasa stvarnost bla bla
D

De jaan

pre oko 1 mesec

Problem vezan za Partizan je pod broj jedan uprava kluba, a pod broj dva treneri. Jel postoji jedan trener u Partizanu u zadnjih 10, 12 godina koji nije tvrdio da su svi protiv Partizana i da se sve radi sistemski da bi se Partizan unistio? Ne gleda se koliko je ko strucan, ne daj Boze, samo koliko mrzi Zvezdu, to je pod broj jedan. Sa druge strane imate gospodu, kako trenere, tako i igrace. Dragovic, Marin, Glazer, Hvang, Ivanic, Katai itd. Sve su to vrhunski igraci, a je li iko ikada cuo kako oni zapomazu poslije jednog nerijesenog rezultata i poraza? Nismo isti, vi gledate nase dvoriste, a mi svoje.
i

ima još

pre oko 1 mesec

zaboravio si još problema 3.igrači partizana ,koji odmah ,čim dođu počinju sa izjavama koliko su oštećeni a na terenu jure sudije,padaju kao padavičari... i problem 4. navijači nema tu navijača kluba ,to su sve intelektualno inferiorni tipovi koje jedino mržnja prema uspešnima ( tj.Zvezdi) ,vezuje za Partizan.. uz sve moguće teorije zavere..
B

Batistuta1

pre oko 1 mesec

Pustite bre nasu decu iz skole da igraju,nrk se zabavljaju.Ko da gleda ove poluigrace.
s

stvarno nema smisla

pre oko 1 mesec

Sistemsko unistavanje partizanke milionima
P

PFC

pre oko 1 mesec

Nije teško odgovoriti na ta pitanja, samo se nameće. Zna se vrlo dobro u kakvoj atmosferi Partizan bitiše. Ono igranje u Evropi i konkurentnost ekipama evropske 5-ce je bio dodatni signal kreatoru svega ovoga da dodatno pritisne Partizan. Baš kao što mu je ona sezona KK Partizana u EL i okršaja sa Realom, bio povod da zabrani dovođenje Mirotića i time uruši čitav koncept za narednu sezonu. Dobro se zna ko Partizan uništava i ruinira sve u želji da se on prvo dobro izbruka, isponižava, a onda, na samom kraju i ugasi. Zna se ko je onomad na sastanku rekao kako mi nismo nikakvi prijatelji, ko je u ponoć na Marakani okupio kriminogeni milje da mu vodi FK, ko bankama "preporučuje" da opraštaju dugove, ko navijačima formira građevinsku firmu, ko Čovićevom KK trpa nemilice sredstva već 10+ godina i dovodi mu i F4 u BGD, a ko KK Partizan zabranjuje dovođenje igrača, ko uništava Partizanovu omladinsku fudbalsku školu, ko mu je razbio navijače, ko mu na kašičicu daje za ove polovnjake od igrača dok dr Terza maše milionima ....duga je lista. Zato, jedini izlaz za Partizan je istupanje iz svih takmičenja u svim sportovima, pa koliko košta neka košta. Jeste teško jer je instalirao svoje ljude u uprave, a navijače totalno razbio, ali pokušati se mora. Za ove sa suprotne strane (Tintorentiste) što već deceniju+ likuju, samo jedno: oholost prethodi propasti.
A

Astrogigant

pre oko 1 mesec

Radite i vi i vas komsija drugim klubovima u ligi o glavi vec decenijama. Dace Bog da se ugasite, i jedni i drugi.

Fear The Beard

pre oko 1 mesec

Ser Samrok,Tegi,Z.P,D.V,Z.O imaju istu sifru kao u ti,vidim.
B

Bravo

pre oko 1 mesec

Oholost zaista prethodi propasti, grobari to sad osecaju na svojoj kozi. Bili ste oholi, sad patite.
D

DeximB

pre oko 1 mesec

Kakva bre konkurentnost timovima iz liga petice? Klinjo, AUGZBURG vas je nakantao

Bojank91

pre oko 1 mesec

Želimir Obradović kao trener
L

Lik

pre oko 1 mesec

PFC...u pravu si druže napaćeni. Istupite iz svih takmičenja i nećete imati koga da mrzite. Idite u neku drugu državu i igrajte njihove lige. Vaš problem je mržnja, zavist i šizofrenija. Ako ti je dvorište prljavo, neuredno, zapušteno, onda uzmeš alat i počistiš, urediš. Nije rešenje kukati kako je prljavo,a ništa ne raditi. Nije rešenje doneti zlatan sto i stolice u zapušteno dvorište, nego srediti i održavati da bude normalno. Druže, loši ste domaćini, loše poslujete, loši ste ljudi. Dešavalo se mnogo puta da neko ima lošu ekipu, ali se drugarstvom, disciplinom, dobrim treningom i voljom igralo sa mnogo jačim ekipama. Kukanje,zapomaganje, iživljavanje i slično ne donose rezultate. Poštovao sam Partizan nekada, čak i kada je bio mnogo bolji od Zvezde, ali sada gotovo da nemam poštovanja za taj klub, baš zbog svega gore navedenog.
D

Dachazvezda

pre oko 1 mesec

Ilija Čvorović je za tebe primer realnosti i optimizma 🤭
Z

Zbog takvih

pre oko 1 mesec

kao što si ti želim da se ugasite što pre!
K

Kdndncjc

pre oko 1 mesec

Bitiše Paćo...Lepi srpskk jezik...Opozicija na čijem su čelu Vučela i Ostoj Ah..Hahhahaha..Jbt..suze idu..A iz takmicenja da istupite? Iz košarke ste istupili i da je regularnosti u prvenstvo drzave se ne bi ni vratili...Ne bi bilo lose da vas nema, mada ovako je komedija..Morali bi da trazimo nekog novog a vi ste nepresušan izvor inspiracije...
B

BN100,%

pre oko 1 mesec

Druže,ako to sve što pričaš može da prođe u SD Partizan pa vi onda ni k***u ne vredite.Gde su navijači,gde su legende,gde su simpatizeri iz političkog i privrednog okruženja???Nema nigde niko i vi se kurobecate raznim izjavama.Razmisli prvo...

Fear The Beard

pre oko 1 mesec

Rece moj komsija jutros,kako je spreman da menja antoligijske meceve sa Nicom za povratak Toleta,Vukice,Vukadinovica,Raja Bozobica,Dzombe..
@

@Dexim

pre oko 1 mesec

Da tacno Augsburg nas nakantao sa 1:3 u Augsburgu, ali je jos vaznije da su gospodje u crvenom pre 2 godine nakantale Ofenheim i u Srbiji i u Germaniji, ali se nesto ne mogu sjetiti tacnih rezultata.

Fear The Beard

pre oko 1 mesec

U Srbiji vam " ne daju",u Evropi vas deru..Hm....
B

Butistuta1

pre oko 1 mesec

Udarila vrucina a legendo,idi bre😂😂😂
S

StaCeBitiSaNama

pre oko 1 mesec

Zabrinut sam ljudi sta ce biti sa nasim klubom kada za 2 godine sa vlasti ode prvi covjek drzave. Vidi te dok je stanje ovako nama je lako da u nasoj Kokezijanskoj ligi pobjedjujemo po Borci,Ubu,Ivanjici,Vranju,Babusnici,Surdulici,Slanoj Bari i da 60 prvenstvenih utakmica igramo bez poraza. Eh, zato sam ja zabrinut sta ce biti i u domacoj ligi kada sef ode. Vidite i sami kada nas klub izadje u Evropu tamo nas svaka SUSA NAKANTAVA, sa 10. vise puta po 9 komada a mi ne mozemo ni pocasni postici, pa nam kantaju 8, 7, 6, 5, 4 komada i ovakvim blamazama nikada kraja. Ali sta da se radi; sve u svoje vrijeme..
A

Aca smederevac

pre oko 1 mesec

Opet izbegavate da kažete istinu.Partizan je suštinski uništen u poslednjih 8 ..9 godina..sveden je na klub bez Uprave, sa čudnim rukovodstvom, prosečnim igračima i medijski urusen.Krivac se zna i biće još gore..Dok ne..????
Д

Дугоушко

pre oko 1 mesec

Плачи још
-

-

pre oko 1 mesec

Ko je krivac? Evo ja cu da ti kazem - onaj sto je surovao sa Kokezom 2017. Ko vam je tad bio u upravi? Taj vam je kriv za sve! Ne zato sto postoji neka zavera, jer ne postoji, vec zato sto su se ovi nasi uozbiljli nakon toga i poceli da rade daleko bolje nego do tad. Onda su dosli fantasticni uspesi u Evropi u prvom Milojevom mandatu, i ostalo je istorija.
J

Jsjsnshd

pre oko 1 mesec

Dok ne šta!? Ajde, gukni!? Sto ne ode juce da postavis pitanje, kad mogu oni za put, skolu, ogradu mozes i ti za Paću?!
G

Gostanko

pre oko 1 mesec

Partizan je u kanalu iz vise razloga. Prvo ima nestrucni kadar, drugo lazu a ujedno veruju u to sto lazu, trece su novinari navijaci Partizana koji ih naloze ili potvrdjuju sve one njihove gluposti da ih neko minira,da im ne daju bla bla bla.A da,ima i cetvrto a to su im nazovi podkasti na celu sa Zeksom Panticem koji pricaju bajke. Iz tog vrtloga se tesko izlazi. Stoje u mestu ili nazaduju. Evo vec 10 godina pricaju istu pricu,teraju isti fazon i sta su uradili? Nista. Dakle pocnite od sebe,iz svog dvorista jer je ocigledno krivica u vama. Da li vi zaista verujete da ste vi nekakav kvalitet? Pa majstori brukate se po evropi svake godine u duelima sa prosecnim timovima. I ne tripujte se kada igrate ligu konferencija jer polovinu timova ne interesuje to takmicenje,kada kazem polovinu timova mislim na ove timove iz liga petice. Mozda ih interesuje od nokaut faze.Ne zavaravajte se da ste mocni. Kakva crna Nica.Pa ta Nica je izgubila kod kuce od Slovackog, ceske selendre.Zar vi stvarno mislite da je onda Slovacko neka jaka ekipa? Ako nekoga guraju sudije onda ste to vi. Prosle godine ste ni krivi ni duzni zavrsili na drugog mestu van bilo kakve realnosti. Zvezda vas je nadigrala, Vojvodina vas je nadigrala, Cukaricki vas je nadigrao,TSC vas je pregazio na tri meca vam dao devet golova (TRI PO MECU). Na tri meca sa njima jedva bod uzeste.Primili ste preko 50 golova kao nikada u istoriji svojoj, nekakav Sabah vas pregazio 2:0 a moglo je biti 6:0, danci vas pregazili 5:0 a moglo je biti 10:0. I jos onda vi drzite konferencije i kukate. Evo i sada,pored sve bruke od poluprosecnog Dinama iz Kijeva primiste devet na dve utakmice a realno ste mogli 14-15. I opet vi nesto pisete da ste najjaci. Mislim,alo...Gde je obraz...Imate li ga vi uopste? Razmatrate li vi kakva vam je igra uopste,na sta licite na terenu? 100 minuta sa IMT-om jedan ili dva udarca na gol.Nadigrali vas. Ali ne,sudija vas sabotirao. Strasno a ujedno i smesno. I ovaj polupani Lugano ako ne prodjete,nemojte bre da se javljate. Cutite barem.

Fear The Beard

pre oko 1 mesec

Joksi udarila pena,i svaki dan idu tekstovi,lamentiranja,citiraju se serije,pominju pesme....Idu prisecanja sta je sve bilo,prosto,pokusava se da se gromada prikaze kako je eto,nekada,bila znacajan evro faktor.Nikada vi niste bili znacajni u Evropi....Pominjete Keln,Nicu,pa takvih rivala je Zvezda po Evropi imala "na kilo".Velika vecina nasih rivala od Miojevog prvog mandata su bili veci i jaci i od Nice i od Kelna.Nase uspehe minimizirate,a vase pravite epskim.To su ti vasi uspesi,Nica,Keln,remi sa Realom,stativa sa Junajtedom.
Z

Zna se ko unistava

pre oko 1 mesec

Ne cveta cvece ni u vase preduze toliko bahatog prosipanja para na tzv. vrhunska pojacanja a ono rezultati tropa 32/32 u LS a dugovi eksponencijalno rastu i bocnuce vas Bodo u srce a mi smo ga izbacivali u pf LS!
B

Bok

pre oko 1 mesec

Pa taj proces uništenja ide postepeno. Ne može baš preko noći da ne bude upadljivo. Koji Keln, koja Nica? Pre 20 godina moga je Partizan u grupi i sa Murinjovim Portom koji je tada osvojio LŠ, galaktikosima iz Reala i Olimpikom sa Drogbom. Sa svim njima je bio egal u Beogradu, a od Porta i Reala u gostima su izgubili sa jednim golom razlike. Sada se na njima istresa TSC i Lugano, i Kurta i Murta. Jadno.
A

Autor teksta

pre oko 1 mesec

Nije gledao prvu utakmicu i dvomec sa dinamom. I protiv dinama si pisao da mogu stici 4 gola zaostatka, sta je sa glavom?
s

sf

pre oko 1 mesec

Jokso odmori malo. ko te prevario da navijas za partizancek. Smucio si se vise svima sa tvojim kmecanjem i lupetanjem. ajde odmori malo. I da ti objasnim nikakvi grobari ne postoje vise , ugaseni su. Ugasili ih nevolja i mutavi. jasno.
E

Enky

pre oko 1 mesec

A ko je te poslao u Partizan da ga unište,to znaju i deca,vaš duh bez kojeg bi odavno nestali u svim sportovima,vi ste najveće zlo u Evropi.
@

@

pre oko 1 mesec

bravo za komentar, gori je od darjana postao
E

Enky šarane

pre oko 1 mesec

Da tog diha nema već davn9 bi nili ugašeni. Jel to dih koji trpa pare u košarci, rukometu i odbojci licemerunali. To ne pominješ šarane
P

Pa dogodilo se

pre oko 1 mesec

Ono "da ste najbolji lagao vas neko" i izivljavanje i silovanje srpskog fudbala od strane FK Partizana.Sto se ne ponašaju gospoda Natho,Stanojević i ostala avangarda u Evropi kao protiv IMT-a.znaju da bi radovali kako pojedinacno tako klub popio kazne.
u

uff

pre oko 1 mesec

Otkud partizanu duplo vise para za pojacanja nego za vreme petrica pitajmo se 🙊🙉🙈
I

Ivan1970

pre oko 1 mesec

Sistematsko urusavanje Partizana se vrsi vec 12 godina i svaka sledeca godina je gora od predhodne. Partizan koji bi bio konkurentan u Evropi bio bi problem za zledu u prvenstvu. Na zalost, jednom Vidicu su sektasi okrenuli ledja i propast Partizana ,a i srpskog fudbala ce se nastaviti. Bitno da je jedan zadovoljan.
Z

Zr Sumica

pre oko 1 mesec

Da li si isto ovako pisao komentare kada se gasio jedan Proleter iz Zrenjanina? Niko se nije bunio onda.
M

Manga

pre oko 1 mesec

Da li postoji sport u Srbiji a da vi niste sistematski uništavani???
1

12345m12345

pre oko 1 mesec

zar poslednjih godina niste konkurentni u evropi? prolazili ste grupe vise puta nego onda kada je bilo "regularno" i kada ste vezivali po 6 titula? tj tad jedva da ste neku pobedu imali...
&

&

pre oko 1 mesec

Partizan je mogao sa Kelnom jer nije znao koliko je srece imao, plus je Keln igrao sa rezervama. Sa Nicom zbog njihove glupe taktike da drze loptu i kradu vreme umesto da napadnu i daju 5 komada, a ziheraska igra uvek bude kaznjena. Eto, tako je mogao. Dakle, nije bilo do Partizana, vec do protivnika i srece.
B

Blaskan

pre oko 1 mesec

Vidite decac prica o Kelnu i njegovim toboz rezervama protiv Partizana sto nije tacno postoji Google i sastav Kelna koji je igrao. A nista ne kaze u kakvom je sastavu je igrao Keln samo nekoliko godina ranije protiv njih. Bilo bi dobro da su tada igrali rezervisti Kelna nego je pola timo bilo iz juniorskog sastava. U Beogradu u revansu na klupi su imali samo 14 igraca isto rezervisti i pola iz juniorskog tima . Naravno razlog tome je bila haoticna situacija u klubu koji je bio ubjedljivo prikovan za poslednje mjesto i na kraju je ispao iz Bundes lige sa samo 18 osvojenih bodova.
a

ajde

pre oko 1 mesec

Gasi lugano to Zlo
U

Ujka Zitko

pre oko 1 mesec

u Srbiji konferencija od sat vremena u Svajcarskoj od 1 minut 🤡🤡
F

Frksi

pre oko 1 mesec

U Svajcarskoj brze tece vreme.
G

Grobarski jasno

pre oko 1 mesec

Svajcarci nisu nas problem i kad nas izbace nase muke i jadi su ovde gde je unistavanje svakodnevnica i gde je sve podredjeno njegovom najdrazem timu!
S

Strumf

pre oko 1 mesec

Partizan je objektivno veliki klub, gledano po mnogim parametrima: trofeji, broj navijaca, velicina stadiona, broj vrhunskih igraca koje je napravio u svojoj skoli, broj odigranih medj.meceva... I takav klub ne zasluzuje da bude u podredjenom polozaju u odnosu na Crvenu Zvezdu. Koliko ja znam a dobro sam upucen u desavanja u nasem fudbalu, i Partizan i Zvezda su drzavni klubovi i kao takvi moraju biti tretirani na isti nacin. Nedopustivo je da u jedan klub sipas novac i vratis ga sa ivice ambisa (Zvezda bila pred gasenjem pa preko noci usla u LS) a drugom dajes neku crkavicu. Sinisa Mali je svojevremeno izasao u javnost i otvoreno rekao da Zvezda u fudbalu dobija daleko vise para. Bas me briga za koga Vucic navija. Mozda je Partizan bio u povlascenom polozaju za vreme Toleta Karadzica, ali taj period ne moze da se poredi sa ovim zato sto je Tole bio predsednik Fss-a, a Vucic je predsednik drzave, dakle covek sa daleko vecim uticajem.
D

Da,da...

pre oko 1 mesec

....patetika ko lite kiše hladne vode,Zvezda je bila u dugovima ali nije bila pred gašenjem,za sve ostalo pitaj Mateus Lotara!
R

Restovan krompir

pre oko 1 mesec

Dace Bog da se ugase oba kluba! Partizan je navodno veilki klub samo zato sto ga je politika i drzava iz Beograda gurala decenijama ka laznim titulama i kojekakvim trofejima.
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

Da tretiraju Partizan kao Zvezdu, ne biste dobili pare za licence, ne bi vam placali dugove, ne bi vam placali transfere, u prevodu, raspali biste se. Partizan je neverovatno privilegovan klub, u svim sportovima, daleko vise od Zvezde, i mogu njegovi navijaci da kukaju koliko hoce da su ugnjeteni, to jednostavno nije istina, to se vidi i na terenu i van njega. Privilegovani su kao niko. Problem je sto su te tolike privilegije dovele do toga da su zaboravili kako je to kad se boris i kad terenu nesto izboris, vec su poceli samo da kukaju i da traze jos, i jos, i jos, nikad nije dosta. I samo daj, daj, daj, jer eto, mi smo gromada, institucija, avangarda, sta god, i zato nam samo daj, daj, daj jer "mi to zasluzujemo"... Cime bre zasluzujete? E to je Partizanov problem. Ne to da je ugnjeten, jer nije, daleko od toga, vec to sto je previse privilegovan.
U

Urgija

pre oko 1 mesec

Toliko smo državni tim da su nas izbacili kao šampiona države zbog duga i ubacili vas toletovce da igrate kvalifikacije za LŠ i to za vreme vučka. Prošle godine je bila ista situacija i država je uskočila i spasila vas po ko zna koji put. Da se ne vraćamo u prošlost jer pola vas nije bilo tada ni rođeno pa ne zna ko je čika Mirko Marijanović i ostala sps svita i kakav su kriminal doneli srpskom fudbalu.
G

Gostivojevic

pre oko 1 mesec

Sta kazes ono "i Zvezda i Partizan su državni klub pa trebaju da imaju isti tretman" Evo ovako Zvezda je bila prvak pa drzava nije pomogla da igra kfalifikacije za LS nego ste vi zauzeli to mesto.Kada kod vas bude rasle pecurke na stadionu,kada vam budu iskljucili struju,vodu,grejanje na stadionu,kada vam igraci budu rucali po restoranima bezplatno ciji su vlasnici navijaci CZ,kada ne budete imali hemiju za odrzavanje licne higijene.Kada vam budu navijaci obezbedjivali gorivo za autobus da bi mogli igrati na gostujućem terenima i kada vam na dresu mesto sponzora stajao SMS broj za pomoć klubu onda mozes da pises takve gluposti.Druze vama drzava placa UEFA licence a FSS transfere i plate igraca kako vam ne bi bila uvedena zabrana za UEFA takmicenja.Vama drzava placa komunalije pa onda sta vise hocete.Kada budete sve to dozivali sto je Zvezda prosla mozes da pises to "da su Zvezda i Partizan državni klub i zasluzuju isti tretman" sem toga da ti nama lepo izracunas Zvezdine prihode i rashode u poslednjih 7god od prodaje igraca i igranja UEFA takmicenja.
G

Gost RS

pre oko 1 mesec

Strumfe, nije Zvezda nigdje ušla preko noći već je svoj put krčila od prvog kola kvalifikacija i postala jedina ekipa u istoriji Uefa takmičenja koja je to uspjela. Imala je Milojevića koji je napravio pravo malo čudo sa igračima lošijim nego što su danas, ali danas su porasli apetiti i navijača i onog muljatora koji nas vodi. Zvezda je puštena niz vodu one godine kad nije dobila licencu, Partizanu se plaća evo 3 godine za redom. Zvezda je zaradila velike pare za naše uslove ali sve dok su oba kluba državna nikad nećemo znati gdje sve te pare završe, keš je u fudbalu i zato će oko Zvezde i Partizana uvijek biti svega i svačega. I Partizan nije u Toletovo vrijeme "možda" bio povlašten.
O

Orthodox celt

pre oko 1 mesec

Kako bre preko noci upali u LS, pogledaj bre sastav koji je izbacio Salcburg,imali smo vise srece nego pameti,a vass urusavanje pocinje jer su vas Djura frizura, Ruzic,Ljajic i kompanija osisali ko ovce.Vas problem je sto vama treba mnogo para da napravite rezultat,kada na dresovima budete imali sms broj za pomoc klubu onda cu vas zaliti.
S

Strumf@da da

pre oko 1 mesec

Bila je pred gasenjem ali to se nije desilo zato sto je drzava stala iza nje. Jedan Rendzers je otisao u trecu ligu Skotske zbog dugova, jedan Bordo je pred gasenjem...Zasto? Zato sto nemaju drzavu iza sebe vec se finansiraju iz privatnog kapitala. a to je i sasvim normalan nacin finansiranja. Drzava Srbija bolje da ulaze novac poreskih obveznika u neke pametnije stvari a ne u Zvezdu i Partizan. i to kazem ja koji sam simpatizer Partizana.
1

12345m12345

pre oko 1 mesec

znaci u redu je bilo kada je zvezda bila na ivici ambisa i pred gasenjem ali ovo sad kada partizan dovodi milionska pojacanja nije u redu i treba jos vise da vam sipaju?

Fear The Beard

pre oko 1 mesec

Ti si zaboravio Mirka Marjanovica,kako ste dobili "Zemunelo",kako ste posle dobili "Jna".Nije samo Tole,vec predsednici mnogih drugih klubova u vasem UO,Vukica i Mirko,Dzomba,Dragoljub,Rajo,Stojic,znamo kako su protiv vas "igrali",Rad,Pazar,Borac,Metalac,Zeta,Kula.Sve se lepo videlo kroz Evropu.Mi smo od samo za vreme Milojevog prvog mandata imali jace i bolje rezultate,nego vi u Evropi kroz citavu Toletovu vladavinu.Sve se vidi u Evropi,sami ste govorili.Zvezda nije bila pred gasenjem,vec u dugovima,i nismo preko noci usli u LS,vec smo izbacivali Salzburg,Kopenhagen,Bojse,a pre toga se kao klub dizali kroz LE i Spartu,Krasnodar,Bate,Arsenal,Cska....Kad decenijama imas privilegije,a pocelo je jos 1992 u vasem slucaju,onda se naviknes,pa kad tih privilegija nema,onda kukas i njaces.Nas su izbacivali iz Evrope,a vama placaju licencu.Njacete kako vas ruse,a busate se kad isti ti ljudi,nemilice sipaju u Kk.Sve se vidi u Evropi,mada ste i tu kukali na Lekovica,Ceferina i druge.Uvek su svi krivi,a vi nikad.Vi ste najbolji,samo vam eto,ne daju.A istina je da vas karma je.e gde i kako stigne,i u Fk i u Kk.
I

Istina boli?

pre oko 1 mesec

Dok u JSD drzava i V sipaju milione svaki mesec za pojacanja, plate, licence, odrzavanje, opremu, racune, Zvezda dovodi igrace i placa ih iz svog dzepa zaradom iz Lige Sampiona, prfko 60 mil evra, i prodajom igraca ove sezone do sad 20 mil evra zarade od transfera, i jos tu Gasprom pomogne, tako da drzava i ove godine moze da se posveti svom mezimcetu partizanu...
G

Gost RS

pre oko 1 mesec

Dogodilo se Partizanu bukvalno sve ono zbog čega su nekad prozivali Zvezdu dok je bila u kanalu, samo što Partizan još nije dotakao dno na kom je Zvezda bila. I uporno odbijaju da priznaju da je krivica do njih i ljudi koji ih vode. Svašta se da napisati al Mocart ima jaku cenzuru na komentare koji su objektivni i pogađaju suštinu, dok uvrede i gluposti idu bez problema.
V

Vizitor

pre oko 1 mesec

Ne možeš da stavljaš u isti koš Zvezdu i Partizan po tom pitanju čak iako misliš da Partizan može dodatno da potone u odnosu na trenutnu situaciju.Njima nikada neće gasiti struju i dovesti na prosjački štap.Zvezdi sa druge strane drzava nije plaćala dugove od 500 000+ evra kako bi mogli da učestvuju u Evropi.I to su radili već 2x...Mi smo bili suspendovani na godinu dana bez Evrope iz istih razloga.Sto se ovog Partizana tice mislim da imaju trojanskog konja unutar kluba koji radi za interese Ostoje Mijailovica i koji na svaki nacin,u sadejstvu sa odredjenim clanovima strucnog staba i fudbalerima,gledaju kako da Partizan što više osramote ne bi li se cjelokupna Grobarija podigla i smijenila ovu upravu aa Ostoja postao sultan umjesto sultana.Protiv Zvezde oni igraju vise nego korektnu odbranu,nemoguce da ih jedan Dinamo Kijev razvali na proste činioce a pitanje da li je taj Dinamo iole jači od ove Zvezde...
d

desilo se

pre oko 1 mesec

da jednostavno drzavni vrh radi na sistematskom unistavanju Partizana
S

Samo ovo

pre oko 1 mesec

Ahahahahaha
H

Hahaha...

pre oko 1 mesec

....evo su pokvarene ploče kreću kme kmeeee
E

Evgenije X

pre oko 1 mesec

...a Proleter iz Zrenjanina? A Hajduk Kula?
D

Djape45║

pre oko 1 mesec

Oce to kad ti je lider ekipe Izraelac koji je vec u godinama i vise voli da preti igracima po terenu nego da igra fudbal.
v

vec vidimo

pre oko 1 mesec

a veceras posle poraza sledi cenzura na mozzart sport jer se zabranjuju prozivke samo kada jsd izgubi...
S

Sector

pre oko 1 mesec

Da docekam jutro sa vescu da su se BG blizanci ugasili i da mi svane. Zivim za taj trenutak.

gemathegreat

pre oko 1 mesec

Pre ćeš ti. Opušteno.
A

A i ja da

pre oko 1 mesec

Ustanem pa da vidim kako su neki pored blizanaca bar u stanju da pobede neki tim iz Crne Gore.
@

@A i ja da

pre oko 1 mesec

Blizanci su i doveli ligu na taj nivo da smo egal sa crnogorskom ligom.
Z

Zenga 253

pre oko 1 mesec

Dokle vise tekstova o Partizanu???
I

Ivan3333

pre oko 1 mesec

Dok komsinica ne dobije nekog u Evropu, to cekamo evo vec dvije godine.
@

@ivan...

pre oko 1 mesec

....vi dobijete malo,malo evo 9 komada vam sasuli baš onako bezobrazno!!
j

jel tako

pre oko 1 mesec

sta se radi u grupi viber "novinari partizana" jel se smislja plan kako da se kuka i smisljaju tekstovi o jadnom partizanu koje miniraju sudije
T

Trebinje

pre oko 1 mesec

Dogodio se najveći navijač Stuba srpStva
T

Tika-taka trt-mrt

pre oko 1 mesec

Da vas on ne čuva bili bi u donjem delu tabele već 3-4 sezone
j

jel dam

pre oko 1 mesec

sta se radi u grupi viber "novinari partizana" jel se smislja plan kako da se kuka i smisljaju tekstovi o jandom partizanu koje miniraju sudije
D

Dragoo

pre oko 1 mesec

Smijali ste se Zvezdi sto ne moze da pobjedi Young Boys , a vas nesrecni Lugano pobjedi na vasem terenu..
u

uff

pre oko 1 mesec

Joksic sa tribine sisao da pise tekstove
v

vlado071

pre oko 1 mesec

Ne radi VAR.....ne radi VAR!!!
a

ajde

pre oko 1 mesec

Ajmo Lugano gasi to zlo Srpskog fudbala
R

Repac Plandište

pre oko 1 mesec

Partizan se vraca na staze uspeha.Ono sto je Zelimir u kosarci to je Stanoje u fudbalu. Ono sto je Ostoja u K.K. to je Vazura u F.K. ono sto je crno bela simfonija u kosarci to je crno beli picikato u fudbalu, ono sto je Kevin kapiten u kosarci to je Aldo Kalulu u fudbalu. Mogao bi ovako do sutra, to je ljubav to je Partizan. Sa ovim su se složili...
d

da povratis

pre oko 1 mesec

Krenulo orkestrirano kukanje grupe viber "novinari partizana"
U

Uskoro cete i vi

pre oko 1 mesec

Kao Keln u drugu ligu. Bay bay
K

Kao da citam tekstove

pre oko 1 mesec

Nekog odbeglog lika iz Laze
E

Egon

pre oko 1 mesec

Malo je sramota sto pisete samo o Partizanu. I Vojvodina igra danas. I oni kao klub takodje imaju hiljadu problema.

Dorcolac

pre oko 1 mesec

stvarno smarate vise, toliko vestacki pokusavate da stvorite mit o Partizanu kao velikom klubu. Oni nikad nisu bili veliki klub imalu su tu generaciju od 1962 do 1966 i to je to, mozes na prste nabrojati zive ljude koji se secaju te generacije, posle toga su niko i nista u Evropi, vestacki od njih stvarate velikane a to nisu niti su ikada bili.
J

Jokan

pre oko 1 mesec

Zasto onda citas, idi na vesti fmpa,ofke,graficara,tekstilca
R

Raša P

pre oko 1 mesec

Istina sa kojom se nisu nikada mogli pomiriti. 1966.se desila i to je jedini pravi uspeh u Evropi. Klub koji je isključivo funkcionisao od pomoći vlasti i zato je u svojoj državi pravio rezultate a u Evropi najveći uspeh je dočekati proleće i kraj. LK, su u novijoj ISTORIJI, predstavljali kao takmičenje u rangu LŠ. ZVEZDA je jedina sa ovih prostora koja je u Evropi ostavila dubok trag. Dinamo je sledeći ali daleko manji od Zvezde. LŠ I LE su merilo LK je uteha.
G

Gostanko

pre oko 1 mesec

Taj Keln koji spominjete nije ni imao interesovanja za ligu konferencije. Taj Keln je tada kod kuce izgubio i od madjarskog Fehervara koji je ispao iz lige te sezone. Nica je igrala bez pojacanja i cisto koliko im je trebalo. Velika je greska sto poredite igranja iz lige konferencije sa evropom. Tako je jedan Totenhem izgubio od slovenacke Mure i ispao iz grupe,tako je Roma primila sest komada od Bodo Glimta i da ne nabrajam dalje. Likove jednostavno ne interesuje LK. Niti to znaci da je Lugano nekakav tim. Bas naprotiv, obican prosecni tim koji bi Zvezda sa B postavom izbacila. Tako se hvalila Roma,u fzaonu pa tu igra Roma. Pa sta je Roma danas u italijanskom fudbalu? Prosek tim koji bude od 5-7 mesta.
,

,Bobb Macadoo

pre oko 1 mesec

Šta to pišete, kakve su ovo proizvodne ocene? Ovaj tim Partizana je bio vredniji, da su samo nijense u pitanju??? Pa, jedan Kvinsi Menig je pre Partizana bio standardan u Tventeu, među boljim timovims u 1. holandskoj ligi, Dijabate je bio igrač Lestera i standardan u rurskom prvoligašu, pre Partizana, Traore, takođe, standardan u turskom prvoligašu, Natho, mlađi nego sada, sa iskustvom igranja u CSKA, Rubinu, Olimpijakosu... i porediti sa ovim amaterima, koji su pre Parrizana igrali u nekim egzotičnim ligama i u drugoligaškim ekipa, stvarno je neumesno!!
E

Emulzija

pre oko 1 mesec

Dogodili su se politicari u upravi Partizana! E to se dogodilo.Ti ljudi uniste sve cega se dohvate.
S

Scaloneta

pre oko 1 mesec

Partizan umesto što samo kuka na sudije, državu, tajna društva, treba da se okrene sebi jer imaju novac kakav Zvezda i Partizan nisu imali u nekim ranijih godinama, pogotovo Zvezda koja je u LE pa u LŠ ušla sa Borjanom, Savićem, Stojkovićem, Rodićem, Srnićem, Milićem, Vukanovićem, Jovančićem, Jovičićem, Frimpongom i sa svega 3-4 stranca (Talek, Donald, Kanga, Boaći..).. Ili Partizan koji je ušao u LE sa Zdjelarom, Šćekićem, Tošićem, Stevanovićem, Pavlovićem, Miletićem, Uroševićem, Vujačićem uz Natha, Sumu, Sadika.. Partizan ima sasvim dovoljno kvaliteta, verujem da bi Marko Nikolić sa ovim novcem koje ima Stanojević na raspolaganju napravio jak rezultat i ozbiljno ugrozio Zvezdu. Umesto što su nagomilali 8-9 stranaca u startnih 11 mogli su da naprave neki balans, imaju sjajnog golmana pogotovo za dvomeče, odličnog napadača, uz boljeg trenera koji ne traži alibije već ćuti i radi svoj posao mislim da mogu da udju u grupnu fazu nekog takmičenja. Stanojević potpuno pogubljen i na terenu i van terena.
A

Akropolis

pre oko 1 mesec

Koji novac oni imaju, majke ti? Dal si realan? Klub zivi na budzetu Srbije.
S

Scaloneta

pre oko 1 mesec

@Akropolis pa taj novac, nebitno odakle je i čiji je, vidim po transferima da ga imaju.
A

Akropolis

pre oko 1 mesec

Bitno je odakle je taj novac i bitno je ciji je. Jako bitno. Jer se taj novac da je od poreskih obveznika, znaci i od mene se uzima, a ja ne zelim da se moj novac daje beogradskim klubovima! Klub iz mog grada je ugasen zbog duga od 300.000 evra, ejjj 300.000 evra, Proleter Zrenjanin. Naravno, tada se drzava pravila luda i nije je bilo kao danas sto se uplacuju milioni na racun BG blizanaca na svaka 3 meseca. Ali neka, raspasce se i ovaj nas fudbal i ova drzava uskoro, i samo samo krivi za to.
P

PITAM

pre oko 1 mesec

Kada je to partizan bio evropska vele sila? Sta pisete? Ni u SFRJ imao je toletovu eru i to je to. Ali neka je sa srecom veceras pa da me ispostuje na rezultat 4:1
N

Nr

pre oko 1 mesec

60 igraca prodali za masne pare. Zvezdu maltretirali i ti pricas o Toletu da bi opravdao ovaj kriminal sto sada radi zvezda. Stidi se!
g

garinca

pre oko 1 mesec

Navedi i makar i jedan primer gde je to Zvezda kriminalna a ja ću tebi stotinu gde je partizan?
J

Jiikii

pre oko 1 mesec

Vi sa Mozz i oni sa Aren jos u zalosti? Suza suzu stize...🤣🤣🤣
A

Ararat

pre oko 1 mesec

Dokle vise medijske paznje usmerene na jedan beogradski klub? Dokle? Postoje i drugi klubovi u ovoj zemlji!
l

linija 465

pre oko 1 mesec

Na stranu sve ovo ljudi, UPRAVA JE JEDINI I GLAVNI PROBLEM,O TOME TREBATE PISATI !!!
S

Sima Arauhoo

pre oko 1 mesec

Napred Partizan rio tinto Zijin
u

uff

pre oko 1 mesec

zavera svetska protiv malog penaltizana
G

Grobari Splicani

pre oko 1 mesec

Mi smo uz Partizan 🇭🇷
J

Jole 39

pre oko 1 mesec

Jao ceferine sta nam radis
S

Sta drugo

pre oko 1 mesec

Sudije ih zakidaju si u Evropi eto sta,
V

Var

pre oko 1 mesec

Sudije su protiv njih, Lugano ima pomoc drzave.
К

Коста.1958

pre oko 1 mesec

Партизани црни врани.. Црни су вам дошли дани..
G

GrigorijesaPlaninice

pre oko 1 mesec

Petokrako blizu su vremena kad ces brzo biti ugasena..