Komentari na vest

Nešto je trulo na Bridžu: Raste tenzija među vlasnicima, finansijeri traže brži obrt novca

G

Gost 17

pre oko 1 mesec

Pravljenje vesti tamo gde je nema, Boli nije vecinski vlasnik Celsija, vec Egbali. Odavno je dogovoreno da nece biti "lice" projekta posle 2027. godine, nikakve tenzije tu nema.
Z

Ze

pre oko 1 mesec

Sto u njega? Britanska vlada je odgovorana za odlazak Abramovica.
M

Monteroo

pre oko 1 mesec

Americka prevara,dovoljno je pogledati plate igraca i sve je jasno....PL prosek...od sterlinga prevare 325K do djordja petrovica 30K....vecina 120K... Pre deset godina lampard,teri 300K...azar400K...dijego kosta 350K... Za ovu lovu realno deseto mesto....igraci kao i u wulvsima brajtonu bredfordu...
I

Ivan OL 91

pre oko 1 mesec

Moram da pohvalim Mozzart Sport kao jedini portal koji ti u naslovu kaže o čemu se radi, a ne kao ovi drugi koji ti zabibere naslov, a posle tekst piše o totalno drugom. Srećom naučio sam da prepoznajem takve naslove i izbjegavam ih da ne gubim vrijeme
d

don joe redington

pre oko 1 mesec

tu se slažem, mondo je prvak topli zec naslova da navuku preglednost
D

Da je srece

pre oko 1 mesec

Pa da ispadnu u 4 ligu,ljigavi britanci! Evo im sada lepota teranja Romana! Dok je svoje novce gurao u klub,sve je dobro,sad kad su dosli ameri i nece da ulazu svoj novac,eto frke! Ma 4 liga i mrs!
M

Milwall

pre oko 1 mesec

Sta pricas ti covece? Pa ovaj amerikanac je potrosio milijardu za pojacanja. Doveli ljudi gomilu skupih igraca e sad to sto je sportski sektor i struka zakazala je druga stvar.