Igalo i ne razmišlja o novom ugovoru sa Junajtedom

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.03.20. | 17:09

“Najbitnija utakmica svih nas je da ostanemo bezbedni i živi“, poručuje Nigerijac

Kako je sezona u Premijer ligi odložena, a povratak se najavljuje 30. aprila, velike su šanse da se poslednje utakmice ove sezone odigraju u julu. Tako bi Mančester Junajted vrlo verovatno ostao bez napadača, Odiona Igaloa. Nigerijski fudbaler je na Old Traford stigao u januaru na šestomesečnu pozajmicu iz Šangaj Šenhue koja ističe 30. juna, što znači da Igalo ne bi imao pravo nastupa za Crvene đavole ukoliko takmičenje uđe u letnji termin.

Odlična forma bivšeg fudbalera Votforda  od dolaska na “Teatar snova“ dovela ga je na korak od potpisivanja stalnog ugovora sa Junajtedom, o čemu je govorio i trener mančesterskog kluba, Ole Gunar Solskjer. Međutim, sam Igalo je u intervjuu za San odbio da priča o novom ugovoru.
Govoriti o drugim stvarima sada ne samo da bi bilo sebično već i bezosećajno. Čak ni ne mislim o tome. Izazov koji je pred nama nije fudbalski, već globalni.  Ne možete da stavite fudbal ispred zdravlja. Važno je da ostanemo zdravi i molimo se za one koji se bore sa virusom kako bi se oporavili“, rekao je Nigerijac.

Izabrane vesti

Igalo je na tri utakmice koje je počeo u dresu Junajteda četiri puta tresao mrežu, a sa klupe je ušao još pet puta. Taman što je uhvatio zalet, virus korona zaustavio je sve.
Naravno da mi nedostaje fudbal, kao i svakom drugom igraču i navijaču. Ali životi su u pitanju. Najbitnija utakmica svih nas u svetu je da ostanemo bezbedni i živi i svi moramo da odigramo ulogu u tome. Fudbal mora da zauzme sporedno mesto na čitavoj planeti u ovom trenutku i to je potpuno razumljivo“.

Reprezentativac Nigerije je poslao jasnu poruku čitavom svetu.
Ovo je još jedan podsetnik za sve nas da širimo ljubav u svetu. Nastavite da pokazujete dobrotu prema drugima, jer je problem jednog čoveka problem svih nas. Koronavirus je pogodio države na svim kontinentima. Moje misli i molitve upućene su svima koji su pogođeni ovom pandemijom kao i porodicama koje su izgubile svoje voljene. Ali znam da ćemo pobediti i apelujem na ljude da ostanu pozitivni“, poručuje Igalo.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara