Komentari na vest

Nešković novi direktor Voždovčeve škole

N

Nele kralj

pre 4 meseca

Kompleksas mastao da bude mafijas al igrom slucaja upao u fudbal. Jos kompleks zbog izgleda. Nek je Bog u pomoci deci .
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Pre 2 godine sam napisao da ste mediokritetski klub! Sve ste uradili da to potvrdite! Srpska liga je prava mera stvari za vas!
a

auuuu

pre 4 meseca

Ovaj je pre dve godine ukanalio Loznicu, jos uvek ne moze da se oporavi ni igracki ni finansijski...
J

Joksa1986

pre 4 meseca

Ljudima treba predati plaketu za glupost godine, od najtalentovanije ekipe do druge lige, od borbe za evropu do katastrofe i ispadanja. Kako su to uspjeli trebali bi knjigu napisati da znamo svi kako ne treba 🤦 Mene, kao ljubitelja fudbala su razocarali bas, osim kluba za koji navijam njih(Vozdovac) sam bas volio da gledam, mladi, brzi, talentovani, prodavali su igrace bez ikakvog plana i malte ne ispod cijene, kao da nisu vjerovali da se moze ispasti, eto i to su uspjeli, da sam vlasnik sve bi smijenio u klubu, bukvalno sve, osim vozaca Busa i zene koka kuva kafu, sve ostalo napolje, mislim da ne ovo nezapamceno u modernom fudbalu da napravis ovakav pad, strasno, ali jbg kad svako moze biti direktor, trener, skaut, i ko zna sta jos 🤦 Bas su me razocarali kao ljubitelja fudbala, ali bas...
L

Loki.011

pre 4 meseca

Neskovic je veliki radnik,iskren,posvecen,kakvih je danas malo u radu sa mladjim kategorijama. Bravo za Vozdovac!Svojim iskustvom donece klubu brdo love,mnogo nasih talenata je skenirao,radio sa njima i napravio u Partizanu!
B

Branko Loznica

pre 4 meseca

Videli smo kakav je stručnjak u Loznici gde je upropastio ekipu koja je prethodne godine bila 5ta, doveo svoje igrače i na kraju ispao u Treću ligu.
R

Retrpvizor

pre 4 meseca

Gde si ga tacno video da je ppsten i vredan? Gde je to napravio tolike uspehe?
G

Grajkula

pre 4 meseca

Gde je prejaki Bojan Leontijevic sto je sahranio Metalac pa Vozdovac??
J

Joksa1986

pre 4 meseca

O njemu pisali kao da je direktor Red Bul Lajpciga 🤦 Samo da ne bar jednom mejl otvorio procitao bi nesto, naucio, ovako raspad, ja ne vjerujem da su ljudi sa onakvim timom ispali iz lige 🤦🤦🤦
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Eno ga, prosipa pamet po televiziji! Svi koji su bez posla gostuju na toj televiziji!