Komentari na vest

Neobičan slučaj Martina Hinteregera: Kad u 29. shvatiš da ti je dosta fudbala...

Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Шта пишу овде десничар,а каква му је капитенска трака око руке
G

Gosty

pre gotovo 2 godine

Десничар је особа са којом је организовао тај турнир.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Хвала :)
T

Trpadzija

pre gotovo 2 godine

Veliki respekt,ovo bi i Jovic trebao vec sada !
M

Manki

pre gotovo 2 godine

A ti nastavi da rešetaš u ligi šampiona
В

Велики Господин

pre gotovo 2 godine

И домаћин човек зарадио је колико му треба и сада живи свој живот а не као неки.
G

Gostivar

pre gotovo 2 godine

Covek je u svojoj biografiji ja mislim i pisao da je imao ozbiljnih problema sa alkoholom i ranije kao i sa depresijama, stresom koji zivot profesionalca nosi itd... Kolko sam ja iz nemackih medija ukapirao. Ono sto je jako bitno, uso je u kritiku da je saradjivao sa nekim ekstremnim desnicarem iz svog rodnog sela. Valjda su zajedno organizovali neke fudbalske turnire ili sta vec... Sad ne bi bilo problem da je taj covek obicni desnicar ali valjda je podrzavao i neke ekstremne grupe a posto su iz istog sela male su sanse da Hintereger to nije znao. Te price, kao "nisam znao, lagao me je" u nemackoj ne prolaze. Mada mogo je da da ode recimo u Lacio tamo bi bio dobrodosao sa tim stavovima, samo da Lacio ne posalje mail na pogresnu adresu :) Kao kod kostica napisu frankfurt bez k i kazu posle ajntraht je kriv dao nam pogresan mejl :) Salu na stranu sad, stavljena mu je etiketa i sa tom etiketom desnicara on vise ne bi mogao da igre nigde bez pritiska. Kako ce te docekati strani saigraci gde god da se pojavis...? Da je samo alkohol i problemi sa stresom on bi mogao da igra negde lagano nizi rang u nekom timu bez ambicija kao sto ste vec i napisali u tekstu ali ne lezi u tom grmu zec.
g

gost123453564

pre gotovo 2 godine

Nije izjavio da nije znao, nego da je preko nogometa upoznao puno ljudi i prijatelj je s puno njih.
G

Gostivar

pre gotovo 2 godine

Danas čitam da je reko da je znao da je taj čovek u desnoj partiji a da nije ovo za taj ekstremni pokret... Brate ja sam rodom iz malog mesta, iako već 17 godina kako sam se odselio i odem na selo par puta u godini i dalie se svi medjusobno znamo, ko je ko i ko se čime bavi... Tako da lik prodaje priču za malu decu. Inače Koruska je leglo desnicara uvek bilo i ostalo i blajburg je tamo.
Д

Домаћин

pre gotovo 2 godine

Господин човек.
G

Gosty

pre gotovo 2 godine

Није пријатељу баш тако. Друга је позадина његовог одласка у пензију.
@

@ssss

pre gotovo 2 godine

Čitaš vest vezanu za Mbapea recimo, kojem kamioni novca nisu dovoljni. Ili ne samo za Mbapea, već i za većinu fudbalera. A onda pročitaš ovakvu vest i pomisliš da ipak ima nade za ovaj svet!
g

gostivar

pre gotovo 2 godine

Covek koji je saradjivao sa ekstremonom desnicom je okej, koji se zbog opijanja nije se pojavio na oprostaj Ilsankera, (saigraca i iz Salcburga i iz Frankfurta) je bolji od Mbapea koji je kriv samo sto je prihvatio najbolju ponudu. Ako je to tvoj idealni svet onda ja biram da zivim u ovome gde je Mbappe a ti se druzi sa nacistom Hinteregerom.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Национализам, десничари...љубав према својој земљи...искључује нацизам...плиткоумни чоече
P

PeakyBlinders

pre gotovo 2 godine

A ti kao ne bi naplatio sve sto je Mbappe bio u stanju da naplati? Nije dzabe Amar Osim izjavio da je Mbappe brzi i od njegovog psa, koji je isto brz. Previse patetike oko toga ‘ovaj zarađuje ovoliko, ovaj toliko’. Pa da su svi sposobni da igraju na tom nivou, razumio bih. Koga briga, uzivaj u fudbalu ili ugasi tv.
@

@ssss

pre gotovo 2 godine

gostivar nisam znao za te detalje vezano za naciste. Mislio sam na pohlepu vezanu za novac. Nije to biranje najbolje ponude, već pohlepa. Biranje najbolje ponude je kada ti neko da milion, a ti se odlučiš za onog ko ti da dva.(mada je i to puno para) Kada ti neko daje stotine koje ne može da potroši tvoje peto koleno, a ti hoćeš više to je onda pohlepa.
v

vulevulevule

pre gotovo 2 godine

Aleksandar Dragovic trlja ruke hahahah. Nema sta dok jednom ne smrkne,drugom ne moze da svane. Pozdrav
D

DonKyo

pre gotovo 2 godine

Gacinovic ponudjen Partizanu, ovi vrv nemaju novca, u igri i PAOK
1

1992

pre gotovo 2 godine

Gospodski.
O

Object

pre gotovo 2 godine

Najlaganije moguce :D
r

rsczz

pre gotovo 2 godine

Pametan covjek naigrao se fudbala, zaradio love i dosta mu, nece da se cigani par godina ne pruzajuci maksimum a plata ide. Ibra i slicni igraju sa 40+ a traze ogromne ugovore..
i

izlapeo

pre gotovo 2 godine

momak mlad steta