Nenad Tomović
Nenad Tomović

Nenad Tomović na listi želja Ilije Ivića

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.09.20. | 10:30

Konkurencija je Hrvat iz Seltika

Rešio je Ilija Ivić da proširi koloniju Srba u AEK-u. Sportski direktor atinskog velikana naciljao je još jedno pojačanje, pošto želi da u timu vidi Nenada Tomovića.

Iskusni defanzivac nalazi se u najužoj konkurenciji da pojača žuto-crne i pregovori o njegovom dolasku na Olimpijski stadion su započeti. Prema informacijama iz Grčke, Ivić je kontaktirao i Tomovića i Kjevo iz Verone, da se raspita pod kojim uslovima bi mogao da osveži poslednju liniju tima trenera Masima Karere. Naročito posle saznanja da je pozajmica Ognjena Vranješa istekla i da se stameni štoper vratio u Anderleht, u pokušaju da se izbori za mesto u ekipi Vensana Kompanija.

Izabrane vesti

Zasad nema informacija da li je Tomović raspoložen da napušta Italiju posle 11 godina boravka u Seriji A. Nevolja je što je u prošlom ciklusu SPAL, gde je bio na pozajmici, ispao u niži rang, a Kjevo, s kojim je pod ugovorom ima formiran kadar i pitanje je da računa ozbiljno na 31-godišnjeg Kragujevčanina. Takvu situaciju pokušava da iskoristi Ivić i dovede zemljaka u AEK, gde bi se pridružio Nenadu Krstičiću, Petru Karaklajiću i Milošu Deletiću.

Nenad Tomović je prva, ne i jedina opcija za novog štopera atinskog kluba. Drugi na listi Ivićevih želja je Hrvat Jozo Šimunović, koji već pet godina nosi dres Seltika.

Tomoviću, pak, ponuda ne nedostaje, u ekipi ga želi i gradski rival Kjeva, Verona.


tagovi

Nenad TomovićAEK AtinaIlija IvićLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara