Komentari na vest

Nemojte da vas iznenadi ako Nedeljković bude starter na otvaranju sezone

1

11212

pre oko 1 mesec

Гледао сам га против Дортмунда, одиграо је сасвим солидно и ако се ослободи што пре могао би врхунски да одигра сезону. Свакако има одличну прилику да се развије у врхунског бека
L

Lalegale

pre oko 1 mesec

Srecno
.

......

pre oko 1 mesec

Sva podrška za dečka, želim mu da pokida! Čak i ako ne uspe sada, sezona u Championshipu bi mogla da mu bude itekako korisna, pa da dogodine uleti u 11 i ne izađe odatle. Iako su i Cash i Geertruida odlični, nisu bekovi koje on ne bi mogao da prebaci kvalitetom i izbaci iz 11.
M

Miloschichichi

pre oko 1 mesec

Ima 18 godina, Emerija za trenera i u premijer ligi je. Njemu samo treba da trenira, minuti ce doci i kada dodju nece izaci iz tima vise nikad, ne iz Vile nego i iz mnogo jaceg tima. Ocigledan je talenat i potencijal koji ima je vrhunski, pogotovo za tako deficitarno mesto i u ovo doba gde su ti wing bekovi izuzetno trazena a retka robaz. Po meni bez ikakve dileme imamo beka za narednu dekadu. A za ove sto se pitaju sto je prodat, pa rodjaci zar stvarno mislite da Terzic radi za dobro zvezde ili za svoje dobro? Samo vam se mazu oci tim titulam u srbiji koje ni ne vrede nicemu sem zaglupljivanju budala, unistice zvezdu onog trenutka kad bude izasao iz iste, to zapamtite. Milioni avioni kamioni i na kraju on i sinovi i prijatelju daju fudbalskom klubu milionske pozajmice? Srecno…

gemathegreat

pre oko 1 mesec

Pa da nisi ti malo kontroverzan u svome pisanju. Dečko dobija šansu da se razvija do svetski kvalitetnog igrača upravo prodajom kojom nas je Terza zajebo i zamazao nam oči. Profesionalni fudbal je biznis a biznis nema moral nego profit i tigrovi jedu lavove za doručak.
p

ppapaoa

pre oko 1 mesec

Ja ne mogu da shvatim ovaj nas narod koliko pohlepe ovo je neverovatno… Bogu hvala sto je decko uopste dobio priliku da bude u tako velikom klubu poput aston vile, mozda momak i dobije sansu kod unai emerija, ne znam cemu ovi hejt komentari 5 liga klupa itd itd… Lepo se kaze pre ce srbin da zarati sa srbinom nego sa nekim drugim… Srecno Kole ❤️
K

Kalabasas

pre oko 1 mesec

Igrače samo ako meti keš ode iz kluba u suprotnom, klupa...neuporediva razlika u svemu...
D

Dex15

pre oko 1 mesec

Lupas kao otvoren prozor. Pogledaj malo forum navijaca Vile( ako znas Engleski, mada ne verujem) sta pisu o momku. Imas klipove sa utakmica, pa vidi kako mali pravi djecu po boku..ali najbitnije je da se sere jel da?
P

Partymaker

pre oko 1 mesec

I da je tako, u čemu je problem da momak od 18 godina bude prva opcija sa klupe, u jednom klubu kao Aston Villa i u takmičenju kao što je PL? Ako bude dovoljno dobar, on će igrati i izboriti se za svoje mesto.
P

Pixy

pre oko 1 mesec

Da nam neki nisu rođeni nezasiti, večno gladnih očiju, sad bi nam bekovski tandem bio Nedeljković-Azarov.
L

Lugano

pre oko 1 mesec

@Pixy... Pozdravio te Dinamo sa 9 pozdrava!
W

Woow sta pisete

pre oko 1 mesec

Mali Milosevic iznudio penal i dao go za pobedu, to ne pisete..
L

Lazeta

pre oko 1 mesec

Decko je bas ozbiljna glava, tek napunio 19, i on i Ratkov dobro zapoceli sezonu. Cekamo Milosa Lukovica i Andreja Ilica, pa onda ovu standardnu trojku u rep.
M

Mikiue

pre oko 1 mesec

Preozbiljan mozak. Preozbiljan talenat, rad. Znam licno Cojaka, taj kad zeli pobedu, sve nas je vozao ko telad. Jesmo bili klinci al vidim ista glava
@

@woow

pre oko 1 mesec

Jel dao GO ili GOL?
P

Prcko33

pre oko 1 mesec

Nece 5 utakmica odigrati u PL zapamtite !
T

Trbulja

pre oko 1 mesec

Teško je izgubiti od Dinama u dva seta, znam.
P

Prckp33

pre oko 1 mesec

Brate nikakve to veze nema sa tim sto pricas , poenta moje price je sagledavanje kvaliteta igraca a on nema stav , nema drcnost, mlitav je ! Daj Boze da grijesim, ali tesko !
E

Eto...

pre oko 1 mesec

...prcko će nam reći kakav je igrač,pošto prcko bolje tj najbolje zna kakav je igrač,znate prcko je najveći agent u školskom dvorištu...sagledavanje stvari!
P

Pedja108

pre oko 1 mesec

Da li ce on odigrati 5 utakmica ne znam, a verujem da hoce. Ali, ono sto sam siguran je da ti neces odigrati nijednu.
P

Prcko33

pre oko 1 mesec

Pedja legendo ja ne znam sto se ti svadjas sa mnom? Prvo ne znas da li ja igram, koliko igram itd itd ... Dao sam komentar tj svoje misljenje , meni ne izgleda kao ozbiljan igrac a posebno ne izgleda kao ozbiljam bek ! Adaj Boze da grijesim , svakako bi bilo bolje da igra i da se prati engleski fudbal zbog njega ali ja ne vidim tu neki kvalitet ponavljam! Sa zadovoljstvom cu gledati ako bude igrao !
T

Trebunjac

pre oko 1 mesec

Hoće hoće, u petoj ligi za woking
G

Grobarcina

pre oko 1 mesec

Dinamo 9 komada to je nasa nada!
Z

Zasto je struka

pre oko 1 mesec

Prodala Azarova i Nedeljkovica? Zar su pare vaznije od toga da Zvezda bude iz godine u godinu jaca?
I

Ivan...

pre oko 1 mesec

I to uvek bekove prodaju, i svake sezone se ispostavi da smo bili u problemu zbog deficita kvalitetnih bekova.
N

Niko1212

pre oko 1 mesec

Postoji neko ko se pita da li su terziću vaznije pare od Zvezde???
S

Strucnjak iz fotelje

pre oko 1 mesec

@Zasto... Evo ga jos jedan "strucnjak" iz fotelje koji zna bolje od Terze jer je fudbal u zivotu igrao samo na kompu i igricama na telefonu!
R

Realno posmatrano

pre oko 1 mesec

Počinjao ili ne počinjao, mi boljeg od njega na desnom beku nemamo, a krajnje je vreme da krenemo da igramo sa 4 pozadi u reprezentaciji. On desno, Terzić ili Mladenović levo, mi bolje od njih nemamo.
A

Au

pre oko 1 mesec

Ljudi jeste naš ali nemojte da se brukamo. Ja ne znam, je l' nas treba da pobedi San Marino 5:0 pa da prestanemo da se ložimo na to kako su naši fudbaleri dobri? Mi nemamo krštenog igrača a kamoli ovaj koji sa krevetom ima 55 kg, i treba da se bori u duelu sa Halandom, Gakpom, Dijazom i ostalima.
V

Veljko9

pre oko 1 mesec

Pavlovic i Milenkovic se bore sa Halandom, Kejnom.. a ne on. On cuva igrace tipa Lamin, Williams.. krila.
@

@Au

pre oko 1 mesec

Sine glasno kritikujes jer nikada nisi igrao ozbiljniji fudbal od onog u osnovnoj skoli...pusti se komentara, igraj menadzer i pomali Soni...samo ne tripuj da si steucnjak
G

Grobar01

pre oko 1 mesec

Mali je igracina i potencijal svetske klase, odma u reprezentaciju.
Г

ГоростасИзКафића

pre oko 1 mesec

Убаците Трифуновића из Партизана, он је најбољи таленат
V

Veljko9

pre oko 1 mesec

Terzic Pavlovic Milenkovic Simic Nedeljkovic ako igramo sa 5 nazad?!
D

Dejan Pizon

pre oko 1 mesec

Odbrana je tiha jeza protiv norvezana bice jako tesko vecu sansu dajem njima. A sto se tice drugih timova svi ce izgubiti samo sto ce TSC uci u grupe jel igra plej of
m

molim?

pre oko 1 mesec

Divne reči podrške Kosti.
R

RadeSRB

pre oko 1 mesec

A CZ..ako izgubi za LŠ ispada,šta,ne razumem!
P

Pedja108

pre oko 1 mesec

Secam se kad je igrao ovde kod nas, bili su komentari kako je smesan igrac, da ne vredi nista. Pankad je Aston vila bila zainteresovana, to su lazi, izmislja se, pa nema sansi da ga pkate toliko. Odlican je igrac i tek ce se cuti za njega. A Piksi ce i dalje forsirati igru bez bekova i nece mu pasti na pamet da ga zove. A onda ce se cuditi zasto ispadaju stalno u prvom krugu.
t

tisikaomadjija

pre oko 1 mesec

A ovaj bi nas odveo ne u drugi krug, nego u finale :D
Č

Čortanovci

pre oko 1 mesec

Kao okoreli grobar kaže da je mali igrčina na toj poziciji i falio je na euru!!! Mali sve najbolje od srca!!!
b

bo90

pre oko 1 mesec

Bane ti li si?
b

blrs

pre oko 1 mesec

da mu bude sa srecom, kao i svim nasim fudbalerima.
M

Mutommbo

pre oko 1 mesec

Svima je jasno da će Kosta biti vrhunski bek. Ako je ovakav sa 18 godina, mogu da zamislim kakav će tek biti sa 22 posle igranja u Premijer ligi za jedan jak tim. Konačno da i reprezentaciji ima dobrog beka i da igra sa 4 pozadi. Milenković je otišao u Englesku, Pavlović u Milano, fali još taj levi bek za kompletnu odbranu. Međutim sa napretkom Koste Nedeljkovića, nesretni selektor Piksi može da traži prelazno rešenje za tu poziciju, kao što je Kek našao u slovenačko ligi Janšu. Samo da ga povrede zaobiđu, biće ovo jedna blistava karijera. Sviđa mi se kod Koste što ima herc za fudbal i ne plaši se nikoga, a pokazao je to i kao golo radi debitant u LŠ prošle godine.
K

KendySport

pre oko 1 mesec

Kosta je dobar. Ima potencijala. Ali liga je tamo neverovatna, mora fizički biti kao Bane Ivanović ili Nemanja Vidić. Dakle, životinja. Ja bi da spomenem, da Feđa Dudić ima 100 hiljada evra mesečno u Radničkom, i da se mora što pre otpustiti, pogotovo što mi botovi ovde redovno pišemo protiv njega i ako nema nekog valjanog razloga za to. Svi mi Ultra Kopači sa Severa, želimo da Klark Kent Miloje bude nedodirljiv.
@

@kendy

pre oko 1 mesec

Devojko brini ti o Stanoju...
R

Roki pa Roki

pre oko 1 mesec

Hvala Baharu na ovome, on ga je lansirao kao iskander
D

Drvo

pre oko 1 mesec

Neverovatne fizikalije, neverovatne, treba biti slepac pa to ne videti. Još uvek malo pliva u odbrani zbog visokog težišta, ali može da nadoknadi ludačkom brzinom.
D

Drvo

pre oko 1 mesec

Prodat bar duplo ispod cene. Treba biti genije ko Tera pa da igrača od 18 godina koji može legitimno da igra Ligu šampiona na deficitarnoj poziciji sa fizikalijama koje se retko viđaju u fudbalu daš za 8-9m. Mamić bi ga ostavio još godinubi dobio minimum 25m
P

Poljoprivreda

pre oko 1 mesec

Gluposti,10 miliona evra je odlična cena
D

Drvo

pre oko 1 mesec

Apsolutno nije. Odlična je cena za vas sa podaničkim mentalitetom. Igrač sa ovakvim fizikalijama je retkost, sa 18 može da igra premijer ligu, to se u toj ligi plaća minimum 40m. Mi smo mogli da ga prodamo za 20-25 sigurno da je igrao LŠ.
d

dr.Terza

pre oko 1 mesec

@Drvo,,, Na prodaju Nedeljkovica za 10.mil se samo zale sendvicari ostojini🥪 Puna podrska za Terzu i upravu! 👍
U

U Tem Denveru

pre oko 1 mesec

Mali ce biti strasan igrac…
x

xD

pre oko 1 mesec

Kakav Nedeljković smešan lik
l

lol12

pre oko 1 mesec

Ma ti si bitan lik koga svi pitaju za misljenje jer sve zna.A nisi ga gledao 2 puta u zivotu.Momak sa svojih 18 godina medju igracima koji su najvise odigrali za Vilu na ovim pripremama.
U

U Tem Denveru

pre oko 1 mesec

Ma da bolji je antic

Snjezan Josipovic

pre oko 1 mesec

Nadam se da će biti zalog za budućnost kao desnog beka,da izraste u vrhunskog fudbalera,i ako sreće bude posle Aston Vile,da bude igrač Mančesterskih klubova,Liverpula,Arsenala....
j

jagodinac

pre oko 1 mesec

Koliko god je Kes dobar bek, vreme radi za Kostu. Samo to sto je otisao direktno iz nase lige, a nisu ga poslali jos uvek nigde na pozajmicu nego je prosao njihove premijerligaske pripreme, pokazuje da se radi o momku na koga oni itekako racunaju. Sezona je duga, bice tu bar 50 utakmica minimum, svaki minut za momka u njegovim godinama,pritom stranca, bice mu podstrek za dalje napredovanje. Svaki zaradjen minut znacice da dobro radi i da tako nastavi
G

GorostasIzKafica

pre oko 1 mesec

Bolji je Žili Živković faljijev mali i sad će Trifa mali da upadne. Preprepreveljiki su Parrizane.
1

1389лб

pre oko 1 mesec

Научи да пишеш
G

Gost222322

pre oko 1 mesec

A nije dobar za repku, mora Srki Mijailovic da ide da se proda u arabiju!
G

GOROSTAS

pre oko 1 mesec

No,no, mora Žili Živković faljijev.
r

rea

pre oko 1 mesec

@gorostas,Živković najbolji igrač šampiona Grče, a Mijailović ograč koji je višak u srpskoj kvazi ligi.

Dorcolac

pre oko 1 mesec

ma Bazdar bre
&

&

pre oko 1 mesec

Kao da Mijailovicu treba utakmica za reprezentaciju da bi otisao u Arabiju...
p

postic

pre oko 1 mesec

Gresite obojica ,kao prvo Nedljkovic je bio povredjen i nije mogao da na spisak rep,za eu,a Zivkovic igra jer nije postojalo neko posebno resenje za to ,sem Nedeljkovica i Lazovica
Г

Горостасе

pre oko 1 mesec

Видео сам Жила седео на клупи у осмини финала Лиге конференција и сада у квалификацијама за Лигу Шампиона прво преседео ма клупи, па после ма једној утакмици изведен из игре у 60 минуту. А у репрезентацији 50 утакмица један гол и 3 асистенције и ни један центаршут на европском. Превелики си Фаљи и Партизани.
Г

ГоростасНеуки

pre oko 1 mesec

Не грешим, Жила игра искључиво због Фаљија и Бјеке који је у савезу 20 година, јел хоћеш да ти наведем који играчи су све играли и какав су печат оставили. Од Жила је бољи сваки играч у нашем шампионату.
@

@gost222

pre oko 1 mesec

Hvala Bogu pa ne igraju za REPKU...oni su SRBI! Za repku igraju Modric, Perisic i ekipa...
g

gpst

pre oko 1 mesec

Daj Boze,treba nam jedan kvalitetan bek kao leba...
N

No.1

pre oko 1 mesec

Ako tako bude onda bez ikakvih izgovora u A tim i da se nakzad vratimo na 4 u zadnjoj liniji.
i

ime gosta

pre oko 1 mesec

Ne brini se nista, onda ce da bude prica da nemamo levog...