Nusair Mazraui (©Bayern Munich)
Nusair Mazraui (©Bayern Munich)

Nemci vole brzo i efikasno – Nusair Mazraui prvo pojačanje Bajerna, čeka se Rajan Gravenberh

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.05.22. | 13:44

Krenulo čerupanje Ajaksa

Transfer sage umeju da do određene mere zaintrigiraju navijače, ali u Zabener štrase nisu navikli da okolišaju. Pedantni Nemci vole kad brzo završe posao, pa je tako Bajern danas objavio: Nusair Nazraui je prvo pojačanje nemačkog giganta za narednu sezonu.

I pride je besplatan, pošto je 24-godišnjem desnom beku istekao ugovor sa Ajaksom iz kojeg bi trebalo da stigne i drugo Bajernovo pojačanje. Reč je naravno o Rajanu Gravenberhu za koga su Kopljanici tražili obeštećenje od 35.000.000 evra, ali će prema poslednjim informacijama dobiti oko 25.000.000, ali i određene bonuse.

Izabrane vesti

Što se tiče Mazrauija, tu se Ajaks ništa nije pitao. Odlučivao je sam igrač, a on je izabrao Bajern uprkos tome što je imao otvoren poziv Barselone da se preseli na stadion Kamp Nou. Marokanac nije imao dilemu.

Za mene, ovo je najveći klub Evrope! Bajern uvek igra Ligu šampiona, a ja želim da osvajam velike trofeje. Ne samo Bundesligu, već i Ligu šampiona”, rekao je Mazraui.

U njegovom dolasku učestvovali su i prvo čovek kluba Oliver Kan i sportski direktor Hasan Salihamidžić, a čak ga je i trener Julijan Nagelsman zvao da ga ubedi da je Minhen najbolja sredina.

Imao je ponude iz cele Evrope, ali je izabrao nas, jer imamo jasan plan za njega”, zadovoljno trlja ruke Salihamidžić.

Niklas Zule je otišao u Dortmund, Benžamen Pavar zato ide sa desnog beka na štopera, njegovo mesto zauzeće baš Mazraui. Brzo Bavarci krpe rupe. Prelazni rok zvanično nije ni počeo.


tagovi

Nusair MazrauiLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara