Komentari na vest

Nemci otkrili karte za EP: Pavlović debituje, Kros diriguje, Miler daje golove

Τ

Τοδωρής Ζαγοράκης

pre 3 meseca

Κανείς δεν περίμενε ένα τρόπαιο για εμένα και τους συμπαίκτες μου το 2004. Είχαμε ένα μεγάλο και συμπαγές γκρουπ. Η ατμόσφαιρα, η ατμόσφαιρα, οι τακτικές λεπτομέρειες και η μαχητικότητα μας έφεραν στο Trophy.
D

Dvc

pre 4 meseca

A gde je Adejemi???
D

Dajbrepare!

pre 4 meseca

Aj sad sme li ih neko otpisati? Francuzi, Englezi i oni uz neku selekciju iznenadjenja...
W

WC06

pre 4 meseca

Prvo prvenstvo u Nemackoj nakon Svetskog 2006 I sada ce parovi polufinala biti isti Nemacka - Italia Portugal - Francuska
L

Lokalni

pre 4 meseca

Nemci su vec 5 god u velikoj krizi najveci adut sto su domacini opet i to je nista.
M

Mileru

pre 4 meseca

jedino ime vredi, smeshan igrac

Bojan Urosevic

pre 4 meseca

Brant i Adeyemi su na ovaj spisak morali da budu vidi se nipodaštavanje Dortmundovih igrača realno najbolji stoperski par I'm je Sloterbek-Rudiger
E

Elbak

pre 4 meseca

Eto se vidjelo dje je bila reprezentacija dok su veliku vecinu cinjeli upravo igraci Dortmunda...Brant,Humels,Wolf,Emre Can,Sule...
Z

Zaza Paculia

pre 4 meseca

Jedina slaba tacka levi bek. Treba da stavi Ter Stegena na gol, ali ce ovaj verovatno braniti jer igraju kuci. Kros, Gundogan, Virc, Musiala, Kimih, mogu tonu sansi da naprave, koliko ce realizovati, to je pitanje, odbrana sa Ridigerom deluje ok.
C

Championshipovich

pre 4 meseca

Za razliku od nekih prethodnih izdanja ovog puta umesto da pozivaju pojedince odlucili su da naprave tim. Vrlo ozbiljna strategija za domacina eura, uz pune tribine realan domet je polufinale.
K

Kaze

pre 4 meseca

Nemačka iz 2014 bi i ovu današnju nakatala u najmanju ruku kao što su Skolarijev Brazil, ima tu itekako vrhunskih igrača i potencijala, ali daleko je to od potrebnog kvaliteta...

The KING sa Sportske

pre 4 meseca

Ovi na EP nemaju sta da traze oni su tu nivo sad neke Danske ili malo jace od Bugarske
K

Ko hoće taj i uradi

pre 4 meseca

Kad je Grčka mogla 2004. godine a bili su ubjedljivo posljednji po prognozama onda mogu i oni.Vidi se da kroz marketinške akcije prave dobru atmosferu kako među igračima tako i u javnosti.Kod nas EP niko ni ne spominje,kao da će se igrati na zimu.
L

LNS

pre 4 meseca

Jeste, bas je bila Grcka gore kotirana od Letonije, cuj, jos ubedljivo najgora, kakve su to samo glupe tvrdnje?
M

Mister M

pre 4 meseca

Miler nece davati golove, sasvim sigurno. Poslednji je dao 2016.
D

Doktorica

pre 4 meseca

Bolji igraci nisu u timu - Humels, Gosens, Gorecka, Brandt, Adejemi, Gnabri...
H

Haxer

pre 4 meseca

Ima tu veoma kvalitetnih igraca, ali ne kao ranije sto su imali. Ipak, veliku prednost imace u domacem terenu, to dosta znaci..
P

Petar178

pre 4 meseca

Sredina kida sa Krosom Gungodanom Vircom Musialom i dosta obecava, odbrana jedino Ridiger klasa, posto Kimih nije neki bek, napad solidan, nista posebno, Ter Stegen i Nojer na golu sto znc da pozcija ta odlica... Cetvrtfinale maksimum ovot tima...
n

nadrealnooo

pre 4 meseca

Samo lud covek moze otpisati Nemce,plus na domacem terenu!!!Najveca fudbalska nacija uz Brazil se ne otpisuje nikad ,u kom god sastavu da igra.
L

LNS

pre 4 meseca

Uz Brazil i Italiju.
I

Igorrr

pre 4 meseca

Na poslednja tri velika takmičenja, dva svetska prvenstva i jedno evropsko, Nemci su ostvarili samo tri pobede! To je sad jedna prosečna reprezentacija, za koju će uspeh biti ako se plasira u četvrtfinale!
g

gostgg

pre 4 meseca

za nemce ne mozes govoriti da im je uspeh 1/4 finale kakvi god da su
B

Bubasarba

pre 4 meseca

Klasicno izostavljanje igraca Borussie. Neka je Pavlovic, uz sve duzno postovanje za pruzene partije, zasluzio poziv, a jedan Brandt i Adeyemi nisu. Bravo Nagelsmann, grupu ne prosli Amin 🙏.
r

rea

pre 4 meseca

Inače Pavlović i Adejami i Brandt igraju istu poziciju. Šta je trebao zvati Brandta, ako mu je bio potreban profilisan vezni, što bi se reklo osigurač?
B

Burek

pre 4 meseca

Pa pazi, Pavlović sa svega 20 godina je već maltene standardan u Bajernu, mora se imati to u vidu
П

Певац021

pre 4 meseca

За Адејемија и Хумелсс ми је 50:50, ал за Бранта је морало бити места. Такође ми није јасно зашто није позвао Горецку и Гнабрија, изашао из повреде, јесу у паду форме ал су и даље класа, Милер није ништа у бољој форми од њих ал се шлепа на име.
y

yeyey22

pre 4 meseca

morao je pozvati adejemija
S

Saturn

pre 4 meseca

Gnabri je otpao zbog povrede sigurno bi isao
g

goetgg

pre 4 meseca

decko je povredjen vec 4 godine
l

lol12

pre 4 meseca

Ne razumem sto u ovakvoj prosecnoj odbrani nema mesta za Humelsa koji je u obe utakmice polufinala LS proglasen za najboljeg igraca utakmice i ima iskustvo osvajanja trofeja al ajde.
r

rea

pre 4 meseca

Igrački najslabija Nemačka nakon one iz 2004 i 2006 kada im je bila smena generacije. Nemaju ni sreće jer im se uvek potrefi kraj jedne ere baš kada su domaćini nekog šampionata. Plus im je i Bajern ponovo u krizi, isto kao što je bio i 2006, pa neće imati potpuni benefit "klupske uigranosti".
B

Burek

pre 4 meseca

Njihov slobodni pad je krenuo još od poraza od Južne Koreje u Rusiji. Takođe nisu nas mogli da pobede na prijateljskoj utakmici. Ipak, mislim da se već polako vraćaju na stare staze, od poraza od Japana su živnuli (vredi napomenuti da su pobedili Francuze).
D

Dedukcija

pre 4 meseca

Bauman ce otpasti.