Komentari na vest

Nemci & Barsa, čin III - sudar filozofija; jednog oterao Krojf, drugog Maradona

N

Navijac Bayerna iz Bavarske

pre 3 meseca

Da i ja pohvalim jedan odlican tekst, novinar je sjajno opisao situaciju sa nemackim trenerima nekad i sad. Ono sto se u medjuvremenu promenilo, to je odnos nemackih trenera prema igracima: Nemci vise nisu "treneri-tirani" nego kolege sa igracima ... Poslednji trener-tiranin je bio Felix Magath, a njega je sasvim pregazilo vreme. Tako da, siguran sam da "sudar civilizacija" u slucaju Hansi Flicka (a i bilo kog modernog nemackog trenera: Klopp, Nagelsmann, Tuchel ...) i igraca vise ne preti. Na srecu fudbala, dosla su bolja vremena.

Marko Pavlovic

pre 3 meseca

Nastaviće se tradicija. I opet ne zbog trenera koliko zbog farselone
W

WK

pre 3 meseca

Evo jedan podatak za verovali ili ne:Barselona je ove sezone uzela 85 bodova.Taj broj bodova bi bio dovoljan da se osvoji Spanska liga u prethodnih 7 sezona.Nisu oni bili ni toliko losi koliko je Real bio dobar ove sezone
S

Sherlocked

pre 3 meseca

Pa nije to za verovali ili ne , nego je jednostavno tako i realno je. Jedino za verovali ili ne je one sezone u Premier ligi onih Sitijevih 100 i nesto bodova i Liverpulovi bod manje tako nesto... ni ne secam se vise..
B

Brko

pre 3 meseca

"sa oproštajnog meča Johana Krojfa iz novembra 1978, kada je Bajern došao u Amsterdam i umesto revije servirao osam komada u mrežu Ajaksa?! Bilo je 0:8?!" hahahahhahahaa, e svašta, hahahah. Dajte mi danas ovakve bisere u fudbalu.
G

Gilles Rimme

pre 3 meseca

@aruna dindane Bekenbauer je na zalost zauvek otisao jos pocetkom ove godine. Verovatno si mislio na Rumenigea.
G

GostCZV

pre 3 meseca

Mislim da je ovo dobar izbor za Barselonu. Barseloni bi jedino Gvardiola bolje lezao jer je ceo zivot u klubu. Pozdrav za autora Ducica svi tekstovi su izuzetno kvalitetni i vidi se da poznaje istoriju fudbala. Ko prati njegove tekstove zna o cemu pisem.
N

Navijac Bayerna iz Bavarske

pre 3 meseca

Flick nije konfliktna licnost, veoma postuje igrace i ima kolegijalni odnos sa njima, za svakog igraca ima vremena ... Epizode iz ovog teksta se sa njim nece ponoviti. Jedini problem je sto ima premlad tim, a kod mladih igraca su oscilacije ceste; a strpljenje uprave i navijaca Barce nije bas veliko ... U svakom slucaju, Barca je dobila sjajnog trenera, i nadam se da ce mu se kockice poklopiti.
G

Gosty

pre 3 meseca

Stvarno vi sa Mozzartsporta pišete, to je poezija. Volio bih da vas ugostim u Sarajevu i počastim ručkom. Svaka čast, sve najbolje.
g

gostgost

pre 3 meseca

Svaka cast za tekst,sjajno!
К

Кљаки

pre 3 meseca

Бајерн довео Гвардиолу да од Бајерна направи Барселону. Барселона довела Флика да од Барселоне направи Бајерн.
A

Aruna Dindane

pre 3 meseca

Dok je Krojf bio živ Barselona pametno radila i osvajala,kada odu Henes i Bekenbauer ista sudbina čeka i Bajern
A

Adolf Topic

pre 3 meseca

Nemci imaju svoj stil fudbala,napadacki,Gvardiola,Anceloti..,zalutali u Bajern,a dokusurio Tuhel,
D

Dejan Savićević

pre 3 meseca

Kad vidim ovog Deca znači prevrće mi se želudac. Čovek uništio Barselonu.
D

Deco

pre 3 meseca

Bio sam bolji od tebe Dejane zato me ne voliš.
D

Dejan Savićević

pre 3 meseca

Od mene je bio samo jedan bolji. Diego Armando Maradona. Od svih ostalih, što bi rekao Robi Prosinečki, daleko sam najbolji bio. :)
D

Deco

pre 3 meseca

Bio si maneken Dejane. Crnogorska lenština!
D

Dejan Savićević

pre 3 meseca

Zamisli tek kakav bih igrač bio da nisam bio lenj :)