Nemanja Milunović: Ja bih da igram još malo...

Vreme čitanja: 2min | pon. 03.06.24. | 09:55

„Zahvalio sam se Vladanu Milojeviću i ljudima iz kluba na ponudi da postanem deo stručnog štaba“, rekao je iskusni štoper za Sportski žurnal

Dva mandata, pet šampionskih titula, ozbiljne igre u Ligi Evrope i kraj. Stavio je tačku Nemanja Milunović na odiseju u crveno-belom dresu, mada su čelnici kluba i Vladan Milojević imali želju da ga priključe stručnom štabu i dobiju još jednog čoveka sa jakim uticajem u svlačionici.

Međutim, u razgovoru za Sportski žurnal popularni Đed poručuje da se i dalje oseća kao igrač i da će nastaviti igračku karijeru.

Izabrane vesti

„Sa čelnicima kluba pričali smo prijateljski i zajedno dogovorili da kao igrač završim epizodu u Crvenoj zvezdi. Ponuđeno mi je da postanem deo stručnog štaba, što mi imponuje s obzirom da sam ostavio trag u svlačionici. Zahvalio sam se na ponudi i odgovorio da se još osećam kao igrač i nisam doneo odluku da završim karijeru. Ima vremena za trenersko poglavlje, još uživam u treningu i fudbalu“, rekao je za Žurnal Nemanja Milunović.

Iskusni štoper je bio svedok vrlo turbulentne sezone. Osvrnuo se na rad Baraka Bahara i Vladana Milojevića. Iako svestan da je u mandatu izraelskog stručnjaka bilo mnogo negativnosti, poručuje da je Zvezda ostavila trag u Ligi šampiona.

„Normalno je da naš narod sve posmatra iz negativnog ugla, Ali ja sam taj koji uvek gleda pozitivno. Sa tim momcima sam ceo dan i znam da uvek teže nečem boljem. Nadam se da će ove sezone napraviti korak dalje u Evropi, zašto ne i prolaz grupne faze u Ligi šampiona“.

O vrlo zanimljivim večitim derbijima u ovoj sezoni.

„Znamo vrlo dobro koliko su derbiji bitni za ekipu i navijače. Drago mi je da su direktni okršaji sa Partizanom doneli prevagu u prvenstvu u kupu. Na poslednje dve utakmice smo dokazali da smo bolji. Po prilikama, posedu lopte i taktici najbolje smo odigrali onaj derbi – 2:2. Ako je to bila cena da pobedimo ostala dva, slažem se smo morali da je platimo“.


tagovi

Nemanja Milunović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara