Nemanja Miletić: Ovo samo mi možemo!

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.08.19. | 22:24

Bojan Ostojić ima sličnu konstataciju

Partizan je prošao i to je najbitnije. Istina, crno-beli su sa mnogo manje muka mogli da prođu kroz Anadoliju, posebno što turski predstavnik nije impresionirao. Međutim, Malatija je na krilima ranog vođstva pokušavala do poslednjeg minuta.
„Znali smo da će biti teško. Nesrećno smo primili gol, nismo smeli da budemo bojažljivi. Samo mi možemo da primimo gol u petom minutu i izdržimo do kraja. Nekako sam bio uveren da ćemo morati da postignemo pogodak, ali desilo se suprotno. Izdržali smo muški. Sami smo sebi dali gol, ali to se dešava“, poručio je Nemanja Miletić.

Kad je bilo važno Bojan Ostojić je pokazao koliko je važan za Partizanovu defanzivnu igru. Delovao je stabilno, uspeo i da ukrade nekoliko minuta.
„Rekao sam poosle meča u Beogradu da ono nije prava slika Malatije. Videlo se da se radi o kvalitetnoj ekipi, sa sjajnim pojedincima. Disciplinovani su, uigrani. Primili smo rano gol, uspeli smo da se izborimo do kraja. Imali smo naše šanse, moramo da se okrenemo narednoj utakmici. Prošli smo, to je najbitnije“, jasan je bio Ostojić.

Izabrane vesti

(Foto Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara