Komentari na vest

Nema superligaškog fudbala na Krovu, IMT traži novi dom

Z

Zvlat BG

pre 2 dana

Ako su legle pare od Luneta, vreme je za najtežu stvar na svetu: GAZDA DA SE STVARNO "OTVORI". Časti klub sa Loznicom, pa neka ide život!
D

Dr Khumalo

pre 2 dana

Spartak u Pazovi, IMT ko zna gde, OFK u Zajecaru, Jedinstvo u Lazarevcu, Tekstilac u Backoj Palanci... Pa ko da gleda ovu Ligu da li je neko normalan, za koga se igra fudbal ovde??? Nemas stadion = nemas licencu, nema polemike i cao. Namestas Vozdovac, namestas Uzice, namestas Metalac ( sve klubove koji imaju lepe stadione ) da udju kvazi klubovi. Ovo nema nigde. Ponavljam nemas stadion nema Super Lige, kraj polemike to je crvena linija.

Boban Bovan

pre 2 dana

sportski centar FSS u Pazovi, sredice to Dunjic za IMT
G

Gost4

pre 2 dana

Tu je već Spartak kaparisao mesto
r

rabolilole

pre 2 dana

Pa fuzija sa Loznicom je trebala prosle god da se desi, pa je Kolubara tu sve pomrsila konce! Samo ce mesto u SLS preneti u Loznicu i IMT ce biti na dresovima kao sponzor, kompletan igracki kadar ide u Loznicu a tu je i Rio Tinto,!
A

Alberto Bueno

pre 2 dana

Koji sponzor firma imt ne postoji već skoro 10 godina
:

:) :)

pre 2 dana

A Loznica da se ugasi? Klub koji postoji od 1919 god!
K

Kon

pre 2 dana

U Leskovac neka gi idu.
M

M. R.

pre 2 dana

U Leskovac nek si idev - kad se već praviš pametan, rodila te Lejdi Stanojka.
p

pčelar

pre 3 dana

Tako je,bravo za Voždovac ,oni da ispadnu i da igraju u nižem rangu a ovi zvezdanovi da se šepure,neće moći...sve mućke moraju izaći na videlo i to vrlo brzo,a sve to zbog piksija
n

nenadan

pre 3 dana

Sve 3 filiajle crvene zvezde nemaju stadione. IMT, Tekstilac i OFK Beograd su klubovi bez stadiona.
B

Boodooloo

pre 3 dana

E neka
N

Nenad1246

pre 3 dana

Sve ih izbaciti iz lige i eto odma manje lige.

Zvezda ispred svih!

pre 3 dana

Da je srece da imamo FSS(kao sto ga nemamo), IMT bi igrao na svom stadionu, ali u drugoj ligi. Pa, koga vi zajebavate. Celu sezonu igras na tudjem stadionu i za celu sezonu nisi uspeo svoj stadion da sredis za super ligu, a i dalje tu igras. Do kada tako? Mars u nizi rang jer i nisi za bolje, a kad jednog dana sredis infrastrukturu onda pojuri super ligu. Pa, dokle vise seljakanja. I onda se pitamo zasto nema publike. Ljudi ce svoj klub da gledaju kako igra na desetine kilometara daleko kao domacin, ma važi. Kako mozes da upadnes u super ligu ako nemas uslove. Ko je to dozvolio? Da li iko radi u interesu fudbala ili samo misle na svoj dzep i od koga imaju licne interese.
R

Red Star Belgrade

pre 3 dana

Kakva druga liga ? U zonu bi igrali dok ne naprave stadion. Tako i svi. Vozdivac ispao sa lepim stadionom,a ovi bez stadiona ostali uz namestaljke.
b

brdo

pre 3 dana

sreća pa smo imali FSJ pa je za Zvezdu otimano
A

Alberto Bueno

pre 3 dana

Pa ni drugu ligu nisu igrali na svom već na bežanijinom stadionu ne znam što i super ligu ne igraju tamo stadion je sredjen pristojan bolji od javorovog ili spartakovog sigurno
n

nbg

pre 3 dana

Kralju jel ti nije palo na pamet da klub ne moze nista sa uradi po tom pitanju jer kao prvo nema sredstava (kao uostalom sto nijedan klub u Super ligi nije finansirao svoj stadion) a kao drugo stadion i teren nije u vlasnistvu kluba, nego opstine .
Б

Блок

pre 3 dana

Јел има неко ко још није почео радове ,а очекује се да тек крене ?!
G

Gost4

pre 3 dana

Čukarički, samo suludo je stavljati modernu travu na onakav stadion
Б

Блок

pre 3 dana

Па за колико лове продају играче,штета да се игра на оној ливади . Да ,да они још нису ни кренули ... Напредак ?
2

24.232

pre 3 dana

Odlicno. Da se ugasi i taj klub i "stadion". Napravili nesto, gde ne sme da bude vise od 30-40% kapaciteta. Suludo. Neka igraju u balonu.