Komentari na vest

Nema odbrane od projektila: Partizan primio pet evrogolova od početka sezone

S

Sale Kg

pre 9 meseci

I protiv Nederlanda očekujemo vatromet, jedva čekam!
V

VS Vlada

pre 9 meseci

Kada se pogledaju ti golovi, jasno je da niko nije ušao u blok.Nego svi samo posmatraju.
G

Grga Cvarak

pre 9 meseci

Upravo tako. Ovde bi i osoba koja nikad u zivotu nije sutnula loptu skontala u cemu je problem. Ali izgleda da Duljaj ni toliko nije u stanju da skopca, jbg. Sto je najzalosnije, nije nam ovo jedini ocigledan problem – jos smo gori kod prekida.
p

pobednik 355

pre 9 meseci

Ima, prodjes igracu, a ne stojis na 2m od igraca, prosto
P

Pedja108

pre 9 meseci

Lako objasnjivo. Partizan stalno igra bunker, i kod nas i u Evropi. NJihov bunker se sastoji od toga da se svi naslazu u kazneni prostor i to se najbolje razbija sutem iz daljine. Nemaju defanzivni blok, igrace koji ce da trce napred nazad, juce Menig trckara oko igraca koji je vukao loptu bar 15m pre suta. Pogledajte sve golove Partizana i videcete da su vecina dati iz kontri, jer stalno igraju sramno braneci se. Da igraju protiv Sitija, Bajerna, bilo bi sasvim opravdano, ali oni ce igrati bunker i protiv Radnika iz Surdulice.
k

kotoćeće

pre 9 meseci

Vreme je za golmana bonusa.
k

kotoćećei

pre 9 meseci

Ok, bolji je od Stevanovića i nedavno otišlog Popovića, ali objektivno gledano, i Jovanović je teška duvaljka od golmana. Paljevina.
z

zippy

pre 9 meseci

Pa normalno kad odbrana ne ulazi u blok, zadnja linija katastrofa
G

Gostza

pre 9 meseci

To znaci da nema bloka, odbrane. Isuvise je to redovna pojava. Ne moraju ekipe da udju u 16 i stvore sansu, samo buvaju i to je to.
z

zarkovac78

pre 9 meseci

male ekipe su protiv večitog stegnute previse treba da koriste i probaju suteve sa distance, razlog je što jako slabo upućuju udarce na gol van 16metara pa to i znaju i odbrambeni i vezni igrači večitih pa čuvaju d se ne osigra nekoži pas i tome slično, šutirajte ljudi niste operisani od fudbala gde god da igrate čim igrate u super ligi znate fudbal.
G

Godtic

pre 9 meseci

Bravo za komentar slažem se!
s

s1

pre 9 meseci

Kad primis 5 eurogolova to znaci da ti je nikakav defanzivni blok
g

gost1978

pre 9 meseci

jeste a treba i pogoditi, pa najboljima na svetu svaki 10-15 takav sut ulazi
h

hogi

pre 9 meseci

naši bekovi kad bi pretrčali 50 metara tražili bi stolicu da malo odmore a onda bi posle pauze poslali loptu na tribine. ali nisu svi bekovi kao naši. većina bekova ume da pogodi gol i bar radijus od 3-5 metara oko željenog cilja prilikom centaršuta
В

Вили Вонка

pre 9 meseci

Да се момак није прошетао између два казнена простора док Мениг за њим трчкара као на школском кросу, не би ни дошло до пројектила. Да Северина извесни није трчкарао у Данској, не би било првог пројектила. Толико је просто.
N

Neko...

pre 9 meseci

Šta znači "evrogol"?
B

Baxter88

pre 9 meseci

Gol Javora, gol Radnickog, gol Sabaha i prvi gol Nordsjelanda e to su ti definicije za cuveni "evrogol"
А

Алекса977

pre 9 meseci

Пази ово, Партизан победио, они пишу као да је изгубио.
a

aca sd

pre 9 meseci

A ja bih rekao da je i golman ocito jedan od krivaca .....losa komunikacija plus ocajni stoperi i bekovi ..p.s.ma zadto se i trudim da pojasnim kada od onoga nema pite,zar ne?
m

miki33

pre 9 meseci

Ajde sto partizan lose igra ali ni zvezda nije nista bolja... od vodovca primis 3 lagana komada a goces da igras ligu sampiona... ako nije stela onda je bruka i sramota, a sto se parrizana tice jos je i dobro sobzirom kakav tim imaju...
A

ApsolutnoJa

pre 9 meseci

Nasli smo glavni uzrok lose igre, projektili!