Čika Rudi ponovo dominira - pogodio 19, a pamti i prolazak 48 parova

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.02.20. | 15:24

Igrač iz Kanjiže koji vodi na tabeli takmičenja „Pogodi najduži tiket“ pre devet godina osvojio je automobil u MOZZART-u, i rado igra do maksimale od 50 popunjenih parova

Čika Rudolf Čikoš iz Kanjiže je kladilački genije! Srećemo se po drugi put... Igra maltene isključivo samo na golove, osvojio je daleke 2011. godine u MOZZART takmičenju Tojotinog jarisa, a evo ga ponovo na velikoj sceni. Rekli smo „Pogodi najduži tiket“ (6. februar - 30. mart) i sedi za volan Jaguar - I Pace lepotana! Čuo je to stari kladilački lisac, sastavio „zmiju“ od tiketa i bezecovao električni auto godine!

Kako se to radi, pitali smo čoveka koji u džepu drži tiket sa 19 pogođenih parova uz ukupnu kvotu 875,63?
„Lako kada igraš na golove! Jednom sam pogodio 48 parova, što je moja maksimala. Inače redovan sam sa tiketima koji imaju do 50 parova, pa nije ni čudno što se ponovo srećemo“, kaže Rudolf koji još uvek uživa za volanom već devet godina starog MOZZART vozila.

Izabrane vesti

Možda će ga zameniti terencem iz roda britanskih ekskluzivnih SUV vozila, što svakako nije isključeno, budući da njegova taktika igranja listića bliskih maksimali od 50 odigranih parova očigledno daje rezulate.
„Hoću ja, zašto da ne! Video sam ta kola, pa zašto da ne budu moja. Uostalom, možda do kraja takmičenja pogodim još koji par više, jer sam stalan igrač u Kanjiži, a samo igram na golove. Omiljene igre su mi 3+ ili 0-3, a kao što vidite kod mene takva igračka logika prolazi“, kaže Rudolf, a mi ga ostavljamo da tipuje, jer kako kaže: “Mogu ja to i bolje, jer najčešće igram listiće dugačke između 25 i 30 parova. Možda neki još prođe, a red je bio da se i ja uključim u veliku MOZZART trku i napravim frku“.

Tabelu možete pratiti na mozzartbet.com sajtu (sa desne strane ekrana), gde takođe možete videti i koje su parove vodeći takmičari stavili na tiket.

PIŠE: Miloš MILIĆ


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara