Nekad Miroslav Đukić, danas Aleksandar Jovanović – Srbin u Deportivu

Vreme čitanja: 2min | pet. 31.01.20. | 23:14

Vremena su se istina promenila, ali...

Bilo je nekako i logično da Španci povuku tu paralelu. Jer Miroslav Đukić je u Korunji ostavio trag, a i Aleksandar Jovanović je, na stranu to što se afirmisao u Radničkom iz rodnog Niša, svojevremeno nosio i dres beogradskog Rada. A završio je, bar trenutrno, baš u Deportivu u kojem će igrati kao pozajmljeni igrač Ueske.

Sasvim neočekivano, ali to su čari prelaznog roka. Uplašen za opstanak u Primeri, Espanjol je izdvojio 1.500.000 evra za Ojera Olazabala, pa Levanteu nije preostalo ništa drugo no da sa pozajmice iz Korunje povuče Kokea Vehasa.

Izabrane vesti

Ni kriv ni dužan, morao je zato da reaguje i Deportivo, jer u Galiciji nikako ne žele da rizikuju da posle serije od pet pobeda – koja ih je digla u bezbednu zonu – ugroze opstanak u Segundi. Na pozajmicu iz Ueske zato je doveden povremeni golman reprezentacije Srbije. Jovanović uostalom ove sezone nije ni igrao za Uesku, pošto je prvo bio pozajmljen danskom Arhusu u kojem je i počeo inostranu karijeru pre no što se preselio na Pirineje.

S tim mu Jovanoviću ni sada neće biti garantovani minuti pošto je u Korunji broj jedan iskusni Dani Himenez, koji je iz Deportiva već “oterao“ dvojicu golmana, izmeđo ostalog i pomenutog Vehasa. Sad je na Jovanoviću da proba, ali je sasvim jasno da će Himenez imati prednost s obzirom da će 27-godišnji Srbin ipak tu biti samo šest meseci.

Mada, Himenezu je već 36 leta i ako Jovanović bude branio kako ume... Sve je moguče.

(FOTO: Twitter/@RCDeportivo)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara