Nejmarov odlazak inicira još dva transfera veća od 100.000.000

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.12.19. | 11:23

Pari Sen Žermen će, navodno, pristati na ponudu od 180.000.000 narednog leta...

Koliko god se poslednjih dana spekulisalo o lošim odnosima na relaciji Kilijan Mbape - Tomas Tuhel koji bi mogli da dovedu do odlaska najboljeg mladog igrača sveta sa Parka prinčeva, španski i francuski mediji danas donose informacije da je transferu ipak mnogo bliži Nejmar. Kontradiktorne informacije uzimajući u obzir da je nemački stručnjak nekoliko puta ponovio kako Brazilca smatra prvom zvezdom ekipe i kako oko njega želi da formira tim narednog leta, međutim bogate gazde pariskog kluba očito drugačije vide budućnost.

Mundo deportivo objavio je da će Nejmar vrlo verovatno ponovo postati meta broj jedan Barselone (narednog leta), pošto iz Pariza stižu signali kako problematični napadač nije nedodirljiv, odnosno kako će svaka ponuda biti razmotrena.

Izabrane vesti

Još se navodi da su u PSŽ-u svesni kako ne mogu da računaju na dobit od 300.000.000 evra, koliko su potraživali pre šest meseci, te da su spremni da prihvate ponudu od 180.000.000 evra. Cena je dobrim delom pala zbog njegovih čestih povreda, ali i jasne želje da ode iz kluba. Nije Nejmar to skrivao ni prošlog leta, pretpostavka je - narednog će izvršiti još veći pritisak da ga puste.

Ono što je 100 odsto izvesno jeste da PSŽ neće u istom prelaznom roku pustiti svoja dva najvrednija igrača. To bi značilo da Mbape ostaje, možda čak i zadovoljan time, jer bi u tom slučaju definitivno postao zvezda broj jedan u ekipi.

Frans fudbal "potvrđuje" pisanje španskih kolega i navodi da je PSŽ već pikirao zamenu za Nejmara. Navodno, u pitanju je Liverpulov Sadio Mane. Brznogodi Senegalac velika je želja sportskog direktora Svetaca - Leonarda, a cena, kako dodaje ugledni list, ne bi bila veća od 100.000.000 evra, čime bi Parižani zadovoljili UEFA fer-plej.

Ova dva potencijalna transfera inicirala bi i treći. Takođe veći od 100.000.000 evra. Liverpul bi, logično, morao da reaguje i pronađe zamenu za Manea. Prethodnih dana naveliko se pisalo da je Jirgen Klop zapravo već naciljao mladog Džejdon Sanča, a odlazak Senegalca samo bi ubrzao akciju Redsa.

Foto: Reuters 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara