Nejmar i Verati
Nejmar i Verati

Nejmar kod Sergeja? Al Hilal dodao gas, krenuo u akciju i sve je bliže potpisu Brazilca

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.08.23. | 02:38

Nejmaru predočena ogromna ponuda čiji detalji još nisu poznati

Ima četiri dana kako su u Pari Sen Žermenu poručili Nejmaru i Marku Veratiju (kao i još nekolicini fudbaler) da su prekobrojni i da mogu da napuste Park Prinčeva što pre. U međuvremenu tinjao je potencijalni povratak Brazilca u Barselonu čiji je fudbaler Serhi Roberto otkro javnosti detalje razgovora sa Nejmarom koji je rekao da bi bio počastvovan da se vrati među Katalonce. Čini se da od povratka u Barsu neće biti ništa, već da je Nejmar sada najbliži Saudijskoj Arabiji.

Al Hilal je u večeri između subote i nedelje krenuo u ofanzivu i predstavio Nejmaru ogromnu finansijksu ponudu, javio je Fabricio Romano pozvavši se na svoje izvore. Pregovori su navodno već otišli u poodmaklu fazu, zvanična dokumentacija se već nalazi kod fudbalera i deluje bi uskoro trebalo da dobijemo rasplet, odnosno da se spreman odlazak Brazilca iz Pariza šest godina nakon što su ga sveci sa 222.000.000 evra učinili najskuplje plaćenim igračem u istoriji fudbala.

Izabrane vesti

Pokušao je Al Hilal nedavno da ulovi Kilijana Embapea paketom od milijardu evra. Ponudio PSŽ-u 300.000.000, a igraču ukupno 700.000.000 sa komercijalnim sadržajem i marketinškim prihodima. Međutim, Franucz je odbio. Videćemo koliko je najveći trošadžija s Arabijskog poluostrva spremio novca za Nejmara.

Romano navodi da će se Barselona čije su se šanse za angažovanje Brazilca značajno smanjile preorijentisati na Žoaa Feliksa, a Radio Monte Karlo ističe bizarnu mogućnost da Nejmar završi u Barseloni kao pozajmljeni igrač Al Hilala.

Ukoliko Nejmar pristane njegovim stopama bi trebalo da krene i Marko Verati. Zamislite samo to društvo u Rijadu kojem već pripadaju Sergej Milinković Savić, Kalidu Kulibali, Malkom, Ruben Neveš...



tagovi

Letnji prelazni rok 2023NejmarAl Hilal

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara