Komentari na vest

Nejmar i Mbape ubacili Juve u video igricu, ali je Donaruma sprečio Vlahovića da bod odnese u Torino (VIDEO)

G

Gost86

pre oko 2 godine

Koliko su isfrustrirani navijači režimskih klubova da čak je vest o utakmici Pariz - Juve oni uspeju da nadju način da se prepucavaju.

Juve merda

pre oko 2 godine

Opsednuti ste Vlahovićem toliko da nigde ne budete iskrene i kazete da su ga progutali Markinjos i Kimpembe, a da je Kostić centrirao i namestio gol nigde ne piše… mislite o tome
a

abc

pre oko 2 godine

Duća Vlahović ima samo ono što se stiče krvavim radom i ništa vise od toga, to je za poštovanje ali sa tim se može biti u Juventusu jednu sezonu, posle se ide u Sampdoriju.
r

ranGo

pre oko 2 godine

Е сад само треба упоредити ово вечерас са нашом нај јачом утакмицом у лиги такозвани вечити дерби.... велика је неправда да имамо директног учесника било ког такмичења у европи о ЛШ да не причамо
a

abc

pre oko 2 godine

Polako dečko, ne brzaj, PSG sa ogromnim ulaganjima nema ono što ima jedan od timova koji "večiti derbi" čine boljim, nema UŠATI TROFEJ i teško da će ga imati u bliskoj budučnosti. To mesto se dobija na osnovu nekih rezultata, koeficijenata, a ne na osnovu tvoje impresije. I ja mogu da kažem, da je Juventus pravi malo sutra bi Duća Vlahović igrao u tom klubu, što je apsolutna istina, a ti bi se naljutio i rekao da to nije tačno.
G

Gost999

pre oko 2 godine

@abc a ko bi to igrao u Juventusu da je pravi umjesto Vlahovica.. da cujemo, zivo me zanima..??
r

ranGo

pre oko 2 godine

Прво хвала ти за ово дечко, имам хвала Богу унучиће и без мало 55 год. Помињеш ушатог у витрини, имам и ја у албуму слике када сам био млад и леп (сада сам само леп 😉) алиии то је прошлост ....помињеш коефициенте... па зато и кажем да је неправда исто бодовати победу над рецимо јувентусом и пјуником итд. можда разумеш сада на шта мислим

bojke

pre oko 2 godine

A gde je onaj brat sto je pisao kako je juve trenutno za klasu ispod intera i milana u evropi? Ovaj milan u najboljoj formi u poslednjih skoro 10 godina ne moze grupu da prodje i dobije jedan salcburg, isto kao i inter prethodnih godina ako izuzmemo proslu. Da juve nije u zadnjih 10 godina imao 2 finala ls i stalno igrao zavrsnicu inter i milan bi bili u 4 sesiru i tek bi ih svi redom punili . Ovako juve bez pola tima i bez dva kljucna igraca u napadu od tri (Kijeza i Di marija) je odigrao skroz okej utakmicu
w

webad1984

pre oko 2 godine

moram samo da ti kazem da Juveovi rezultati nemaju ama bas nikakve veze sa tim u kom ce sesiru biti Milan ili Inter.

bojke

pre oko 2 godine

Kako nemaju? Bukvlano su jedini tim koji je donosio bodove za italijansku ligu uz napoli koji je imao jednu dobru sezonu u ls ako se ne varam, samim tim da nije juvea italijanska liga ne bi bila u top 5 liga , samim to direktno utice i na sesire
R

Ranosine

pre oko 2 godine

Rano si počeo da laješ.Tek je prvi meč i Milan će grupu da prođe bez po muke.
J

Jazz

pre oko 2 godine

Juve pokazao da može da se nosi a bogami i da igra sa PSGom, u drugom poluvremenu najbolje prikazana igra od starta sezone, da je bilo malo sreće uzeli bi bod. Kostić odigrao najbolju utakmicu od kad je stigao. Poraz ali koji može da nagovijesti bolje dane za Juve.
j

juventino10

pre oko 2 godine

Pa zatp sto ga je ... konscno stavio na njegovo mjesto.
a

abc

pre oko 2 godine

Duća Vlahović? Ah, ah, ponovo u džepu nekog stopera, koji put ove sezone?!
r

ranGo

pre oko 2 godine

Шта пишеш ти, фжда је имао мало више прецизнијих лопти дао би гол и сечко није био лош... зашто пљунеш по момку
1

1992

pre oko 2 godine

A ti? Radiš negdje za siću i vrhunac tvoje moći je da dođeš ovdje da pljuješ nekoga ko je u svom poslu i više nego uspješan sa 22 godine.
a

abc

pre oko 2 godine

ranGo@ Ne pljujem, ovo je konstatacija ono što vidim ove sezone, ili njemu možda treba živi zid ispred njega da bi dao gol, ti mi kazi!?
a

abc

pre oko 2 godine

1992@ Polako dečko, ne brzaj, da ga pljujem 24h bez prestanka ne bih stigao vas koji ste pljuvali Jovića kad je prešao u duplo bolji klub.
G

Gost999

pre oko 2 godine

Koji put, de reci.. 4 utakmice, 4 gola, koji put je to u dzepu ove sezone??
r

ranGo

pre oko 2 godine

добротвоје је мишљење да он не вреди и у реду је али дали су ови људи луди кда дају толико новца за неког ко има 22год... Кад вњћ помену Јовића у праву си да га погребници пљују али не будимо навијачки ни један ни други нашим клубовима играчки нису дали ништа (не својом кривицом) тако да не разумем те мржње и својтања
G

Gosta

pre oko 2 godine

Mora ovaj mali da shvati da sa svojim egom nikada nece osvojiti ls,super dao je dva gola ali u onom trenutku kada se odlucuje utakmica je bio sebican i to se na kraju gleda.
H

Halezaa

pre oko 2 godine

Od hajke kako nisu sutnuli na gol u Firenci do 13 suteva nocas (Psg imao 15) na sred Parka Princeva, najjacoj ekipi trenutno...Juve je Juve uvek, vreme ce uraditi svoje, Max zna svoj posao.
J

Juve je Juve

pre oko 2 godine

Bice cetvrti u Italiji, u LS nece proci grupu
D

Darko55

pre oko 2 godine

Nece Psg daleko sa sebicnim Mbapeom i Nejmarom, jedan drugom ne da loptu na zicer. Neverovatno
M

Ma daj bre

pre oko 2 godine

Haland je za ovog m bapea svet izmislio.Tako reseta i tako je skroman i dobar sa saigracima za razliku od ovog djavola koji nikom loptu ne da...
n

nemanja1512

pre oko 2 godine

jeste ronaldo egoista ovakav onakav messi takodje, al ovaj mbbape nikad nece biti kao oni ali nikada.
Ј

Јувентино веро

pre oko 2 godine

Много сам задовољан другим полувременом игре Јувентуса!!! Уз мало среће и више прецизности нападача Јувеа резултат је могао бити и повољнији. Шта је ту је. Очајно прво полувреме и квалитет нападача пребогатих Парижана пресудио исход меча!!
D

DellaVale

pre oko 2 godine

Najbolji Juve ove sezone! Kao i uvek kroz istoriju, kad ih svi otpisu oni pokazu zube i utišaju gostujuci stadion. Spustili su medije i kriticare nocas na zemlju. Bravo, ide to polako ali sigurno u pravom smeru. Bravo i za Alegrija, doktor taktike. Forza Juve!
D

Darko55

pre oko 2 godine

Ide, ide hahahahaha
E

EtaBeta

pre oko 2 godine

Jel ti shvatas da je Juve izgubio juce?
j

ja psv !

pre oko 2 godine

Kostic iz Utaknice u Utakmicu Ubjedljivo.najgori igrac Juventusa covjek kao da je zaboravio igrati fudbal
Z

ZvezdasSrb

pre oko 2 godine

neko rece kako ce Makabi da primi petardu, aha kako da me, zalosno je koliko ljudi u Srbiji nemaju pojma o fudbalu...Da im se nije povredio Mohamed mozda bi izvukli remi protiv ovakve Benfike koja ima samo pobede od početka sezone ni jedan remi.
j

ja psv !

pre oko 2 godine

Makabi je za sve Klubove na Balkanu osim Dinama Real Madrid
J

JVPS

pre oko 2 godine

S obzirom na razliku u klasi, solidna predstava Juventusa. Mogu do 1/8 finala bez problema.
B

Bobyyu

pre oko 2 godine

Jako dobri su bili nocas uz sve mane koje imaju! Spustili su ih i smirili u drugom poluvremenu i zamalo tuširali ali bice i toga!
L

Lale11

pre oko 2 godine

Dobri ali neće ni grupu proći. Nastavak u ligi Evrope.
N

Nepm

pre oko 2 godine

Nema ni ove godine nista od Psg-a i to sve zbog bahatosti mladog Kilijana. Jedino ako se kojim slučajem ne daj Boze povredi, ne dodati ono Nejmaru na 2-0 je krajnji bezobrazluk i nazalost ne moze mu niko nista. Ovog puta nije bilo bitno, ali bice, hemija ekipe je skroz kako ne treba, plus lose brane centarsuteve, a Donaruma je teska kiksara. Videcemo da li trener moze da sredi stvari.
V

Vasilis

pre oko 2 godine

Mozda je samo meni antipatican, al ovaj Mbape je tako odvratan lik da je to strasno. Prava ona pokisla nindza kornjaca. Jeste strasan golgeter, ali ultra odbojan.
G

Goran984

pre oko 2 godine

jeste PSG dobio,al Juve promjenom formacije igra bolje nego s bekovima...Cim se lopta ubaci u 16m odmah nesto bude,al kao da nemaju hrabrosti i mozga... Kostic je odigrao jako dobro,on jedini i trazio napadace. Juve mora nastaviti u 3-5-2,jer nema bekove. FJ
E

EtaBeta

pre oko 2 godine

Juve je bukvalno proigrao kada je Max na poluvremenu promenio formaciju i sa troje pozadi vratio na cetiri igraca.