Neizvesna sudbina Aleksa Viga: Izgleda da kod Bahara nije u prvom planu

Vreme čitanja: 2min | ned. 09.07.23. | 11:42

Argentinac nije odigrao ni minut protiv Zenita i Nefčija

Da prvenstvo u Mozzart Bet Superligi počinje danas, mladi Kosta Nedeljković bio bi prvi izbor Baraka Bahara na poziciji desnog beka ili desnog spoljnjeg, dok bi njegovu alternativu predstavljao bivši član Javora Lazar Nikolić. Utakmice u Sankt Peterburu pokazale su da je sudbina argentinskog internacionalca Aleksa Viga u redovima srpskog šampiona krajnje neizvesna, i da, ukoliko ne dođe do preokreta, neće imati veliku minutažu tokom jeseni.

Zanimljivo je da Aleks Vigo nije odigrao ni minut protiv Zenita i Nefčija. Uz člana River Plate na pozajmici u Ljutice Bogdana, Barak Bahar na poslednjoj proveri nije koristio mladog Stefana Lekovića i Nikolu Mituljikića. Pre toga je Argentinac počeo meč protiv selekcije Užica, da bi tri dana kasnije prepustio mesto u startnoj postavi mladom Nedeljkoviću.

Izabrane vesti

Kada je stigao u Ljutice Bogdana, bek rođen 1999. godine imao je odlične role. Pogodio je već na debiju protiv Ludogoreca, zatim je zatresao mrežu Partizana i Voždovca. Međutim, tokom prvih šest meseci u Zvezdinom dresu pokazivao je određene defanzivne manjkavosti. Uočio je to, sasvim sigurno, Barak Bahar tokom skautiranja Zvezdinog kadra.

Argentinac je ostavio solidan utisak, ali već sada se može reći da Crvena zvezda neće aktivirati otkupnu klauzulu od 2,500.000 evra kada je u pitanju Aleks Vigo. Prema dogovoru Crvene zvezde i River Plate, Aleks Vigo će ostati na pozajmici do decembra. Iz trenutne perspektive teško da može da se nada ozbiljnoj minutaži. Posebno što je Kosta Nedeljković iskoristio šansu, a crveno-beli imaju trenutno višak stranaca u kadru, ako se zna da u Mozzart Bet Superligi mogu da igraju samo četvorica fudbalera sa stranim pasošima.


tagovi

Aleks Vigo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara