FOTO: AFP
FOTO: AFP

Nečuveno brukanje crveno-belog dresa se ne prašta, Olimpijakos smenjuje trenera pred TSC

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.12.23. | 03:21

Grčki mediji javljaju da je mandat Dijega Martinesa završen

Fudbaleri Olimpijakosa doživeli su jednu od najvećih blamaža u istoriji, pošto je klub koji je osvojio rekordnih 47 titula šampiona Grčke počišćen na gostovanju Frajburgu (5:0) u utakmici petog kola grupne faze Lige Evrope.

Dobro obavešteni novinar Babis Kristoglu tvrdi da će u petak u prepodnevnim časovima tim iz Pireja zvanično objaviti da je razrešio dužnosti španskog trenera Dijega Martinesa i da će crveno-beli već u meču protiv Volosa za vikend imati novog šefa stručnog štaba.

Prvi čovek Olimpijkosa kontroverzni Evangelos Marinakis nema više strpljenja za Martinesa, koji je prethodne sezone ispao iz primere sa Espanjolom, a sada je s klubom sa Karaiskakisa izgubio šanse za plasman u nokaut fazu Lige Evrope. Mogao bi velikan da izvisi i za treću poziciju u grupi i preseljenje u Ligu konferencije, ako u poslednjoj rundi izgubi na svom terenu od TSC-a iz Bačke Topole 14.decembra.

Baš je razočarao Dijego Martines u Atini, i to ne samo zbog loših rezultata na evro-sceni, budući da je i u prvenstvu doživljeno nekoliko poraza od najvećih rivala, a posebno je boleo onaj od PAOK-a (2:4). Prethodno je služebenim rezultatom pobeda protiv Olimpijakosa dodeljena i Panatinaikosu, nakon incidenata koje su izazvali navijači crveno-belih.



tagovi

Liga EvropeKK Olimpijakosdijego martinez

Ostale vesti


Najviše komentara