Komentari na vest

Ne, nije tragedija, ali jeste zabrinjavajuće!

p

pomrčina

pre oko 1 godinu

Nije smak sveta ali pomrčina jeste. Imam osećaj da igra ko kako i šta hoće! Nema nikakve koncepcije. A da nije do selektora???
A

Asistent

pre oko 1 godinu

Nije tragedija ali jeste realnos....
0

058

pre oko 1 godinu

Ajde sad da navedemo igrače iz prvih 11 koji u matičnim klubovima igraju u formaciji 3 5 2 i tu nam sve postaje jasno.
r

realnost

pre oko 1 godinu

Sve dok igra sa 3 pozadi i igra 3-5-2 ima da nas buse kako hoce! Bekovi su sada glavni igraci u fudbalu
T

TnT

pre oko 1 godinu

Grupa malo jača od kisele vode i opet jedva, još se vadiš golovima u nadoknadi protiv CG i Bugara..Sreća Litvanci izjednačiše juče protiv CG inače bi bilo gurave..e moj Dragane neznalice
M

Maestro

pre oko 1 godinu

U jednoj od laksih grupa,jedva smo izbegli poraz u Bugarskoj a potpuno nezasluzeno dobili Crnogorce dole a i sinoc nismo zasluzili po igri vise od boda,pre toga nismo mogli dobiti Kamerun posle dva razlike za nas...Pre toga smo imali srece da nije bilo VAR-a u Beogradu protiv Portugalaca...Tako da mi vec duze vremena nemamo rezultate ni selektora,godinama nemamo igraca u vrhunskom klubu,imamo gomilu prosecnih igraca ciji je maksimum Hetafe,Torino,Verona,Paok,Panatinaikos,Verder....Sve je ovo normalno,nazalost...
E

Esex

pre oko 1 godinu

Morali smo ovako laku grupu da iskoristimo kao priliku za proces podmladjivanja kao i promenu formacije,stila i pristupa..igra visokog presinga sa tri nazad i bez pravih spoljnih ravna je samoubistvu..ako tome dodamo da nemamo brzog zadnjeg veznog koji ce to zatvoriti onda se slika kompletira..sms ne moze igrati poziciju od sinoc zbog visine i nedostatka hitrine i zbog slabije defanzive..sms i tadic guse jedan drugog jer igraju istu poziciju i ne mogu igrati zajedno..sergej mora na tog pleja gore a tadic na klupu i da ulazi kao dzoker,ipak je u godinama..ili obojicu na klupu a samardzica da su gurnuli u vatru..Bilo je raznih mogucnosti a piksi je pogresio sve sto je odabrao..steta,imamo solidna imena i dobar materijal od kog se moze napraviti dobra masina bar za neko 1/4 finale eura...ovako,ostaje nam samo da sedimo i komentarisemo osnovna nepoznavanja igre od strane piksija..
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Mi smo nadigrani i od Crne Gore. U debeloj smo krizi.
V

Vojvođanin

pre oko 1 godinu

Upaljen crveni meteo alarm.
U

Ujka Zitko

pre oko 1 godinu

Sva sreca pa nam u grupi nisu Farska Ostrva i Lihenstajn.😂😂😂😂
Н

Ненад

pre oko 1 godinu

Група јесте идеална, из првог шешира смо добили уместо Француске, Белгије или неког сличног једну Мађарску којој пола прве поставе фудбал игра у тимовима за које су Партизан и Звезда Реал Мадрид лично, док за два или три играча (такође из прве поставе) нисам сигуран да се уопште професионално баве фудбал (један у трећој лиги Енглеске, други у другој Италије). То што је за нас свака екипа прејака, то је наша брука... Погледајте састав Бугарске против којих смо извукли бод који смо славили као да смо освојили Светско првенство. Немојте тражити алиби у "незгодној" групи, реално да смо бирали сами противнике била би срамота да баш оволико слабе изаберемо.
m

milutin 15

pre oko 1 godinu

sta reći, ovo deluje već tragikomično.svi se prave da ne vide.svi ćute,ako nešto kritikuješ komentari se ne objavljuju, kompletan fudbal nas u strahovitom padu.sve je počelo od one sednice FSS kad je Bjeković nije izabran.tu je došlo do razdora i sad se čuvaju funkcije samo radi privilegija.pa svi znaju da se DŽajić i Piksi ne podnose.Nedimovič kao nešto radi a samo pravi jos veču zbrku,presednik izjavi u Leskovcu da ćemo igrati sa Bugarima sva trojica zbunjeni očigledno o tom pojma nemaju da se ne izabere Vidić bila je katastrofalna odluka
K

Kiksi

pre oko 1 godinu

Nista strasno. Na stabilnom smo drugom mestu. Ako zaskripi dace nam bata Krstaja jos 3 boda jer njemu ne znače ništa. Nekako cemo se provuci na EP, kao drugi, kroz baraž ili kako god. Nema sikiriki. A tad stižu pare!

Leki

pre oko 1 godinu

Nema bato Baraža,prve 2 ekipe direktno idu.
v

viškoo

pre oko 1 godinu

Sreća pa smo u najslabijoj grupi

bez_EU4ije

pre oko 1 godinu

#PixiOut
S

Srbija Majka

pre oko 1 godinu

Vec odavno je zabrinjavajuce a u Bugarskoj i Podgorici je moglo biti tragicno!!! Veliki pad po odlasku na Svjetsko u Katar, a poslije toga bezidejni fudbal i vracanje na fudbal kada smo na klupi imali Krstajica. Sta je posrijedi ja ne znam, ali se vidi da radi ego kod dosta igraca, i previse ih je umislilo da su zvjezde i da ne treba da trce...dovoljno je to sto ih imamo u reprezetaciji. Tome je uveliko doprinjeo i selektor i njegov drugarski odnos i naravno izjave da ce neki igrati i sa jednom nogom.
A

Aca Istoricar

pre oko 1 godinu

Nije sramota izgubiti od odlicne Madjarske. I dalje smo na drugom mestu koje vodi na Evropsko prvenstvo. U nedelje pobedjujemo Litvaniju. 💪💪💪🇷🇸
K

Kazablanka

pre oko 1 godinu

Al sto neki od vas (malobrojni na srecu) uporno potenciraju samo rezultat. Nije uopste poenta u porazu vec u igri koja je ista vec 9-10 meseci - ocajna.
j

jaaaaa

pre oko 1 godinu

treba kao da navijam za neke tipove sto zgrcu milione u arabiji i jos kao da se nerviram zbog toga da razmisljam dal je tragedija ili ne?? Ma vazi navijam protiv nase reprezentacije u fudbalu vec 10 godina ne zato sto sam hejter vec zato sto su skup svih osobine koje ne cenim u svom zivotu... NAPRED MADJARI NAPRED CG NAPRED SVI SAMO NE STARLETE NASE
П

Процена

pre oko 1 godinu

Нису проблем само табела и распоред. Реално, група је преслаба, а прве две репрезентације иду на Еуро! Главни проблем је што немамо игру, нити позитиван приступ од играча, као и Пиксијево тврдоглаво форсирање формације која нит нам лежи, нит је тешка за одгонетнути. Што се тиче играча, тачно је да осцилирају, али је чињеница да нема много играча који имају квалитет, а нису на списку.
B

Beerus

pre oko 1 godinu

Saudijsko Arabijski fudbal!
V

Vlada79

pre oko 1 godinu

Toliko sam zabrinut da evo ne znam kako sutra da odem na posao. Boli bre njih peta za ovu utakmocu, veceras ce na splavove, sutra, prekosutra na avion pa po arapske dolare a mi se brinemo....sve sami splavari i pozeri...

КоТоГовориИстину

pre oko 1 godinu

Две победе кући и идемо на евро! Ваљда можемо бод да узмемо у литванији!!!! Можемо и морамо сва три али како се игра и један је премија!
I

Iskren

pre oko 1 godinu

Dosta zabrinjavajuće deluje... Bugarsku je delilo par sekundi da nas pobedi, Mađarska nam otkinula tri boda sa Marakane, jedva dobijemo u Crnoj Gori... Mora bolje, inače nam se ne piše dobro.
D

Dejani

pre oko 1 godinu

Sreća da su Crnogorski odigrali bratski za nas
З

Зоран

pre oko 1 godinu

Шта очекивати, када нам је председник савеза диоломирани правник, који је пре тогао био министар против-пољопривреде, а пре тога Крадоначелник, а никад није радио у струци. Нису они ту због државе и репрезентације, већ због свог интереса. Докле год савез почива на греху према Радомиру Антићу неће нам бити боље.
M

Muslin

pre oko 1 godinu

Valjda prvo prema meni Prvo?
H

Hames

pre oko 1 godinu

Zato i ne pratim reprezentaciju od njegove smene, ponekad pogledam vesti i komentare i sve iste stvari u krug..
g

gost21

pre oko 1 godinu

Piski mora otici ili menjati formaciju ovaj antifudbal ne moze proci jad i tuga
7

786

pre oko 1 godinu

Sramota kako igraju ne znaju pas obican da odigraju dvometrasi krakati
M

Marko BK

pre oko 1 godinu

I posle se cude reprezentativci sto je stadion prazan kada igra reprezentacija. Pa sta to narod moze i da vidi od vas? Kada je Anticeva Srbija igrala fudbal, stadioni su bili puni ili dobro popunjeni, ovo sada je jedna velika zabokrecina koja je sticajem okolnosti dovela do Mundijala u Kataru. Od glave riba smrdi, a glava je FSS gde Nedimovic partijski preletac ima prednost u odnosu na bivšeg kapitena Mancester Junajteda...
B

Bonjuor

pre oko 1 godinu

Što bi Dalmatinci rekli Kiksi vrimeee jeee
S

Sekspir

pre oko 1 godinu

Tragedija je igra koju smo veceras imali prilike da gledamo.Nista tu ne valja..Sve se da ispraviti ali sa ovakvom igrom to necemo moci.Mi smo prosek reprezentacija i to moramo da prihvatimo..
J

Jöle 39

pre oko 1 godinu

Da je malo jača grupa znamo gde bi bili i koliko daleko od evropskog