Komentari na vest

Ne moraš da budeš lep, da bi za Engleze bio pravi

x

xD

pre oko 2 meseca

MUNZE KONZA
C

Cjepka123

pre oko 2 meseca

Smarate više sa tim lep- ružan.
X

XxTheOnexX1

pre oko 2 meseca

Sta du Mediji brate .. iz utakmice u utakmice se menjaju naslovi i raspoloženje, odigraju dobro i pobede trenercina, odigraju loše i pobede ili nerešeno( sve utakmice engleze do sada ) individualci koj ovaj trener ne zna da ukompunuje, kad izgubi neznalica i početnik. Znaci u nedelju ako izgube neznalica a ako pobede trenerski mag :-) kome kako treba, isto ko i VAR.
S

SezonskaJakarta

pre oko 2 meseca

Pre nekih šest-sedam meseci, možda pod utiskom smrti jedinih preostalih srpskih pisaca koji su valjali, jedan srpski akademik reče jednoj srpskoj vancagi: "I sam sam nedavno napisao tekst u kojem mi se učinilo da je prikladno pomenuti to 'otplovi, srebrna', verovatno najlepšu sliku rok muzike". "Ne treba da se ustručavate povodom citiranja, jer, ionako, više nijedan od vaših kolega ne bi ni znao o čemu se radi, niti zašto je to lepo", primeti vancaga. U ovom slučaju, treba se suzdržati od citiranja i parafraziranja, jer, svaki populizam slične vrste, saučesnik je gluposti, primitivizmu, sumanutosti i zlu.
H

Harakiri

pre oko 2 meseca

Englezi imaju nerealna očekivanja koja dolaze od njihove urođene prepotentnosti, precjenjenosti Premijer lige i igrača koji igraju u njoj. Trippier, Guehi su druga liga EP fudbala, Foden i Belingem umorni, Kane prošao zenit. Rice u koga se kunu ne može prići vezistima Španije, jer i njihovi trkači imaju klasu u nogama i tehničko savršenstvo. Saka nema kontinuitet, dok je i Walker svoje najbolje odigrao. Ovo je veliki uspjeh i treba da budu zadovoljni, jer protiv Španaca nemaju šta da traže. Ovo će biti jedna od najzasluženijih titula na velikim takmičenjima.
D

Drvo

pre oko 2 meseca

Čuj lep Englez. To kao normalan grobar.
M

Mladen 07

pre oko 2 meseca

Reče rugoba i osta živ

Dorcolac

pre oko 2 meseca

Mladene kako u skoli koja bese godina 2007 godiste? Bolje uci za skoku nego sto ovde komentarises
j

jaaaaa

pre oko 2 meseca

procito naslov i pronadjoh seku u sebi,otpeva pesmu 😵‍💫 sad nema povratkaaa aaaaaaaa aaa
A

Aspinall

pre oko 2 meseca

! ODZEVZ JASIS
K

Krme

pre oko 2 meseca

Retko glup naslov. Tuga. Plus se "novinar" poziva na tekst pesme kafanske pevaljke, predstavnice šunda.
D

Da je

pre oko 2 meseca

citirao Knindzu, nikakav problem ne bi imao s tim, zar ne?
V

Viki 60

pre oko 2 meseca

Jel vam naslove sastavlja Olja Bećković?
B

Burgos CF

pre oko 2 meseca

Ovaj nema blage veze. Ima ekipu i po, a on se pati iz utakmice u utakmicu. Muka ih je gledati kako "igraju". Ni sistem, ni igra..Španija će ih pojesti, jer su ekipa, jer imaju sistem i trenera koji zna.
F

Familija s

pre oko 2 meseca

Sautgejt ne želi da sensviđa svetu fudbalu naciji medijima navijačima on želi da osvoji Evropsko prvenstvo od igrača koje ima na raspolaganju je stvorio takmičarski nastrojen skup kvalitetnih pojedinaca ne želi lepotu ne želi da se o njima pričaju lepršave priče želi disciplinu maksimalnu POSVEĆENOST i KONCENTRACIJU to je razlog zbog čega su u finalu svašta smo čitali ovih dana slaba Engleska umorni igrači bunt igrača zbog Griliša nemaju načina da daju golove ne pobeđuju a oni u finalu iz toga sledi samo jedno otprilike Sautgejt razume više fudbala nego 99 posto ljudi koji su ga komentarisali pisali i pričali sa druge strane imamo Španija to je reprezentacija sistema gde se tačno zna šta se radi kako se radi i šta se želi i u finalu nema favorita ne postoje procenti za prolaz za pobedu postoji teren 90 minuta pravila i 22 igrača na terenu Engleska ima motiv velikog naslova koji su potpuno zaslužili Španija ima motiv da opet dokaže da sistem je bitan a da je njihov sazreo za opet jedno dvodecenijsku fudbalsku vladavinu što se tiče reprezentativnog fudbala nema favorita i što se tiče bunta zbog ne pozivanja Griliša u tim ej dobar im je taj bunt možda bismo mogli i mi malo da buntujemo čisto da dođemo do nekog finala nemoramo da ga osvojimo samo da dođemo do njega ko zna dok ne probaš ne znaš
z

zmagole

pre oko 2 meseca

its coming hooome its comiiing homeee
j

jedinoooo

pre oko 2 meseca

cumingggggg ce bude spanaca na pirgaveee
k

kraljica

pre oko 2 meseca

come on England.
R

Rubikova kocka

pre oko 2 meseca

Viva España y viva el Rey 🤴🇪🇸🏆⚽
B

Boners

pre oko 2 meseca

Otvorio im se zreb kao u Rusiji, da su naleteli na nekog izbiljnog ispali bi davno. Ispali bi i ovako da Slovak nije bezvese sutnuo loptu u aut.
F

FELIPE1982

pre oko 2 meseca

NAPRED ENGLESKA!!!!!!
M

Ma da bre to

pre oko 2 meseca

Spanci su dobri, nema tu sta, ali ovo je finale. Kad je belingem dao gol napisao sam da ce sve da im se okrene i nazalost jeste. Nece oni nista promeniti, opet ce vrv biti isti scenario, da prime gol i da jure kao i svaku u nokautfazi. Voleo bi da gresim, ali mislim da ce uzeti ovo. Mnogo im se toga poklopilo, da jednostavno ide ka tome da imaju i u finalu srece, vrlo verovatno da spanci odigraju najslabiju utakmicu na prvenstvu...nadam se da gresim.
G

Guh

pre oko 2 meseca

Siii zveZdoo
S

Sajsi

pre oko 2 meseca

Breskvo.

Kalčopolista®

pre oko 2 meseca

U hiljadu evra da novinar slusa seku aleksic, gleda pink i hepi, cita informer, prati zadrugu i elitu i navija za zvezdu!
I

I navija

pre oko 2 meseca

Za Jugoslovenski klub. A država ne postoji 34.god.I samo se lažima služe, kao i svi komunisti.
A

Ajmo

pre oko 2 meseca

U hiljadarku, da si ti Jugosloven i da gledaš željka, i da voliš menjati nikove. I da si isfrustriran, i da pišeš ovde od muke, i da si bot, i da ti fale stara vremena.

Meduza Stil

pre oko 2 meseca

Mnogo je kume .
E

Emerson

pre oko 2 meseca

Koliko god su mi antipatični imam dojam da Englezi nažalost osvajaju. Sve im se poklopilo i imali su brdo sreće. Mislim da je to to, da je napokon došla njihova godina :(

Gost17

pre oko 2 meseca

Dokle ovi splavarski naslovi. Idi budi lični novinar fudbalske reprezentacije Srbije.
G

Gost90

pre oko 2 meseca

Realno, Englezi fudbalski odigrali svaku utakmicu koliko im treba i najbolje ovo Evropsko, i za vikend lagano prelaze preko malih foliranata iz Spanije.
и

иншала, машала, тралала

pre oko 2 meseca

И ја се надам. Искрено Шпанци су ми се згадили због играња балета, све саме секе персе. Не кажем да су ми Енглези готивни, али волио бих више да Енглези узму.
S

Sigurno je

pre oko 2 meseca

Da imaju najjaci sastav,ali nemaju selektora,cijelo prvenstvo Palmer na klupi,Wotkins takodje.Ima tu jos dobrih igraca koje ne koristi
m

molim?

pre oko 2 meseca

Sautgejt je u fazonu da ne j**e lep nego uporan. Svakako loš selektor, nadam se da će imati još jedno izgubljeno finale.
J

Jaxyz

pre oko 2 meseca

Ni ja ih ne podrzavam. Nadao sam se da ce jos posle Slovenije da idu nazad na ostrvo. Ne slazem se da je los selektor. Gledam fudbal 35 godina i do njega nikada niau bili tim, nego veca ili manja grupa nabedjenih zvezda koja je uvek igrala ispod ocekivanja, nesto kao nas nacionalni tim. Sinoc, a i svakuvutakmicu pre, kada je menjao Kejna ili druge zvezde svi su se ponasali kao odlicno, ulazi odmorniji igrac, samo napred... Voleo bih nekada da vidim ovakvo zajednistvo kod nas...
R

Redsi

pre oko 2 meseca

Trum, Trum, trum! Jedva čekam numeru koja će pratiti vest o eventualnoj tituli Može li neko glasanje, nešto? Da ne lupate glavice bezveze
R

Redsi

pre oko 2 meseca

Postoji nešto što se zove sarkazam
B

Brankoni84

pre oko 2 meseca

Mislim stvarno nije u redu, da se ovako proziva Foden, mogli ste samo da ga peckate za seljačko rumenilo.😀
K

Kuguar

pre oko 2 meseca

Nešto bre ja kontam, ko je nas slagao da smo lepa nacija uopšte?!?! Odkud nama uopšte ideja da se sprdamo se ovim englezima, kao ružni su a kod nas kad izadješ na ulicu prosek nam je muškarac bez svih zuba, prljav, debeo, zadrigao,obučen kao da mu je slepac sklapao garderobu pre izlaska iz kuće, a žene vesele nam pune šminke u podne na 40 stepeni, polugole, sa većinom nekom falš garderobom u pokušaju da izgledaju kao jeftina verzija nekih tajlandskih prostituki na ulicama Bankgoka,kad predju 30 godina kao Fap da ih je mučenice pregazio...
V

Vidi se

pre oko 2 meseca

Da nikad nigde nisi bio, zato i lupaš ovako. Balkanci i sloveni uopšte, su ubedljivo najlepši ljudi. Ovo ti kaže čovek koji živi preko već 30.god.
V

Vidi

pre oko 2 meseca

Ja sam mislio da su Italijani lepi ljudi, a kad sam otišao tamo, totalno razočarenje, a sad ću ti nešto reći, to malo ko zna. Pitam ja svog šefa, zašto ovde ima toliko retardiranih ljudi, gde god uđeš. Ja mu kažem šta smo mi prošli za 20. god. Od ratova do siromaštva. I odgovor me sledio. Vidi Nenade, bogate familije ne žele da u njihovu porodicu uđe neko koga ne znamo i onda se mnogi žene i udaju za nekog iz drugog ili trećeg kolena, samo da bogatstvo ostane tu među nama. Ovo mi je čistokrvni Italijan ispričao.
S

Smor

pre oko 2 meseca

Balkanci najlepsi? Nikako. To isto vazi i za onu da su zene iz Srbije najlepse. Nema dodirnih tacaka sa realnoscu.
N

Nanas

pre oko 2 meseca

Navijao sam za holandiju,ali su zasluzili sinoc da izgube, napustili su svoj stil igre, igrali ziheraski, nisu hteli da napadaju, muceni Kuman se pogubio skroz, covek uvodi igraca od 2 metra, a nastavljs da igra na kontre, sta je hteo tom izmenom,ni on ne zna, ona trojica u veznom redu su cak nekreativniji i od francuskog veznog reda, sad ce da vrate van gala ili advokata,i tako u krug....
g

gost1234

pre oko 2 meseca

ne moras da budes pametan da bi napisao da se Kejn ne moze u ljudskom smislu porediti sa Ronaldom. mozda se autor ovog teksta druzi sa obojicom pa zna kakvi su ljudi. po ponasanju na terenu Kejn je ljudina za Ronalda.
S

SiiSaaJj

pre oko 2 meseca

Zzvezdooo
I

I ti

pre oko 2 meseca

Meni, biraj kad.
A

Anđusara

pre oko 2 meseca

Ja koji navijam za Zvezdu počeo sam ovako da pevam 😁
M

Meni

pre oko 2 meseca

Je najjače kad neko spominje ovaj naš brlog.Pa samo pogledajte ovo EP, najveća smotra, a toliko krađi sa vatrom, pa to je neverovatno. Svake nedelje gledam najjače lige, i onaj penal za Nemačku je sviran u 100% slučajeva. A ovaj za Englesku, nigde nije sviran. Naveo sam samo ova dva primera.
d

dejan.mi

pre oko 2 meseca

ovi englezi kao da ih sve onaj njihov premijer džonson pravio
A

Ali b

pre oko 2 meseca

Bukvalno.
H

Heavy metal

pre oko 2 meseca

Ne moraš da budeš pametan da bi bio "novinar".
L

Lcv

pre oko 2 meseca

Samo sautgejt zna zasto mu pocinje kejn umesto votkinsa
U

U 21. smo vijeku...

pre oko 2 meseca

Hoće li novinari konačno naučiti da Gordon Albion nije nadimak reprezentacije nego pogrdan naziv za istu. Dajte se malo informišite, nosite titulu 'novinara', a neke najosnovnije stvari ne znate...
Р

Реално лоше

pre oko 2 meseca

Какви наслови а поготово текстови у последње време!
G

Gost007

pre oko 2 meseca

Auu bi bila fora da osvoje Englezi,ceo Mozzart bi eksplodirao od ljubomore kolko svi mrze Engleze🙂...bas bi voleo🤣🤣🤣
m

murinjo

pre oko 2 meseca

tipicno novinarski. cela evropa zna da je los trener, los fudbal, ziheras, samo veri loptu u krug da je ne izgubimo, necemo napred. i onda juce holandija odigra losu utakmicu, oni se opet provuku u nadoknadi, i odjednom sautgejt najbolji trener engleske ikad? ne razumem, i da osvoje a nadam se da nece, opet su za mene igrali najlosiji fudbal, nikakav trenee, nikakva ekipa.
?

?

pre oko 2 meseca

A jajaja kakav naslov, Seki Aleksic nije dobro... Igraju lose ceo turnir, imaju srece vise nego pameti, protivnici osrednji dakle nisu jos igrali sa nekom top reprezentacijom i onda odigraju jednu polu dobru utakmicu i odjednom trener bog... Mnogo bolji i lepsi fudbal se ocekuje od ovakvih igraca...i ako mene pitate ne bi bilo fer da osvoje ako pogledamo ceo njihov turnir i kako su Spanci odigrali turnir. Nije prvenstvo samo jedna utakmica. I kad se doda to da ne volimo Engleze, sto je sasvim normalno, Vamooooos :)
K

Krme

pre oko 2 meseca

Ma normalno. Da je onaj iz Slovačke malo dalje izbio loptu, druga vi se sad pesma pevala. Nego se sad posipaju pepelom. Kažu, sreća se zaslužuje. Mene zanima čime su Englezi zaslužili tu sreću? Da ne bude zabune, nije lako voditi reprezentaciju, pogotovo ne Englesku (puna zvezda, treba to dve uklopiti), ali Sautgejt je fino plaćen za to, i na njemu je odgovornost. Da ovakva ekipa igra toliko bezidejno, da se izmišlja topla voda sa bekom na zadnjem veznom, da ne mogu nikog bar 20 minuta da stisnu i sabiju u 16, to svakako nije zasluga dobrog trenera.
E

Enzo

pre oko 2 meseca

Kod vas sve nešto lepo i ružno.
в

вукоје

pre oko 2 meseca

Да је Звезди десни бек приближан Вокеру.Мислим да је он најбољи бек Европе тренутно уз Карвахала.Енглези имају убитачно и љево крило.Нису ми симпатични ,имали су лакше противнике ,али дисциплиновани су игри и стрпљиви.Ида није био пенал мислим да би изједначили.Надам се даће их Шпанија размонтирати одмах на почетку
s

seeif nedaje

pre oko 2 meseca

tkd tkd tkd t
h

haaasa

pre oko 2 meseca

tgd-tgd-tgd-T!
N

Nemanja1308

pre oko 2 meseca

Kunem vam se volio bih vise da englezi izgube ovo finale, nego da smo mi u njemu! Toliko su odvratni i nadobudni…
L

Levi bek

pre oko 2 meseca

Gade mi se
P

Pitam samo

pre oko 2 meseca

Jel isti novinari uredjuju program tv pinkni mocart?
s

seka aleksic1

pre oko 2 meseca

is back
K

Kaciga

pre oko 2 meseca

Ne moras da budes lep, da ti ga Spanac stavi! Vamos Espana.
К

Који блам

pre oko 2 meseca

Какав сте таблоид постали,цитирате гранд шоу певачице као селектор...
T

Tab

pre oko 2 meseca

Izlaze zajedno na splavove.
P

Pa1

pre oko 2 meseca

Nesumnjivo dobri igrači koji igraju ružan fudbal. Sudeći po naslovu teksta, ciljna grupa su vam gledaoci TV pink. Sramota
P

Pelisiejr

pre oko 2 meseca

Fudbal je jedna velika zagonetka. Takodje, jako mali broj ljudi zaista razume fudbal. Fudbal je igra trenutka, dovoljan je samo jedan dobar ili los kontakt i da promeni sve, to nema nijedan sport. Evo nas primer, Jovic da je bio svega nekoliko cm iza ili onaj Danac ispred, nasi bi prosli grupu i pricalo bi se o vrhunskoj taktici naseg selektora i kako je uspeo da igra sa 3 centarfora i da pobedi. Evo Englezi, kritikuju Sautgejta od kad je tu, a on najuspesniji u poslednjih 60 god, nikad nisu uzeli EP iako su imali uvek fantasticne igrace, a Sautgejt u 2. vezanom finalu.
S

Ssl

pre oko 2 meseca

Koliko glup naslov, ne razumem da li je u pitanju bukvalan prevod ili šta god, nema apsolutno nikakvog smisla (osim ako se vi kao sportski novinari ne bavite kvalifikacijama fizičkog izgleda). Engleska ne igra lep fudbal, ali isto tako, gotovo svi protivnici parkiraju autobus i brane se sa deset iza lopte u dvostrukom bloku, Holanđani nešto manje nego Švajcarci, ali realno niko ne igra otvoren fudbal protiv Engleza, pa dobijemo ovo što gledamo. Holanđani su kao i Švajcarci, čekali kontre. Nisu ni zaslužili da prođu, ne znam konačan posed ali je izgledalo kao 70-30 za Engleze. Na ostrvu je i dalje kolektivni utisak da je Sautgejt loš menadzer, da mu Tripije sa kontra nogom na levoj strani ne doprinosi dovoljno, da generalno ne zna da iskoristi realno moćan roster - na kraju krajeva, na klupi ima ozbiljan potencijal koji je tek od Švajcarske počeo da koristi i to pod pritiskom (što medija, što trenutnog rezultata). Navijam da Englezi osvoje turnir.
L

Leao

pre oko 2 meseca

Ne mora po zakonu, ubaci jos dva bonusaaaa (dzajic-terzic telefonski razgovor) nastavak ovog evergrina
G

Gosty

pre oko 2 meseca

Jedva ga čekam u finalu i poslije finala.
P

Postoji

pre oko 2 meseca

Li ružnija nacija, na kugli zemaljskoj.
z

zmagole

pre oko 2 meseca

Idemo Gerete vracas ga kuci u nedelju, mali spanci se nece pitati nista. It's coming homeeee!!!!
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 meseca

Najsrecniji selektor ikad. Ima 2 finala ep i polufinale sp. Da ga pitas kako, ni sam ne bi znao na odgovori. Nit znanja nit taktike nit iceg. Svetski fenomen
z

zlatko dalic

pre oko 2 meseca

nikada, zna se najsrecniji
h

hehehe

pre oko 2 meseca

pa zna se kako, individualni kvalitet igraca...
B

Buljko

pre oko 2 meseca

Dobar tekst sa odvratnim naslovom. Ako ste hteli neki muzički naslov pa baš ta Engleska je kolevka najbolje muzike na svetu, imali ste materijala na pretek, a vi citirate seoske, šatorske pevaljke. Kao Piksijev duh da je ušao u novinara
Х

Х Х

pre oko 2 meseca

Изузев Бекама ни један Енглез није леп.
'

'

pre oko 2 meseca

Vi se stvarno takmicite ko ce debilniji naslov da stavi
r

rea

pre oko 2 meseca

I dalje ne vidim zašto bi slušao izvinjenja. Još uvek ništa osvojio nije i bacio im je u bunar 4 velika takmičenja, gde je svaki put odlazio kao jedan od 2-3 najveća favorita, a kući se vraćao sa polufinalom.
T

Trololo

pre oko 2 meseca

Gluposti, kao da se pita samo Engleska. Kao da je tako lako osvojiti EP ili SP.
z

zvezdasss

pre oko 2 meseca

Pink Tv Naslovi
L

Lsp zvezdin

pre oko 2 meseca

Ti bato uzmi citaj Žurnal. Naslov je hit