Ne mora u futsalu stalno da se zapinje (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.02.18. | 23:40

Lep pogodak Pole odveo Špance u polufinale Evropskog prvenstva

Španija je u prethodnoj rundi pogotkom Pole savladala Azerbejdžan sa 1:0 i prošla u četvrtfinale Evropskog prvenstva u futsalu, a ista formula primenjena je i večeras u okršaju sa Ukrajinom u nokaut fazi.

Pogotkom istog fudbalera, Crvena furija, koja brani trofej osvojen pre dve godine u Beogradu, uspela je da se plasira večeras u samu završnicu EP i polufinale u kojem je očekuje okršaj s Kazahstanom.

Izabrane vesti

Igrao se 18. minut ovog tvrdog meča, kada su Španci, inače besprekorno tehnički potkovani, kombinovali na polovini Ukrajine, a onda je lopta stigla do Pole koji je lepim i preciznim udarcem desnicom obezbedio trijumf svom timu.

Dokaz da u futsalu ne mora stalno da se zapinje...

Nakon što su primili četri komada na startu od Francuske (4:4) deluje da su se Španci defanzivno stabilizovali na poslednje dve utakmice, ali će okršaj sa Kazahstanom biti daleko veći izazov, pošto je ovaj rival jači od svih dosadašnjih protivnika Crvene furije.

Dakle, u polufinalu Evropskog prvenstva u futsalu koje se održava u Sloveniji u četvrtak se sastaju Rusija - Portugal (18 časova) i Kazahstan - Španija (21 čas).

(FOTO: Star Sport)


tagovi

EP u futsaluFutsal Euro 2018Fudbalska reprezentacija Španije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara