Komentari na vest

Navijači Partizana lomili svlačionicu i pogodili Stanojevića u lice

k

knindza

pre oko 1 sat

.Zvezda kada je bila u ovakoj situaciji...nije imala ni malo pomoc drzave a Stanoje i ekipa su pjevali KURVA UMIRE KURVA SE GASI i jedva cekali uz pomoc vlasti i toleta bandita da stave katanac.
b

banence

pre oko 1 sat

NETREBA OVAKO...ALI KAD NEKO 7 GODINA SEDI I IZVRSAVA NAREDJENJA A PRITOM NECE DA ODE A KLUB URUSAVA DA LI PREKO STANOJA ILI NEKOG DRUGOG ONDA JE OVO JEDINI NACIN..MOZDA NIJE NI LOS OVAJ PORAZ I TO BAS OVAKAV..MOZDA JE TO USLUGA C.ZVEZDE NA KOJOM CEMO IM SE I ZAHVALITI..UVEK IZ NECEG LOSEG IZADJE I NESTO DOBRO....
U

Ujka Zitko.

pre oko 2 sata

Jel zna neko da mi sabere koliko je tacno 8-0 + 0-4 jer kako god da izracunam dobijem 🧹
K

Klasican

pre oko 2 sata

pornic na jna
v

vratite se...

pre oko 2 sata

...u vasu rvatsku
V

Vratit ce se rode

pre oko 2 sata

Pre ce da gori i beograd i srbija nego sto ce te unistit partizan.nema veze.uvek ste bili i ostali klub rezima.prvo slobidana milosevica pa arkana prije toga komunjare krcuna a sad velikog vodje.nema veze.ima boga upamtite a rog vaseg velikog vodju ce itekako da pogleda taj bog.izdajnik bez presedana.
P

Prti

pre oko 2 sata

Ima pre da izgori bukvar i svako slovo nego ti da naucis znakove interpunkcije i pravopis.
M

Metla 8+4

pre oko 2 sata

Sta ti se vise svidja, 0-4 ili 8-0 koju 🧹 vise volis?
S

Sto se pre...

pre oko 2 sata

...ugasite i vratite u maticni zg to bolje za Srbiju i nas fudbal

Srpski samuraj

pre oko 2 sata

Tito, Mirko Marjanović, Ivica Dačić, Tadić, Tole, Belivuk, Ostoja... Čuvena opozicija i čuveno poštenje! Samo se ti teši! Sve vam je ovo zbog tog intergalaktičkog "poštenja"!
@

@sss

pre oko 2 sata

🏀 8-0 ⚽️ 0-4 Sipaaj nek booli još jače...🧹
V

Vinkmaister

pre oko 2 sata

Bedo, TI si taj koji je ovaj tim spremao, prosao pripreme sa njima, i izjavljujes da si ti taj koji je kriv... i to je to nista vise, BEDO podnesi ostavku i odrekni se primanja jer nisi dobro uradio svoj posao za koji si placen. Ti si kriv da , al to mora da isprati tvoja sledeca recenica da podnosis ostavku. BEDO
B

B. Grobar

pre oko 2 sata

Dodatak na komentar, najlepse molim urednistvo, da objavi moj komentar, jer nije cilj komentara nikakva mrznja ili napad na bilo koga, vec jedan i jedini:BORBA ZA SPAS PARTIZANA.
d

dr.Nebojsa

pre oko 2 sata

Sta vas briga,dobili ste metle i u fudbalu i u kosarci,sad ste podmireni👌
B

B. Grobar

pre oko 1 sat

Alo bre, jel se ti zajebavas samnom? Jeli bre? Znas li ti da ne mozes da ne objavis toliko kolikoja mogu da napisem. Pamet u glavu i objavljuj komentar, ili ti garantujem da ce ti biti kosmar svaki sekund na poslu. Hoces da pravis budalu od mene i objavljas izpravku. Izpravka na sta? P.S. pozdravljaju te dvoje takvih kao ti iz Sportskog Zurnala. I oni su se zajebavali. 30 minuta.
G

Grobarče

pre oko 2 sata

Ugasila si me kao zadnju cigaretu, zgazila si me kao da sam list na vetru ...
I

Iz Predgrađa

pre oko 2 sata

Iz Železnika sam, Limenka sam, pravim tim za Final 4 evo već 10 god, a sem jedne metle u play offu od CSK_a, uspeha nisam imao. Prošle godine sam najavio da napadamo titulu u Evroligi, a već u novembru sam FMP 🔴⚪ javnosti objasnio, kako nam je zapravo cilj titula u Kupu, u Superligi i ABA ligi. Tako ću i ove godine da vam u oktobru to isto objasnim. S ljubavlju vaš predsednik limenke iz Predgrađa.
G

Grobarcina

pre oko 2 sata

Smejemo se nesto Zvezdi sto svake sezone osvaja sve moguce Titule koje postoje,A sta tek mi da kazemo, u Fudbalu titule videli nismo cak 9 punih godina a LS igrali nismo preko 20 godina, a u Kosarci jos i gore, cak 14-15 punih godina bez ijedne osvojene titule i odigrane EL u ovoj deceniji + izgubljena 3-pla kruna ove sezone + ispadanje iz EL i top 12 ove godine, i na sve to jos i metla od 8-0 od Zvezde u svim derbijima,kud ces gore od toga?
M

Metla 8+4

pre oko 2 sata

Sta ti se vise svidja, 0-4 ili 8-0 koju 🧹 vise volis?
G

Gostivojevic

pre oko 2 sata

Evo na primer uprava podnese ostavke a niko nije sad lud da preuzme Partizan u ovakvom stanju a klub mora da funkcionise sta cete onda i ko ce vam biti kriv.
C

Chiki laf

pre oko 3 sata

Jel to ista ona Svlačionicu u kojoj si pevao Kurva umire... Karma je čudo
G

Gostisasevera

pre oko 3 sata

Krenulo je organizovano komentarisenje kad god se spomene drzava u negativnom kontekstu. Svi dobro znate sta se radi prema fudbalskom klubu i da su takve ucene po pitanju zivota i da to mora tako da bude dok god je to neko naredio. Ne pravite se glupi, mutavi jer svi dobro znaju sta se desava, i igraci zvezde su svesni. Sve sto drzava ima daje na jednu stranu, kada pomogne za licencu to je da se stvori slika da drzava ne unistava nego pomaze. Doslo je do toga da nemamo ni za licencu, a zbog cega? Jer drzava sve pumpa na jednu stranu. Kada se vidi otpor kao u kosarkaskom gde drzava ne pomaze ali klub opstaje zahvaljujuci vernim navijacima i opet pokusava i to da unisti tako sto ne dozovljava tranfesere velikih imena jer preti po cenu zivota. Ko preti? Shvatate i sami, ko preti danas na fakultetu u Novom sadu? Ko stavlja maske na lice? Ko ne sme nijednu utakmicu da spomene Kos? Ko ne sme da navija protiv RT? To vise nije pitanje rivalstva nego ljudskosti koju je ovaj narod izgubio. Nazalost sve ide u najgorem smeru. I dok ne nestane ova zemlja sa lica zemlje nista nisu uradili. Sve postoji zbog jednog coveka. Vise nista nije nase, tvoje ili moje. Sve je njihovo. Ovo nije vise moja drzava. Ko god bio na celu uvek ce se krasti ali da se unistava ovoliko nesto sto treba da bude NASE... danas posao ne mozes da dobijes ako nisi uclanjen. I vi svi koji botujete ovde za 1000 din je nasa najtuznija slika jer su vam zivoti toliko jadni kada to radite zbog sendvica. Sutra ce vasa deca da zive u ovom otpadu koji ste stvorili. Ovo nije karma, ovo je zlocin. Zlocin koji cete svi osetiti na svojoj kozi. Postoji onaj koji sve gleda i sve sto radis drugima-vratice ti se duplo. Pozdrav
O

Osam Nula

pre oko 2 sata

Opusti se,smanji plakanje😭 Bice metlanja jos i u kk i u fk ove sezone jer vi to volite najvise....
P

Prti

pre oko 2 sata

Wtf drzava ne pomaze kk? Ko je na celu kluba ko to nama na celu kluba ima clansku kartu br.4 ? Navijaci i sezonske nisu ni trecina budzeta odakle dobijate ostala sredstva. Da li neki klub u Srbiji sem Zvezde u fudbalu ima bar priblizan budzet Partizanu? Da li ce nekome Zvezda ove sezone na strani strpati 4 komada? NECE! Da li Vosa ili TSC imaju budzete kao Partizan? NEMAJU! Izgubili ste zato sto ste truli iznutra od navijaca do uprave svi zajedno a ne zbog para i drzave. Kada je razlika u budzetima izmedju Partizana i Zvezde bila 10 puta mi vas otresemo gde stignemo sa poluigracima ono nisu bili ni profesionalci. Orlandic resi derbi. Muda do poda iako nemamo pojma.
ш

шуми

pre oko 1 sat

бре људи шта је са Вама погледајте се у огледало ,бре ,морате радити на себи овако ће те отићи у зло .Какве су бре приче да држава не помаже кк партизан ,јбт ,људи Жељко је о доласку у партизан преговарао са вучићем не са остојим ,исто и о продужетку уговора.Обећао му је буџет 30 милиона и еуролигу ,па бре да ли сте нормални.Ово је истина и хоће да изгура кк партизан до титуле у евролиги ,јбт хлеба и игара.Цигани воле фудбал и ево Вам а гробари баскет и ево Вам .У раљама живота
B

Brine

pre oko 3 sata

Avangarda je to bato
A

Akii123

pre oko 3 sata

Stanoje da nije mozada Serif sutirao u staklo znate da on ponekad promasi prazan gol sapleo se i razbio staklo...😄😄😄😄
G

Grdne rane

pre oko 3 sata

Iskreno nerviraju me skoro sve izjave Stanojevica, ali da vam je on kriv, ne bih se slozio. Pa vidite li vi kakvu kantu od ekipe imate, pogledajte ta imena, gdje nadjoste te ljude samo
P

Pedja557

pre oko 3 sata

Sad ce da kazu da Drzava poslala hiligane, nikako da krenu krivce da traze u sebi i klubu. Dobili pare za licencu, izgubili sve utakmice, tu su gde su.
F

Firmić

pre oko 3 sata

Koliko se ja sećam ovi iz rukovodstva Partizana su juče rekli da ukoliko to policija ne uradi, oni će danas u 15:00h objaviti imena huligana koji su uništili teren. Zašto to nisu učinili, da jesu možda do ovoga ne bi došlo.
D

Destope

pre oko 3 sata

Meni ovo izgleda kao onomad ona kora od banane
Г

Гос'

pre oko 3 sata

Шта ти је живот, прије 13 година са истог тог прозор делио је банане и пјевао ку..ва умире/гаси се..
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre oko 3 sata

Jeste li vi ljudi normalni? Jebena fudbalska utakmica. Zar nekome treba pustiti krv zbog toga? Sačuvaj Bože. Da smo bili tako predani, kažem mi iako navijam za Zvezdu, kad je trebalo braniti neke mnogo bitnije stvari, sad bi druga situacija bila. Ovako ćutimo ko p i iživljavamo se iz nemoći na sportskim radnicima. Zezanje protivnika je jedno, nasilje nešto drugo. Podrška za Stanojevića.
I

IVAN 82

pre oko 3 sata

Odlazi neznalice!!! Samo tones kao trener. Kad god si dosao ponovo nama je sve gore i gore bilo!!
g

grobari aper vest

pre oko 3 sata

Prvi put cu stati u njegovu zastitu. Ovo je jedna velika sramota za Srpski fudbal. Velika. Za ovako nesto da snose odgovornost uprava Partizana, koja je dozvolila ovako nesto, FSS koji je krovna organizacija i MUP koji nije dobro procenio bezbednosnu situaciju. Sta da su mu izbili oko? Sta da je neko slucajno tesko ili smrtno povredjen? Ljudi, zivimo u 21-om veku. Ovo su ozbiljne stvari. Osvestimo se. Sutra vam svako moze upasti u kucu, posao i ugroziti bezbednost. Koji ce inostrani igrac posle ovako necega pozeleti da dodje ovde? Kakvu sliku kao narod i drzava saljemo a zivimo u srcu Evrope? Zaista velika sramota. Da sam na trenerovom mestu bi tuzio klub i sacekao da me otpuste a samim tim i isplate ceo ugovor. Neka ga zvizde, pljuju, vredjaju ali ne mozes fizicki da napadas coveka. Pogotovo sportskog radnika (kakav god da je, jer i njemu su ponudili posao, nije sam usao i rekao - sad sam ja trener) na svom radnom mestu.
M

Mosquito

pre oko 3 sata

Sta ako on ništa ne primecuje? Mozda je slep-ac?
O

Očekivano

pre oko 3 sata

Od "avangarde" ništa drugo i ne može da se očekuje.
S

Stidi se

pre oko 3 sata

I idi samo idi vratite Duljaja on se makar nije ovako blamirao,mi ko da igramo vaterpolo ko god dodje da po 5 komada,idi i ne vracaj se vise nikad.A Vazura ce da ode sam,kad ode jedan covek koji ga stiti!!!
m

mlnvc

pre oko 3 sata

Sve je sramota i sta se uradili od terena,strasno...
T

Toppiko

pre oko 3 sata

Pa lako je napadati trenera,što upravu ne napadnete ako ste mudo neko
B

Biciklista

pre oko 1 sat

Uprava ih je i poslala da napadnu Stanoja.

emirkahrovic39@gmail.com

pre oko 3 sata

sad lepo stadion pod kljuc 5,6 utakmica za mnogo.manjr je Pazar dobijao u 3 navrata suspenzije.
Б

Богдан Обрадовић

pre oko 3 sata

Свима откази и кренути од нуле!
P

PP

pre oko 3 sata

Lomite svlacionicu kad upravi ne mozete nista, klasican odraz nemoci..
Z

Ze

pre oko 3 sata

Divljaštvo.
Г

Групни

pre oko 3 sata

нисте имали праву визуру кога треба напасти ...
M

Mauro Tasoti

pre oko 3 sata

Da li su Vazura i Vučela stvarni likovi i ako jesu gde se nalaze,imaju li svoj lik,glas,izgled.Pratim sport onako prosečno ali tu dvojicu nisam odkad video ni čuo.Da li je moguće da ovako troše neke ljude koje smo nekada svi voleli.Savo,Batica,Kralj,Duljaj, Nađ,Petrić,Iliev,pa evo i Stanoje,svi su potrošeni i poniženi,bačeni pod noge ove dvojice štetočina.Koji je to bezobrazluk,koje bezčašće i odsustvo morala.Dovedeš klub sistematski do dna,večeras padneš najniže ikad a opet si tu i nastavljaš dalje.Niko nije zaslužio ovo što je večeras Stanoje,nije ljudski,civilizacijski ali je njegova faca odraz njegovog večerašnjeg rezultata.Nokaut u pravom smislu reči.Nezmam i ne vidim način da Stanoje ako ima imalo ponosa i časti sa ovom šminkom nastavi da služi ovima iz uprave pogotovo što ovom sastavu Partizana nema leka ni pomoći.Ovaj roster je izgubljen u vremenu i prostoru.
P

Prti

pre oko 2 sata

Ne moze da te pregazi i ponizi neko ako sam to sebi ne uradis. Svi ti nabtojani su podguzne muve i pristaju za malo ili mnogo para zavisi iz cije perspektice se gleda ali sve njih zajedno zabole ona stvar za klub. Oni bi se prodali bilo kome za kes i to je defakto cinjenica. Zasto na primer nema Ilica, Mijatovica... kako njih nema da im neko uzme obraz? Pa...
G

Goxy85

pre oko 4 sata

Sada je stvarno nebitno ko za koga navija,ovo je stvarno previse i ne sme da se desava! Covek je fudbalski trener i bavi se sportom,ovo ne sme da se desava!!!Nebitno da li se slucajno ili namerno desilo!Imate upravu kluba pa se sa njima razjasnite!Coveka je neko doveo da radi,ako nije dobar otici ce,doci ce neko drugi kao sto uvek funkcionise,ali povrediti coveka...Moglo je to staklo da ga pogodi u oko! A glavni krivac je drzava koja moze,a ne zeli da se obracuna sa svim huliganima!
S

Surdepač

pre oko 4 sata

Čuj pogodilo ga staklo hahahaha, a vidi mu nosa, neko mu nos nameco hahaha
D

Darko Pančev i Olmeta

pre oko 4 sata

Ko se mača lati od mača i strada!!!
G

Gejčilo

pre oko 4 sata

Ovaj je isprebijan dobro!Ali ne sme da kaže! Nos mu je kao babura, vidi se da je dobio pesnicu!
n

neshha

pre oko 3 sata

Tako se on nekad ponasao prema sudijama na domacem terenu.Njega karma bas hoce!
n

neshha

pre oko 4 sata

Sir Serif Alex od Samroka Ofkoje Kijevski!!!Ja ne znam da je bilo koji covek imao ovoliko vladarskih titula!
j

još jedan

pre oko 3 sata

Šestoje si zaboravio
R

Recko

pre oko 4 sata

Jesu oni Placeni Vazurini Sto ne Biju Vazuru Nego ovog Joj Sad kad Kaze Kriva Zvezda Sto mi se Desilo ovo
S

Stiv 31

pre oko 4 sata

Cist huliganizam navijaca, zasto ne napadnu prave krivce, nego cute i bojkotuju, stanoje jeste kriv za rezultate, al pravi krivci su zna se ko, oni sto su unistili klub. Zasto niste krenuli na Vucelu, vazuru i ostale koji su nas doveli do gasenja.
O

Ok ali ocekivano.

pre oko 4 sata

Najgore kad lazete, a ne znate. 1. staklo palo, pocepalo ti nos, arkadu i celo. ceo stok da je pao a ajd. laz 2. Bilja trci za tobom na kraju tek tako.. providno.. Miloje na live vise gledao sa strane sta se desava nego u kameru.. kako pada prozor vrv.. neko uzeo lepu lovu na vama bitange mars iz Partizana

Sliks17

pre oko 4 sata

Novinari: Stanoje odakle ova sljivica!? Stanoje: Tu me ljubio Ivica
J

Just

pre oko 4 sata

Zeljka niko ne dira posle 9 0
J

Jel su

pre oko 4 sata

vazura i vucela bili u svlacionici

Toto-ko-tunjo

pre oko 3 sata

Pre će biti da su bili sa napadačima. Ivica je prava enigma. Niti sa napadačima, niti u svlačionici. Jednostavno nestao. Možda već zbisao iz svoje kuće? 🤔
G

Goost Djape

pre oko 4 sata

Kalcopolista gde si, imali te negde, jesi li ziv, ne komentarises nista.
M

Milence Pilence

pre oko 4 sata

Ne podržavam ovo... Stanoje nije prava adresa... Fond igraca zavisi od finansija... Niko se nije nadao,da ce ispasti iz Europe... A ispadanje nosi posledice...Gubitak finansija,proracuna treba na neki nacin popuniti... Najviše bode u oci,što su se odricali mladih igraca,koji su bili u suštini najmanji trošak... Može se napisati roman... Nagadjati kako i zašto,al nema smisla... Želim im,da jim ostanu trezne glave,da krenu sa restartom,korak po korak... Do sanacije kluba..
P

Ppp

pre oko 4 sata

Ove igrace je ok trazio!
T

Tuga i

pre oko 4 sata

Jad , mucno sve ovo gledati
K

Kontra_1

pre oko 4 sata

Nije problem Stanoje, najveci problem je uprava. Ona treba prvo da se otera, posle cemo sa Stanojem lako!
O

Ovog

pre oko 4 sata

Su druze polomili od batina, nije ovo od stakla, nos mu izoblicen.
B

Bushido

pre oko 4 sata

Sve što je osvojio u karijeri bile su nameštene titule u eri Toleta Karadzića! E sad mu se sve vraća, ali bukvalno! Nema kluba iz kojeg nije oteran!
Z

Zbog stoleta

pre oko 3 sata

Onda sad to znaci zbog terze. Koliko volim oboje da vas slusam u uzivam
z

zvezas

pre oko 4 sata

stvarno sramota da se napada stanoje, nije on kriv nego uprava na sta je pao partizan. pre 2 godine je uzeo 98 bodova i usao u 1/8 finala lige evrope, navijaci brzo zaboravljaju
P

Ppp

pre oko 4 sata

Tada usao sa Savinim timom! Evo sada je sam birao igrace i ovo su rezultati njegovog tima.
В

Веља

pre oko 4 sata

Извини, када тачно је Партизан играо 1/8 финала Лиге Европе?
P

Perinco

pre oko 4 sata

Dali neko ovde stvarno misli da bi ovo sve moglo da se radi u FK,da taj neko koji vodi klub nema ,,debela" ledja iza sebe i podrsku za ovo sve!?
U

Uške

pre oko 4 sata

Uvek se radilo u Partizanu!
d

dragan r.

pre oko 4 sata

Ako sad sam ne ode, onda je Stanojević najveći mazohista na svetu.

Toto-ko-tunjo

pre oko 4 sata

Ovaj nije u vinkli. Nešto poput Lalatovića. Kakav mazohizam.
M

Mrki5

pre oko 4 sata

Ivica ima li ga negde živ?
n

neshha

pre oko 4 sata

Sprema se za zimski prelazni rok.
n

new york

pre oko 4 sata

Stanojevicu sa decom iz kadeta ne izgubio ovako sramno…jadno,bedno..nemocno..za sta si bre trener..predao si se na poluvremenu…a dane pricamo o prodaji titule iz prezadnjeg mandata na polusezoni.Mali je ovo grad i ju sve se zna..izdanjice

Toto-ko-tunjo

pre oko 4 sata

A Ivica samo što došao...
B

Banja_Slatina

pre oko 4 sata

Šta je Ser Aleks dočekao. Ima Boga da je kao zrno graha.
B

Bogoljub Gagic

pre oko 4 sata

Jesu maksimalno antipaticni i on i Zeljko Obradovic,ali mi je iskreno zao Stanoja sto mu se ovo desilo,verovatno covek ima i decu,kome bi bilo prijatno da svog roditelja ili dete vidi ovako.Nadlezni da reaguju.
B

Bond

pre oko 4 sata

Prodao je Partizan,onog momenta kada je prihvatio da saradjuje sa VV, koji su najveci problem Partizana i koji nece da snose odgovornost za unisteni Partizan.On ih je na taj nacin rehabilitovao. Ako toliko voli Partizan trebao se odreci svoje plate do kraja izgubljene sezone, kao sto je uradio Ž. Obradovic u KK Partizan.Nije on taj, kojim se predstavlja.Nedostatak i kvaliteta i sportskog morala.
A

Amidza

pre oko 4 sata

Zeljko se odrekao plate? Hahahahah
b

bzvz

pre oko 4 sata

Bezi neznalice, sta se javljas koj moj.
G

GhostRiderrrr

pre oko 4 sata

Navijam za Zvezdu i zivim za ovako punjenje partizana,ali mi je nekako sad zao ovog coveka iako je arogantan i nesnosno iritantan!!!Mislim da su navijaci groblja promasili mesto napada i da su druga dva lica trebala biti napadnuta.

The KING sa Sportske

pre oko 4 sata

Kaze Stanojevic staklo? A nos mu otisao u stranu vidi se slomljen dobro ga je nabo taj koji ga je nabo…
T

Tresa

pre oko 4 sata

Nije covek nista kriv, ko je dovodio ove igrace , njega su doveli pred svrsen cin , prodas spica , a ne dovedes zamenu pa gde to ima , msm da Ilijev nema veze sa vezom i da ce isto biti to je jedan od piona iz sadasnje vlasti u vrhu partisana!
P

Ppp

pre oko 4 sata

Ove igrace je on doveo i on zahtevao...
P

Ppp

pre oko 3 sata

A za tog spica je on licno rekao da mu ne treba i da mu nista ne znaci sto je dao dva gola...
P

Perinco

pre oko 4 sata

Cim radis sa Vazurom i Vucelom isti si kao i oni!Kraj!
Š

Šone PFC

pre oko 4 sata

Bruka i sramota huligana koje pali onaj najureni jehovin svedok sa YT. Podrška za upravu i trenera Partizana. Ovo je sport i zabava a ne borba na život i smrt huligana, Državo reaguj i hapsi te propalitete.
Б

Борис

pre oko 4 sata

Подршка навијачима који су гађали свлачионицу,и вређали станојевића.Бедник који се продао вазури не заслужује боље!!! Сад ће се више причати о његовој расекотини него о овој срамоти коју смо доживели!!!
p

pčelar

pre oko 4 sata

Vi ste bruka kluba, bojkotujete klub, a njih zabole, iz fotelje gledaju i smeju se, a cigani vas polupali na vašem stadionu...
D

Drvo

pre oko 4 sata

Hoćemo Lolitu za trenera!
B

BN100%

pre oko 4 sata

Davno sam rekao da se sprema takav scenario.Taj će biti trener prvog tima.Deraće se kao magarac i ispašće u drugu ligu.
M

Mali srbin

pre oko 4 sata

A da recimo posle ove bruke ponudis majstore ostavku?Sta si ocekivao cokoladnu tortu da dobijes....
S

Stanoje2

pre oko 4 sata

Nije kriv on druže nego one zadušne babe na terenu i cirkus od uprave
i

ivko svemirko

pre oko 4 sata

Što da nudi ostavku kad ima ugovor na 3 godine. Nije lud. Neka mu daju otkaz.
N

NN3

pre oko 4 sata

"Navijači" napadaju igrače i Stanojevića, a loži i upravi ne smeju da priđu. Ljudine
B

Budak

pre oko 4 sata

Zvezdoje, Zvezdoje....ti si prvi trener Zvezdoje, Zvezdoje
Z

Zvrkac

pre oko 4 sata

gadjaju Stanoja, ima uzasan tim. A Zeljko sa 5. najskupljim timom u Evropi gubi sve redom i nikom nije problem…
P

Perinco

pre oko 4 sata

Da nije tog Zeljka u KK ,napravili bi od njega ovo sto su sad napravili u FK! VOLIM Zoca kao oca!!!
U

Uvyvyc4

pre oko 4 sata

Ne da nije problem, kunu se u Ẓ̌otu ko u oca, pardon đeda!
Z

Zbska

pre oko 4 sata

Kada spominješ njegovo ime da ustaneš panteru.9 puta šampion Evrope,najveći ikada,kapiraš?
Z

Zeleznik

pre oko 4 sata

Željko vam je trn u oku.....Bojite ga se kao crnog đavola i pored tzv. "metle". E pa BAŠ ZATO ĆE OSTATI i nakantati vas ove sezone.
M

MogaoJeDaZapevaOnuNjegovu

pre oko 4 sata

Mogao je lepo da zamoli crne dečke da sa njim pevaju onu njegovu pesmicu gde bi on nekoga da gasi:))))Sve se vraća i sa kamatom plaća:))))Sada mu njegovi pevaju pesmicu gde mu daju odgovarajuće epitete:)))
S

Stefan1313

pre oko 4 sata

Zasto ste preneli samo deo konferencije sa njim,a ne kako je reagovao na to ,,Prodao si" ?
G

Guh

pre oko 4 sata

Metla nas Zvezda i u basketu i u fudbalu kad god to pozeli,to je cinjenica!
0

0-4

pre oko 4 sata

Ovako je i Rumenige trebao da prodje posle metle prosle sezone
T

Teleoptik 2

pre oko 4 sata

soon...
V

Veseljko

pre oko 4 sata

Tuga je videti da čovek ovako izgleda posle utakmice. Ali, ne treba zaboraviti šta je sve pričao u prošlosti, tako da Stanoje - kako seješ tako žanješ. Sportski pozdrav
v

viljuska

pre oko 4 sata

kako staklo moze da iskrivi nos?

RICE

pre oko 4 sata

Навијачи партизана = Жељко Пантић... Овој болести лека нема!!!
Z

Zmam

pre oko 4 sata

Andjuse uredu je..
Z

Zeleznik

pre oko 4 sata

Ne razumem. Prozivate navijače Partizana da ne čine ništa povodom razaranje kluba od strane uprave a onda kad učine nešto onda su "batinaši, huligani, kriminalci".....Imam osećaj da to namerno i radite samo da biste izazvali neke incidente i nas prikazali kao divljake a sebe oprali.
V

Vuvyctr

pre oko 4 sata

Čovek je izrezan staklom...o čemu ti?
n

neshha

pre oko 4 sata

Sva sreca pa niste divljaci!:)))
Ф

Фикус

pre oko 4 sata

И издао и продао и изневерио своје име због кога? Због олоша који се залепио за наш клуб и пије ли пије крв. Добро је да је само до фластера дошло!!! Е мој Станоје, а некада смо ти клицали и волели.
N

Niki ukbt

pre oko 4 sata

Kako je lako da od omiljenig trenera dodjes do coveka kog navijaci tuku. Pukao je nos a ne staklo, tuzno je sta su mi napravili od kluba. Covek je prihvatio da bude deo najgore sportske price i nazalost prosao kako je jedino moglo. Stera onakvog kluba
B

Bjbhvyk

pre oko 4 sata

Kakvog kluba? Kakvog obraza?
H

Holse

pre oko 4 sata

Ima modricu na čelu,nije to samo posekotina

Toto-ko-tunjo

pre oko 4 sata

Jesi cepidlaka. Samo je malo neprijatno, da ne pravimo sad teatar, simfoniju ili nešto...
D

Drvo

pre oko 4 sata

Deluje kao scena iz "Bela Lađa". Jel ovo stvaran život ili je nešto što je napravio AI?
G

Grobarcina

pre oko 4 sata

NAKON KOSARKE EVO METLE I U FUDBALU! 😭🧹
G

Grobarcina

pre oko 4 sata

NAKON KOSARKE EVO METLE I U FUDBALU! 😭🧹
I

Inzaghi

pre oko 4 sata

Ljudi jel ovo slika naše Srbije, da treneri/igrači dolaze previjeni i zavijeni na konferencijske za štampu. Dokle ćemo da trpimo kriminalce na obe strane tribine!?
Ф

Фикус

pre oko 4 sata

Докле год нам криминалци воде клуб и државу!!!
s

stanoje posteni

pre oko 4 sata

Ovaj nekad pevao’ ku*** gasi se ‘ u toj istoj svlacionici.Karma je čudo.
i

igbb

pre oko 4 sata

Ja razumem da su navijači besni, ali ovo je prosto nedopustivo ko god bio i čiji god trener bio, postoje drugi načini da se to reši, a Stanoje je tu svakako nebitan, zna se na koju adresu navijači treba da se obrate
B

BelaLadja

pre oko 4 sata

Ovo kao Sojic kad dodje s kragnu..
R

Retro

pre oko 4 sata

Nece kaze da su ga prebili,ko god je ima 1 tucu vidi se sljiva I sve
A

Aebre

pre oko 4 sata

Jedino ovako ekstremne mere prema prodanim dusama sto kradu,unistavaju i pljackaju klub uz nikad gore rezultate.Odlazite odroni od ljudi!
j

jan

pre oko 4 sata

Nije on covek krivac za ovakvo stanje Partizana,nasledio je los tim,sigurno nije on trazio ove igrace koji su mu dovedeni,ekipa nema kvalitet,jedino mu zameram sto je pristao da bude deo ove lopovske bande koji unistavaju Partizan,ma koliki on Grobar bio
P

Ppp

pre oko 4 sata

Ti si prespavao! Bas je on trazio ove igrace i rekao na kraju priprema da je zadovoljan tim igracima.
H

Hermano7

pre oko 4 sata

Malo ti je
l

li van klif

pre oko 4 sata

Osuđujem svaku vrstu nasilja ali ovaj covjek je postao produzena ruka Vazire i Vucele u rasturanja jednog velikog kluba. Mora otici momentalno.
B

Bibyv5

pre oko 4 sata

Vidi se da osudjuješ...al ono baš...
.

..98'

pre oko 4 sata

On je ovde najmanje kriv. Trebali su Vazuru napasti.
R

R.G.

pre oko 4 sata

na pogresna vrata su lomili,kada su vec krenuli trebali su u kancelarije
P

Prti

pre oko 4 sata

Desant na Stanoja 😅 Nelada se skupljali ispred stadiona molili ga da ne ide iz kluba a gledaj sad kako je Stanoje postao Mustafa?😉
đ

đapekorleone

pre oko 4 sata

KATANAC KATANAC PARTIZANE KATANAC
R

Rainman

pre oko 4 sata

Veliki Šamrok Stanoje Kijevski... Obilo mu se o glavu sve što je radio... I to doslovno. Mada na stranu sve to samo je jedna poruka: Godineeee mnogeee steeee....
B

Best wishes

pre oko 4 sata

Zvezdoje Samrok!!!! Ti si bruka bre!
n

neshha

pre oko 4 sata

Kad igra kuci onda je Zvezdoje,kad gostuje onda je Ofkoje!
s

samroje

pre oko 4 sata

samroje bas ti lepo stoji 😆
G

Guess

pre oko 4 sata

Šerif Stanoje.
a

alooo

pre oko 4 sata

pogodili pesnicom
n

nemanja1512

pre oko 4 sata

na stranu sve, ali brate sta su ti igraci i trener krivi? teraj bre ona dva gmaza njih juri motkama
P

Ppp

pre oko 3 sata

Jer je on birao te igraca. I danas je trener 50% tima znas koliko dobrih igraca su losi treneri unistili i dobri treneri iz losih ograca izvlacili maximum. Drugo danas vise nemas umetnike sa loptom danas je 90% taktika i trcanje. A on trazio neke ofrace koji se ne uklapaju u modran fudbal a sve brze rasterao!