Navas na pragu PSŽ!

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.08.19. | 19:11

Ovo je već nešto...

Ne časi časa Kejlor Navas, već užurbano radi na tome da stavi tačku na svoju karijeru u Realu i posveti se projektu koji će mu obezbediti ono što mu u Madridu najviše fali – uloga prvog golmana!

Mada se od jutros pominjala Benfika kao moguća destinacija za trostrukog osvajača Lige šampiona, madridska Marka donela je bombastičnu najavu – Navas je na pragu Pari Sen Žermena!

Izabrane vesti

Nimalo iznenađujuća vest, s obzirom da PSŽ i Navas dele zajedničke interese i želje! Francuskom šampionu je pod hitno potreban kvalitetan golman, a Kostarikancu klub koji će da bude u skladu s ličnim ambicijama.

Stvar se toliko brzo odvija da su tokom dana otvoreni pregovori s Navasovim agentima, a uskoro bi mogli uspešno i da se završe! Čak je PSŽ uspeo da postigne načelni dogovor oko transfera, što znači da bi samo detalji mogli da stoje na putu realizacije, što bi takođe brzo trebalo da bude rešeno.

Real misli o Reini kao nasledniku Kejlora Navasa

Podsetimo, Tomas Tuhel je posle nedovoljno dobre epizode Điđija Bufona od kluba tražio kvalitetnog golmana. Sve je bilo otvoreno ka Davidu de Hei, ali se onda dogodio zaokret u celoj priči, pa je Španac produžio vernost s Junajtedom. U međuvremenu je bilo i stidljivih razgovora sa Milanom za Donarumu, ali se i tu ništa konkretno nije dogodilo. Sada se pojavio Navas, kao zicer za Svece!

Nije interesovanje PSŽ za Navasa novost, pošto se i početkom leta govorilo o mogućem transferu. Čak su PSŽ i Navas tada imali potpuni dogovor za transfer, ali je sve propalo kada je Real tražio 20.000.000 evra za transfer. Posle odluke Kostarikanca da zatraži transfer iz Madrida, cena bi mogla da padne.

Setimo se da je Navas bio i u usmenoj ponudi Reala koji je za Nejmara nudio još i ugovore Gereta Bejla i Hamesa Rodrigeza, ali su na Parku prinčeva odbili ovakvu formulu za transfer.

Sada čekamo rasplet...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara