Natho: Hoću 200 utakmica u dresu Partizana i tri titule u naredne tri godine

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.02.22. | 14:46

"Sada svi hoće da nas pobede, potrebni su nam navijači"...

Jedan od najboljih stranaca u istoriji Partizana - Bibars Natho, protiv Radničkog iz Kragujevca zabeležio stotu utakmicu u dresu Partizana. Za ulazak u čuveni „Klub 100” na poklon je dobio uramljeni dres sa potpisima svojih saigrača, a u razgovoru za klupsku televiziju poručio je da mu je cilj da odigra makar još toliko utakmica u crno-belom dresu.

On je takođe kazao da Partizan može do tri titule u nizu, čime bi došao do brojke od 30 najvažnijih domaćih trofeja.

Izabrane vesti

"Velika je stvar kada dođete u drugu zemlju i odigrate 100 utakmica za neki klub. Iskreno se nadam da ću odigrati bar još 100 i da ću završiti sa 200 mečeva na svom kontu. Uživam u ovome što radim".

Natho je potom rekao da bi za naredni ovakav poklon imao samo dve promene...

"Prvo moramo da zamenimo broj jedan brojem dva, tako da ispod mog imena stoji 200. A druga stvar koju bih promenio jesu zvezdice iznad grba, dodao bih još jednu. Za to su nam potrebne još tri titule. Mislim da možemo da ih osvojimo u naredne tri godine".

Na konstataciju koliko je legendarni Saša Ilić udaljen po broju mečeva u crno-belom (800) Izraelac je kazao:

"On je legenda. Jedan od najvećih igrača u istoriji kluba. Nisam igrao s njim, ali jesam protiv njega. Kao što sam rekao, meni će biti dovoljno da odigram i 200 utakmica".

Iskusni vezista iskoristio je priliku da pozove navijače da ispune stadionu prekosutra protiv Sparte, ali i na ostalim utakmicama do kraja sezone.

"Sada svi hoće da nas pobede, potrebni su nam navijači. Kada je Evropa u pitanju to je veliki bonus za sve nas, za klub... Možemo da uradimo velike stvari u ovom takmičenju, ali za nas je najbitnija liga. Da sačuvamo prvo mesto. Da, sada svi žele da nas savladaju, ali pred punim stadionom naših fanova to neće biti moguće. Kao u nedelju protiv Radničkog... Treba nam još više publike, treba nam pun stadion. Jer samo zajedno možemo sve", poručio je Natho.


tagovi

Bibars Natho

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara