©MN Press
©MN Press

Natho besan: Ovo što se dešava je previše, drugu utakmicu igramo protiv 12 igrača

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.04.24. | 21:19

"Niko ne govori ništa i zato mi moramo da iznesemo istinu", rekao je Izraelac besan sudijskim odlukama

Preokret Crvene zvezde izazvao je burnu reakciju igrača Partizana još na terenu, a posle poraza (2:3) Bibars Natho je sve što mu je na duši rekao i pred novinarima ističući u negativnom svetlu ulogu glavnog arbitra Pavla Ilića koji je delio pravdu na drugom uzastopnom susretu dva naša najveća kluba.

Izabrane vesti

"Samo je jedan čovek pobedio ovde, u ovoj utakmici. To je sramota. Drugu utakmicu dolazi ovde i igraju sa 12 igrača. Ako niko neće da kaže istinu - mi ćemo. Jedan čovek drugi put odrađuje svoj šou. On ne treba da bude u prvom planu, već igrači Zvezde i Partizana, ali svaku utakmicu ovde on ostavi igrače u senci. Nije želeo da konsultuje VAR jer je znao da je napravio grešku. Niko ne govori ništa o tome i zato mi moramo da iznesemo istinu", besno je istakao Izraelac i dodao: "Dosta je! Dosta! Ovde sam već pet godina i niko ne priča o problemu koji postoji. Stalno se govori: nema problema, hajdemo, biće bolje sledeću utakmicu... Ne, gotovo je sa tim. Previše je. Borimo seza sebe, za klub i naviječe, a svaki put šou preuzme jedan čovek".

Posle gola crveno-belih za 2:2 sa juga je stigla poruka gostujućim igračima da napuste teren, a Natho žali što je nisu poslušali.

"Navijači su imali pravo, trebalo jeda napustimo teren. Moja je greška i preuzimam odgovornost jer je trebalo da izvedem igrače sa terena. Možda bi to pomoglo da se neko probudi u srpskom fudbalu. Ovo što se dešava je previše".

Iz Humske je stiglo saopštenje da će klub razmisliti da li će igrati polufinale Kupa Srbije u sredu.

"Nemamo drugo rešenje nego da igramo u kupu. Ako ne budemo igrali, izbaciće nas iz Evrope. Šta možemo? Sami smo protiv svih. Žao mi je, nisam srećan što moram ovo da pričam. Deca nas gledaju, žao mi je, ali neko moraovo da kaže. Ukoliko sam to ja, biću ja i neka me kazne. Imam 36 godina i mnogo toga iza sebe. Ono što se ovde dešava nije fudbal", rekao je Natho.


tagovi

FK PartizanBibars Natho

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara