Nastavljaju se potresi u Romi: Džeko i El Šaravi se umalo potukli u svlačionici

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.03.19. | 09:58

Uzavrela krv u porazu od SPAL-a od 1:2, Inter vreba iza ćoška

Eliminacija iz Lige šampiona, otkaz Euzebiju Di Frančesku, odlazak Monćija, a četvrto mesto u Italiji klizi sve dalje. Na sve to loš rezultat protiv SPAL-a. Dovoljno razloga da u svlačionici Vučice bude nezadovoljstva i tenzije. 

Kako piše Korijere delo Sport, u svlačionici je tokom meča protiv Spala došlo do svađe Edina Džeka i Stefana El Šaravija. Umalo je došlo do tuče.

Izabrane vesti

Navodno, Džeko je ušao u svlačionicu već dobro nervozan, prigovorio saigraču zbog jedne lopte koju mu ovaj nije dodao. El Šaraviju se te kritike nisu dopale i dvojac se prvo sukobio verbalno, a onda umalo nije došlo do fizičkog obračuna. Korijere delo Sport tvrdi da je došlo do guranja, ali da su tuču i veći fizički obračun sprečili saigrači. Kako bi smirio situaciju, trener Klaudio Ranijeri je odlučio da zameni El Šaravija. To se ovom fudbaleru nije previše dopalo, ali je prećutao.

Situacija između Džeka i reprezentativca Italije je još napeta. Nisu uspeli da reše nesporazume zbog reprezentativnih obaveza, ali će svakako to morati da učine u narednom periodu, zbog dobrobiti kluba. Vučica se svim silama bori za plasman u Ligu šampiona i ovakvi sukobi unutar tima joj apsolutno nisu potrebni.

Edin Džeko se već mesecima povezuje sa odlaskom iz Rome. Ugovorom je vezan do 2020. godine, a Roma za njegovu slobodu traži oko 30.000.000 eura. Poslednje informacije kažu da bi Inter mogao da ga dovede u svoje redove na leto. 

Izgleda da je posle ovih dešavanja tako nešto sve realnije. Možda baš ova situacija bude inicijalna kapisla. Vrlo je moguće da će Džeko i Šaravi biti kažnjeni disciplinski od strane Vučice, to se najavljuje u italijanskim medijima. A to će Džeku uneti dodatnu dozu nezadovoljstva.

Foto: Reuters


tagovi

Edin DžekoEl Šaravi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara