(Reuters)
(Reuters)

Nastavljaju se Nejmarove muke... Ili je to život bez umaranja

Vreme čitanja: 2min | ned. 08.09.24. | 16:29

Brazilac pao na testovima fizičke spreme i neće biti licenciran za mečeve saudijskog prvenstva do zime

Lep je život ko zna da ga živi. A Nejmar je uvek znao da se luksuzira. Sad još u Saudijskoj Arabiji, gde zarađuje, prema nekim informacijama 100.000.000 evra po sezoni, a fudbal – ne igra.

Naravno, ne svojom krivicom, jer je povređen još prošle godine dok je igrao za reprezentaciju Brazila, što mu je krajcovalo očekivan učinak u Al Hilalu i svelo na samo pet utakmica u dresu kluba iz Rijada. A kako stvari stoje, neće 32-godišnji napadač skorije na teren.

Izabrane vesti

Suštinski, oporavio se od povrede zbog koje je propustio maltene celu minulu sezonu, ali još nije spreman da se stavi na raspolaganje treneru Žoržu Žezusu. Pao je Nejmar na testovima fizičke spreme koje je Al Hilal organizovao kako bi proverio stanje u kome se nalazi njegovo telo i rezultati su bili poražavajući. Nedovoljno da bi ga portugalski stručnjak priključio timskim treninzima na kojima su, između ostalih Sergej Milinković Savić i Aleksandar Mitrović.

Naredna kontrolna zakazana je za 25. septembar, što znači da Nejmar ima dve sedmice kako bi se na odgovarajući način spremio i pokazao da je u stanju da igra fudbal.  Čak i ako tako bude, sva nevedeno znači da Brazilac neće biti licenciran za utakmice tamošnje lige, jer je rok istekao, ali tek krajem meseca bi mogao da ga prijavi za mečeve u Ligi šampiona Azije.

I tek onda, kad se u januaru otvori prostor za licenciranje novih fudbalera u Saudijskoj Arabiji, Nejmar bi mogao da zaigra u tamošnjem prvenstvu. Dosad je skupio 206 minuta...


tagovi

NejmarAl HilalAl HilalSaudijska ArabijaSaudijska Arabija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara